- 5 Mayıs 2011
- 445
- 217
- 323
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #16.141
Ne falıydı?gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorumBence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.
Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?
İlk yorumunuz ve falci tavsiyesi
üstelik kötü falcı tavsiyesi. xte de çok kişiye baktirmisimdir kardeşlerim de baktirdi ve bu sayfayı tavsiye etmem. bari bir dediği çıksa ya da anlık birkaç şey bilseydi
öyle cevap verir ki o an aaa harika bildi dersiniz ama değil
X’te mi ? Kullanıcı adını öğrenebilir miyim ?gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
su fali baktirmistim canim biryolunvar marsaNe falıydı?
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorum
Bence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.
Nerede bu ?Ben de çok beğendim nokta atışı yaptı
kizlar aradan cikin bi meselem var baktirmam gerekenKızlar şahdivada 5 kısı beklıyor bence hepsı burdandusuncelerınızı yazarsanız cok guzel olurr
Bekleyenlerden biri benimKızlar şahdivada 5 kısı beklıyor bence hepsı burdandusuncelerınızı yazarsanız cok guzel olurr
kiz araya giremiyorum mesgul hepBekleyenlerden biri benim
Benim de dün sabah oldugecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
banada olumsuz soyledigi gerceklestiBenim de dün sabah oldu
Olumsuz şeylerdi gerçi bunlar ama çıkınca demişti diyorum.. onun anını yakalamak gerekiyor
Şahdıva mıdır nedir arkadaşımı evlendirip boşatmış sevgilisi için evli mi demiş abuk subuk kız bekar erkek arkadaşı da aynı şekilde bide ortaya çocuk atmış
Kızlar 1 kere fal baktırıp sizin duygunuzu harf bilmesi .. bunlar o kadar basit ki. Öngörü ve karlıynın bilinçaltını bilmek önemli onun gazıyla birbirimizi gazlamayalım olur mu
Fal dünyasından uzak kalmaya çalışıyorum netleşmeden dolayı insanı hala umuda sürükler yoksa inş yeni yollar yeni güzellikler çıksın hepimiz için istiyorum artık dünyada çirkinlik kaldırabilecek psikolojim kalmadı sizde de var mı böyle yorgunluk
Enerjiyi çok kötü etkiliyorbanada olumsuz soyledigi gerceklestisiz onermistiniz diye hatirliyorum marsi bana, genel olarak iyiydi yani an konusu olsun ileriye donuk yorumlari olsun tutarli ve olabilecek seylerdi hepsi ki bir tanesi oldu. sahdivayi bir deneyecegim bugun aslinda cok sik fal baktirmamak lazim cunku bende dedigin etkileri yasiyorum enerjim eskiye gore azaldi cok neseli enerjisi yuksek biriydim ama simdi ruhum yorulmus gibi hissediyorum
bana da eylülde beklediğin bir işle ilgili gelişme olacak ve kendinde bir değişikliğe gideceksin demişti. kasım geldi sayılır olmadı bir şey. zaten aklında olan biri ile ilşki demişti, aklımda da kimse olmadığından bana artık enerjisi mi tutmadı, tutana mı tesadüf bilemiyorum ama mars bende bir şey bilemedi. başkasına dair dediklerini de onaylayacak durumum yok,o yüzden anda nasıla da cevabım yok. gerçi benim anımı bilemedi olmayan adam gördü kafamdagecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?