Fal Sepeti Deneyimleri

gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
Benim de dün sabah oldu
Olumsuz şeylerdi gerçi bunlar ama çıkınca demişti diyorum.. onun anını yakalamak gerekiyor

Şahdıva mıdır nedir arkadaşımı evlendirip boşatmış sevgilisi için evli mi demiş abuk subuk kız bekar erkek arkadaşı da aynı şekilde bide ortaya çocuk atmış
Kızlar 1 kere fal baktırıp sizin duygunuzu harf bilmesi .. bunlar o kadar basit ki. Öngörü ve karlıynın bilinçaltını bilmek önemli onun gazıyla birbirimizi gazlamayalım olur mu
Fal dünyasından uzak kalmaya çalışıyorum netleşmeden dolayı insanı hala umuda sürükler yoksa inş yeni yollar yeni güzellikler çıksın hepimiz için istiyorum artık dünyada çirkinlik kaldırabilecek psikolojim kalmadı sizde de var mı böyle yorgunluk

banada olumsuz soyledigi gerceklesti siz onermistiniz diye hatirliyorum marsi bana, genel olarak iyiydi yani an konusu olsun ileriye donuk yorumlari olsun tutarli ve olabilecek seylerdi hepsi ki bir tanesi oldu. sahdivayi bir deneyecegim bugun aslinda cok sik fal baktirmamak lazim cunku bende dedigin etkileri yasiyorum enerjim eskiye gore azaldi cok neseli enerjisi yuksek biriydim ama simdi ruhum yorulmus gibi hissediyorum

Enerjiyi çok kötü etkiliyor
Akışta kalmayı unutuyoruz
Bi düşüneceye somut değilken sarılıyoruz ya da aksine korkuyoruz belki korkarak çekiyoruz.. hepsi mümkün
Bende marsı yazın burada formda çıkan yorumlarda görmüştüm hatta detay vermeden baya dökmüştü o kadar uzak vadeler ve sancılı süreçler vermişti ki
Şimdi anlıyorum
Ama baktırmamak lazım
En güzeli akış
Şükür her şeye rağmen

gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
bana da eylülde beklediğin bir işle ilgili gelişme olacak ve kendinde bir değişikliğe gideceksin demişti. kasım geldi sayılır olmadı bir şey. zaten aklında olan biri ile ilşki demişti, aklımda da kimse olmadığından bana artık enerjisi mi tutmadı, tutana mı tesadüf bilemiyorum ama mars bende bir şey bilemedi. başkasına dair dediklerini de onaylayacak durumum yok,o yüzden anda nasıla da cevabım yok. gerçi benim anımı bilemedi olmayan adam gördü kafamda

Yavrum dün ben yazdım ya, kadın hiç evlenmediğim halde bana çocuğun var yurt dışında okuyor diye söyledi falda. Niye baktırdınız tam bir şarlatan. Lütfen iade iste.

kızlar bir yolun var marsa bende baktırdım 2 haftalık çocuk için sana evlenme teklifi etmeyi düşünmüş falan dedi yersen tabiii bence en iyisi Gül Demir vadeleri tutmuyor çok kendiside söylüyor zaten vade konusunda iddalı değil ama dedikleri er yada geç çıkıyor bende en azından öyle oldu. Başka tavsiye ettiğiniz kim var

gül iyi evet ama çok pahalı. indirim bekleye bekleye ağaç oluyorum
marsa şaşırdım genelde olumlu yorumu az olan biri çünkü nasıl hemen evlilik düşünmüş dedi hayret

Ya Mars bi bana mı çıkmıyor? Kaç senedir deniyorum, hep biriyle tanışacan diyor har

gül demirin dedikleri çıkıyor mu peki? bana da vadede yanılırım ama dediklerinim çıkar dedi

Gül bana bosanma yok demıstı tekrar baktırasım var ama cok pahalı gercekten ındırım gelsede oyle baktırsam dıye beklıyorum hıc glemoyor sankı falda soylenılenler bır anda degıstı bosanma yok demıstı hepsı agustosta suan hepsı bosanıcan kesın dıyor

Ay buraya son mesajlara bakmadan siteyi bilen ama üye olmayan arkadaşım okuyup şahdivaya baktırmış
Kız sevgilisi için baktırmış 4 yıldır beraberler ama isteyerek evlenmiyolar şuan
Şahdivaya sevgilim var demiş evlilik sormamış genel başka şeyler sormuş şahdiva çocuğun maddi durumu kötü kafasını toplayamıyo çalıştığı yerden ayrılcak ama aslında başarılı. Sen evlilik için üstüne gitme parası olsa zaten evlenirsiniz falan demiş
Tek sorun adam 33 yıllık hayatı boyunca hiç başka yerde çalışmamış kendi aile işleri var ve maddi durumları çok çok iyi şu falcıların biri evli değilse düz mantık geri kafalıca sallaması beni bitiriyo kendileri zaten istemiyo diye düşünemiyolar hiç
Arkadaşım 1 verince iade almış

cok sisirme ya kesinlike. bir olay orgusu kurmus kafasinda bana tamamen onu anlatti bende dusuk verdim buyuk ihtimal iade edicektir ama bu kadar olumlu yorumu nasil aliyor anlamak zor.

Kızlar ya yenilerden birine daha baktırdım karşı tarafın direk mesleğini açar açmaz söyledi. Anlık yorumları da kesinlikle doğru yani kişilik analizleri direk doğru isteyene özelden söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…