Fal Sepeti Deneyimleri

X’te çok başarılı bir sayfa var Beyza ile neler mümkün diye nokta atışı yorumları var bence onuda denemelisiniz

İlk yorumunuz ve falci tavsiyesi
üstelik kötü falcı tavsiyesi. xte de çok kişiye baktirmisimdir kardeşlerim de baktirdi ve bu sayfayı tavsiye etmem. bari bir dediği çıksa ya da anlık birkaç şey bilseydi
öyle cevap verir ki o an aaa harika bildi dersiniz ama değil

Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?

Eski yorumlarımızı silsek de sistemde kalıyor mu hala görebiliyorlar mı sizce?
Bence görüyorlar .Hatta spesifik çok sorulan bir şeyi not bile alıyor olabilirler.Fal sepeti kullandım ben sadece digerlerini bilemiyorum.Örnegin Gül Demir; ilk falini hatırlıyorum, şöyle şöyle demiştin, bak dediğim çıktı demişti ki çıktı ve ikinci falımda ona mukabildi. Aradan 1 seneden fazla geçmiş.Yüzlerce kişi danisiyor yeri geliyor.Beni nasıl aklında tutabilir ? Sadece 2 kez baktirmişken.Bilemiyorum,ben böyle düşünüyorum.

gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
Ne falıydı?
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorum

hepsi yapıyor. bana en son çisem yaptı 'zaten biliyosun şöyle sorunlar var önceden demiştim' dedi ilk falda konuştuğumuz sorunları söyleyip oradan yürüdü

O zanan emin değilim. suan düsünüyorım örneğin hicbir yerde iliskinin ne kadar sürdüğünü yazmadım ve eski esimden bahsetmedim. seyahatin aileyle olduguna yönelikte bisey yazmadım bunlar o zaman nokta atısıydı.’onun dısındaki yorumlara güvenemiyorum. bir de arkadaslar bu nasıl kaderdir. şaka gibi yani reels videosu çeksem dalga geçerim gerçekliğiyle. birde bu yetmezmis gibi telefonum merdivenlerden düstü adamı yanlıslıkla görüntülü aradım. şaka gibi yani çıldırıyorum.

bu arada şahdiva ya ben burda son yazılanlardan sonra yorum attım arkadaslar. ayrıca söylediklerinin yazdıklarımı görerek yorumlayıp yorumlamadığından bile emin değilim size soruyorum. her yeni üyeyi mimlemeyin lütfen. ben yeni üye değilim keza. hesabımı değiştirmek zorunda kaldım maile erişimim olmadıgı icin. araştırabilir sorabilirsiniz. hic kimseyi övmüyorum cıkanlardan bile emin olamıyor güvenemiyorum. çaresizce bende burda debeleniyorum herkes gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…