-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.181
Sahdıva da esımın meslegını sadece bıldı o kadarKızlar ya yenilerden birine daha baktırdım karşı tarafın direk mesleğini açar açmaz söyledi. Anlık yorumları da kesinlikle doğru yani kişilik analizleri direk doğru isteyene özelden söyleyebilirim
Bana da berbat diSahdıva da esımın meslegını sadece bıldı o kadar
Maşallah vermeyen rabbım dorder beser vercek bır anda bunlara kalsaBana da berbat diyani kızlar bilginize önümüzdeki ay 4 kişi ile tanışacam evlilik yolunda ona kalsa hsjsjsnsns
Felaket telalli mubarek ama bence anliyoArkadaşlar mavi yakamoz hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarsanız sevinirim:)
Bana önce olumlu daha sonra olumsuz fal attıFelaket telalli mubarek ama bence anliyo
Bende tutarliydi. Her iki bakimindanda olumsuz dedi ama bende henuz netlik yok. Hisli27 baktirdin mi?Bana önce olumlu daha sonra olumsuz fal attı
Bende tutarliydi. Her iki bakimindanda olumsuz dedi ama bende henuz netlik yok. Hisli27 baktirdin mi?
Baktırmadım canım memnun msn ondan ? Fotoğraf istemişti uğraşmadım .telve de serüven e ve sardunya ya baktırdım .
Bana da çıktı daha önce canımseruven bana cikmisti
Maviyakamoz anlık doğruydu, kimsenin bilmediği şeyleri bildi. Gelecek patladı ama
Hisli ablama çok detayli bi şekilde çıktı, bana çıkmadı. Enerji meselesi ama bence enerj tıtımfa gerçekten hisli
Serüvenin bi kaç bişey çıktı bana, ama aşk için dedikleri asla
Ben baya memnunum ama verdigi vade henuz dolmadi. Bende onlara baktirdim ama sanirim sardunyayi bi tik daha cok begendim seruvene gore. Durrinarbel’ide begenmistim.Baktırmadım canım memnun msn ondan ? Fotoğraf istemişti uğraşmadım .telve de serüven e ve sardunya ya baktırdım .
Mars aşırı derecede mantıktan yürüyor. Evet his de var ancak mantıktan yürüyor sorudan mesela 4 yıllık ilişkisi olan tarot baktırıyorsa bu problem vardır diyip yapıştırıyor. 2 aylıksa derdi şudur diyip yapıştırıyor genel sorunları bu şekilde tutuyor. Bana da dedikleri çıkmadı. Berk de çıkmadımars için geçen gün yorum yapıp eleştirmistim. burada son iki gündür olan yorumlardan dolayı tekrar şans vereyim dedim ve mars defterini kesin olarak kapadim
2 senelik ilişkim için adamla bulusurken yalnız olmayın biri daha gelsin ve kalabalık yerlerde bulusun cunku adam geri kafali dediben ona gidersem bugün bana gelen yarın başkasına gider diye düşünürmüş filan.
haziran 2025e kadar gorusmezmisiz sevgilimle. bulusmaniza daha vakit var dedi.
tek konuda haklıydı bence o da benim daha çok fedakarlık yaptığım ve kendimden taviz verdiğim. kalanı dediğim gibiyanlış düşünüyorsam söyleyin merak ettim
Kuzum zaten bu komple tavsiyelerde bulunmuş.. falcı dediğin öyle tavsiye vermemesi gerek. Hani şey diyebilir, bu adam geri kafalı ve böyle böyle olucakmars için geçen gün yorum yapıp eleştirmistim. burada son iki gündür olan yorumlardan dolayı tekrar şans vereyim dedim ve mars defterini kesin olarak kapadim
2 senelik ilişkim için adamla bulusurken yalnız olmayın biri daha gelsin ve kalabalık yerlerde bulusun cunku adam geri kafali dediben ona gidersem bugün bana gelen yarın başkasına gider diye düşünürmüş filan.
tek konuda haklıydı bence o da benim daha çok fedakarlık yaptığım ve kendimden taviz verdiğim. kalanı dediğim gibiyanlış düşünüyorsam söyleyin merak ettim
Kuzum zaten bu komple tavsiyelerde bulunmuş.. falcı dediğin öyle tavsiye vermemesi gerek. Hani şey diyebilir, bu adam geri kafalı ve böyle böyle olucak
bana da eski ilişkim için sen çok vermişsin, o iyi olsun diye hiç ses etmemişsin bu dengesizlik yaratmış dedi. kadınlar olarak fedakarlığa daha yatkın olduğumuzdan kime dese az çok tutar diye herkese söylüyorlar sanırım.mars için geçen gün yorum yapıp eleştirmistim. burada son iki gündür olan yorumlardan dolayı tekrar şans vereyim dedim ve mars defterini kesin olarak kapadim