Fal Sepeti Deneyimleri

gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
Ne falıydı?
o zaman sadece kendi baktığı falları görebiliyor diye umuyorum

Yeni kullanmaya başladım ve ilk paylaşım olarak o karşıma çıktı tavsiye de bulundum ben kendisinden defalarca danışmanlık aldım bu arada sizin tavsiye ettiğiniz bir sayfa var mı?

hepsi yapıyor. bana en son çisem yaptı 'zaten biliyosun şöyle sorunlar var önceden demiştim' dedi ilk falda konuştuğumuz sorunları söyleyip oradan yürüdü

O zanan emin değilim. suan düsünüyorım örneğin hicbir yerde iliskinin ne kadar sürdüğünü yazmadım ve eski esimden bahsetmedim. seyahatin aileyle olduguna yönelikte bisey yazmadım bunlar o zaman nokta atısıydı.’onun dısındaki yorumlara güvenemiyorum. bir de arkadaslar bu nasıl kaderdir. şaka gibi yani reels videosu çeksem dalga geçerim gerçekliğiyle. birde bu yetmezmis gibi telefonum merdivenlerden düstü adamı yanlıslıkla görüntülü aradım. şaka gibi yani çıldırıyorum.

bu arada şahdiva ya ben burda son yazılanlardan sonra yorum attım arkadaslar. ayrıca söylediklerinin yazdıklarımı görerek yorumlayıp yorumlamadığından bile emin değilim size soruyorum. her yeni üyeyi mimlemeyin lütfen. ben yeni üye değilim keza. hesabımı değiştirmek zorunda kaldım maile erişimim olmadıgı icin. araştırabilir sorabilirsiniz. hic kimseyi övmüyorum cıkanlardan bile emin olamıyor güvenemiyorum. çaresizce bende burda debeleniyorum herkes gibi.

gecen gun mars’a baktirdim yakinda yasiyicaksin dedigi bi olayi bu sabah yasadim. enerjisi iyiydi gelecek vadeleri olursa tekrar yazicam
Benim de dün sabah oldu
Olumsuz şeylerdi gerçi bunlar ama çıkınca demişti diyorum.. onun anını yakalamak gerekiyor

Şahdıva mıdır nedir arkadaşımı evlendirip boşatmış sevgilisi için evli mi demiş abuk subuk kız bekar erkek arkadaşı da aynı şekilde bide ortaya çocuk atmış
Kızlar 1 kere fal baktırıp sizin duygunuzu harf bilmesi .. bunlar o kadar basit ki. Öngörü ve karlıynın bilinçaltını bilmek önemli onun gazıyla birbirimizi gazlamayalım olur mu
Fal dünyasından uzak kalmaya çalışıyorum netleşmeden dolayı insanı hala umuda sürükler yoksa inş yeni yollar yeni güzellikler çıksın hepimiz için istiyorum artık dünyada çirkinlik kaldırabilecek psikolojim kalmadı sizde de var mı böyle yorgunluk

banada olumsuz soyledigi gerceklesti siz onermistiniz diye hatirliyorum marsi bana, genel olarak iyiydi yani an konusu olsun ileriye donuk yorumlari olsun tutarli ve olabilecek seylerdi hepsi ki bir tanesi oldu. sahdivayi bir deneyecegim bugun aslinda cok sik fal baktirmamak lazim cunku bende dedigin etkileri yasiyorum enerjim eskiye gore azaldi cok neseli enerjisi yuksek biriydim ama simdi ruhum yorulmus gibi hissediyorum

Enerjiyi çok kötü etkiliyor
Akışta kalmayı unutuyoruz
Bi düşüneceye somut değilken sarılıyoruz ya da aksine korkuyoruz belki korkarak çekiyoruz.. hepsi mümkün
Bende marsı yazın burada formda çıkan yorumlarda görmüştüm hatta detay vermeden baya dökmüştü o kadar uzak vadeler ve sancılı süreçler vermişti ki
Şimdi anlıyorum
Ama baktırmamak lazım
En güzeli akış
Şükür her şeye rağmen

bana da eylülde beklediğin bir işle ilgili gelişme olacak ve kendinde bir değişikliğe gideceksin demişti. kasım geldi sayılır olmadı bir şey. zaten aklında olan biri ile ilşki demişti, aklımda da kimse olmadığından bana artık enerjisi mi tutmadı, tutana mı tesadüf bilemiyorum ama mars bende bir şey bilemedi. başkasına dair dediklerini de onaylayacak durumum yok,o yüzden anda nasıla da cevabım yok. gerçi benim anımı bilemedi olmayan adam gördü kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…