- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.141
X’te çok başarılı bir sayfa var Beyza ile neler mümkün diye nokta atışı yorumları var bence onuda denemelisinizİnstagramda … diye bi sayfa var canım ücretsiz bakıyor benim her seyimi bilmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
X’te çok başarılı bir sayfa var Beyza ile neler mümkün diye nokta atışı yorumları var bence onuda denemelisinizİnstagramda … diye bi sayfa var canım ücretsiz bakıyor benim her seyimi bilmişti
X’te çok başarılı bir sayfa var Beyza ile neler mümkün diye nokta atışı yorumları var bence onuda denemelisiniz
Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?Eğer bir konuda cok sayıda yorumcuya uzun süre danişildiysa ,sanki mimleniyor o konu ve farklı bir şey için daniştiginizda bile o eski konu karşınıza çıkıyor.Ben 1_2 yıl önemli bir şey için danışmiştım,konu kapandı, üzerinden yıllar geçti, halen o konuyu kendi fikriymiş gibi söyleyen yorumcular oldu bana.Duyunca rahatsız oluyorum,zaten konu kapanmış ,yorumcunun haberi yok.
Bence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?
Ne falıydı?gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorumBence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.
Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?
İlk yorumunuz ve falci tavsiyesi
üstelik kötü falcı tavsiyesi. xte de çok kişiye baktirmisimdir kardeşlerim de baktirdi ve bu sayfayı tavsiye etmem. bari bir dediği çıksa ya da anlık birkaç şey bilseydi
öyle cevap verir ki o an aaa harika bildi dersiniz ama değil
X’te mi ? Kullanıcı adını öğrenebilir miyim ?gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
su fali baktirmistim canim biryolunvar marsaNe falıydı?
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorum
Bence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.
Nerede bu ?Ben de çok beğendim nokta atışı yaptı
kizlar aradan cikin bi meselem var baktirmam gerekenKızlar şahdivada 5 kısı beklıyor bence hepsı burdan dusuncelerınızı yazarsanız cok guzel olurr
Bekleyenlerden biri benimKızlar şahdivada 5 kısı beklıyor bence hepsı burdan dusuncelerınızı yazarsanız cok guzel olurr