Fal Sepeti Deneyimleri

ışılaya çok baktırdım ve anlık karşı tarafın durumu ve düşüncelerinde iyi olduğunu gördüm ama aylar sonraya vade verince ciddiye almamıştım.
Gül için bana yaz dönemi dediği konu ağustosta oldu. önceden de en geç bir ay içinde ediği başka konu vardı o çıkmıştı ki çok ümitsizdim. Onun da düşünceleri bildiğini gördüm, doğrulama şansım oldu yani.

Elena kasım aralık demiş dediğinden biraz erken çıkmış oldu
Işılay bana geçen yıl (daha sonra hayatında başka kadın olduğunu öğrendiğim ve nişanlanan adam için) pembe tablo çizmiş ve dediği olmamış. Erkenden değil yanlış anlaşılmasın baya baya adamla her şey tamamen bitmiş sadece ben göremediğim o dönemde bana yazıcak sana demiş ama 1 hafta sonra öğrenmiştim gerçeği.
Yani kimse yok bence güvenilir sadece şans eseri tutuyor mu bilmiyorum offfff…….

Işılay bana geçen yıl (daha sonra hayatında başka kadın olduğunu öğrendiğim ve nişanlanan adam için) pembe tablo çizmiş ve dediği olmamış. Erkenden değil yanlış anlaşılmasın baya baya adamla her şey tamamen bitmiş sadece ben göremediğim o dönemde bana yazıcak sana demiş ama 1 hafta sonra öğrenmiştim gerçeği.
Yani kimse yok bence güvenilir sadece şans eseri tutuyor mu bilmiyorum offfff…….

Bana dediği ve çıkan olay tesadüf ya da sallama ile olmaz. Biraz karmaşık bir konu çünkü:KK43:

on gündür herkes gelişme yaşıyor ben de geldim
çisemin verdiği ikinci vade birkaç gün gecikmeyle çıktı. ben olumsuz düşünüyordum ama değilmiş. çisem anlık olarak bilmiş.
aynı durumu gül aylar önce bilmiş. bu olayin ekim kasım aylarında yaşanabileceğini söylemişti
elena da temmuzda bu süreci söylemiş.
gökçe, nadide, hale filan daha çok anlık yorum yapmış. vaktim olunca hepsini toparlayıp ekleyeceğim
hiç ama hiç çıkmayan sibel avcı olmuş. ona mayısta baktırmışım ama tekrar dönüp dinlememişim. tek bir dediği olmamış. fazla olumsuz yorumlamış zaten
ve beni şaşırtan ışılay. ona nisanda baktırmışım hep anlık yorumlayan ışılay o falda eylül sonrasını yorumlamış ve bilmiş

gül demir nasıl baktıranlar yazabilir mi
Bana ilk baktigi falda, yeni isle ilgili verdigi vade cikti. Ask hayatimla ilgili ise, tekrardan gorusmeniz olacak dedi ki oldu ama bu kisiyle evlilik/ciddi bisey olur mu ondan tam emin degilim demisti.

Ikinci falimda, ben bu sefer soru kisminda eskiyi bitirmek istiyorum onume bakmak istiyorum diyince, karsima cok iyi biri cikacak dedi onun ozelliklerini anlatti. Cikmadi tabii. En son attigim falimda ise eskisiyle bi takim gelismeler yasandigi icin tekrardan onu sordum, cok olumlu ve iddaili konustu. Bu yil sonuna kadar sure verdi, beklemedeyim. Ya geneli senin soru kismindan yazdigina gore ilerliyo gibi geldi bana. Eger yeni birini sorarsan, yeni birini uretiyolar eskiyi soruyosan ordan yuruyolar.

gül demir nasıl baktıranlar yazabilir mi

soru sormayınca iyi bakıyor soru sorunca o sorudan ilerlediği için olmuyor
soru sormadığımda hayatımdaki kişiyle ayrı olduğumu ve barışacağımı bildi devamlılık gördü ama birbirinize uygun musunuz iyi düşün dedi ve olabilecek problemleri sıraladı. çoğunu da yaşadık ama soru sorduğum falları kötüydü.

Beklemedeyim şu an ,Yıl sonuna dek dediği çıkarsa Gül Demir i tavsiye edebilirim.Zaten yıl sonuna ne kaldı.
Baktım herkes Gül demir’den birseyler cıktı demis bana olumlu konustu ama detaylarıda bildi bir sürü yalan yok/ ama ben direk soruyla gittim/ insallah soruya yönelip bakmamıstır. su falıydı ama söylemediğim detaylarıda bildi. tekrar dinliyorum simdi. bana da kasıma kadar dedi. yani 1-2 hafta süreç var bakalım cıkarsa bende yazarım

Şunu belirtmek istiyorum kendi durumumla alakalı, benim durumum karmaşık/ yani adama dönsem ve tamam desem barışırız. Ama pisman olmasını istiyorum yaptıklarından. Adam zaten görüsmek istiyor ama otorite ve kontrolü eline alarak. ama yapma dediğim seyi gözümün icine baka baka yaptığı icin ayrılan benim. kalbimi cok kırdı ardından söylenilenler ve yapılanlarla ve benle görüsmek isteyen beni özlediğini söyleyen ama hatalarınıda açık açık görmeyip hem suclu hem güclü modunda davranıyor. Bu yüzden de ben asla geri adım atmam. Falımda buna yönelik. Soru sorarken daha detaysız özetliyorum ama cogu baktırdığımda anlıkta iyi bildi. Yagmur Duygu Gül Alin hepsi aynı doğrultuda konuştu. Tarih olarak eğer bir tarih patlarsa hepsinin vadesi patlamıs olacak cunkü kasıma kadar bu adam sensiz duramaz döner yapamaz diyorlar. Bu adam icin bir yolun var marsta 2023 yılında 6 aya biter gelecek yok sen eski partnerine döneceksin demis. Yani bitecek dediği adamla 1,5 senedir beraberim ve suan durum bu. bu ayrılığıda ben yaptım üstelik. O yüzden kime göre cıkıyor bilmiyorum. artık enerji işi mi , karmik enerjiler mi, kendi kendimize blokajlarımız, niyet manifestlerimiz mi. ne etkiliyor bilmiyorum ama birine cıkan diğerine çıkmıyor. allahım hepiniz icin eiliyoeum ki bu çaresizlikten mutlulukla çıkın. hepimiz aynı seyi hissediyoruz. bir sürü para zaman enerji umut üzüntü. çok zor

soru sormayınca iyi bakıyor soru sorunca o sorudan ilerlediği için olmuyor
soru sormadığımda hayatımdaki kişiyle ayrı olduğumu ve barışacağımı bildi devamlılık gördü ama birbirinize uygun musunuz iyi düşün dedi ve olabilecek problemleri sıraladı. çoğunu da yaşadık ama soru sorduğum falları kötüydü.
Yani şu olacak mi ? Ya da olmayacak mı? diye sorduğunuz yanitlarda dediğinin tersi mi oldu ? Ben ona iki falda da hep tek soru üzerine danıştim. Arada farklı şeylerde söylemiş kendi gördüğü .İlk falda tek soruda dediği çıktı.ikinciyi de ona istinaden baktirdim.

Baktım herkes Gül demir’den birseyler cıktı demis bana olumlu konustu ama detaylarıda bildi bir sürü yalan yok/ ama ben direk soruyla gittim/ insallah soruya yönelip bakmamıstır. su falıydı ama söylemediğim detaylarıda bildi. tekrar dinliyorum simdi. bana da kasıma kadar dedi. yani 1-2 hafta süreç var bakalım cıkarsa bende yazarım
Mutlaka yazın çıkarsa. 1 hafta kalmış kasıma kadar dediyse Gül Demir.

Mutlaka yazın çıkarsa. 1 hafta kalmış kasıma kadar dediyse Gül Demir.
Valla doğru 22sindeyiz. Olma ihtimali var cünkü adam suanda seyahatte ve birkac kez konustuk görüsmek istediğini yüzuüze zaten söylüyor. özlediğini sevdiğini duygularının pesinden gitmek istediğini. benim aldıgım yorumlarda buna yönelik oldu. adam benle çocuk düsündüğünü söylüyor ayrılıkla ilgili hayal kırıklığını anlatırken mesela, dün falda duygu deniz diyor ki bu adam senle gelecek cocuk planıda var. Asude de demişti aynısını. yani spesifik detaylar vermeden ben spesifik seyler duydum cok mevcut durum analizi o yüzden bende genel anlamda iyiydi. Ama sorun , adamın pisman olmaması ve yaptıklarına dair bir pismanlık belirtisi göstermeden otorite savasına girmesi ki bu her falda yansıdı neredeyse. birebir yasananda bu. o yüzden seyahatten dönüp yalnız kalınca kafasına dank edip tutuşmaya başlayacak mı ve haliyle 1 hafta icinde gelecek mi yoksa gelmeyecek inat edecek mi göreceğiz. böylece bende hepsi patlamıs olur vade olarak

son olarak duygu deniz dün bana, bu adam ancak seni kaybettiğini hissederse geri adım atar inadından ve tıpış tıpış istediklerini yapar bak bakalım ne oluyor izle dedi. dün aksamdan beri sessizliğe gömüldüm ve geri cekildim. bakalım tavsiyesi ise yarayacak mı. çisem i merak ediyorum ama cıkmayanlar olmus o yüzden bir fal daha baktırmak istiyorum ama kimi seçeceğime kararsızım

son olarak duygu deniz dün bana, bu adam ancak seni kaybettiğini hissederse geri adım atar inadından ve tıpış tıpış istediklerini yapar bak bakalım ne oluyor izle dedi. dün aksamdan beri sessizliğe gömüldüm ve geri cekildim. bakalım tavsiyesi ise yarayacak mı. çisem i merak ediyorum ama cıkmayanlar olmus o yüzden bir fal daha baktırmak istiyorum ama kimi seçeceğime kararsızım
Duygu denize servet dökmüş olabilirim
Senin bilinçaltını çok iyi yorumlar
Bana bildiği şeyler de oldu ama bunu ort birçok falcı söyledi.
Ama öğrendiğim şeylerden sonra ya benim yorumumdan beslenmiş ya dediğim gibi benim bilinçaltım. Adam hastalık geçirmiş bana o anki enerjisi için içiyor kafa dağıtıyor demişti
Mars hastalık sorunu var demişti aynı dönem
Hatta içimden dedim ki ne hastalığı adam turp gibi
2 gün sonra aradı öğrendim hastalığını
Yani mars size tutmadı belki kadının hiç öyle bi iddiası da yok benim kızdığım duygu o kadar ısrarla birşeyleri savundu ki.. ne an ne sonrası ne şuanki durum gram çıkmadı
Şimdi atsam eminim yine sen öyle sanıyorsun böyle der
İnsanı kendi bildiğinden şaşırtırcasına
Umarım güzel dedikleri çıksın size ama bence en tehlikeli yorumcu duygu deniz aylarım gitti benim
Ama bi salaklık da bende 2 sene önve baktırmışım sapık ruhlu adam için sana aşık demişti
Ondaki hikaye en kötüdüydü ne aşkı :)
Tehlikeli insanı sürükler yani hep aynı taktik geri çekil arar yazar.. hiç biri de olmadı karşılaştık biz bunu da mars bilmişti
Ama inşallah size çıksın güzel dedikleri inşallah
Ve tüm kalbimle diliyorum hepimiz bu beladan kurtulalım
Mutluluk bu kadar zor olmamalı ya 😔🙏🏻

Yani şu olacak mi ? Ya da olmayacak mı? diye sorduğunuz yanitlarda dediğinin tersi mi oldu ? Ben ona iki falda da hep tek soru üzerine danıştim. Arada farklı şeylerde söylemiş kendi gördüğü .İlk falda tek soruda dediği çıktı.ikinciyi de ona istinaden baktirdim.

mesela ilişkimdeki bir sorundan bahsetmişim o da uzun uzun sorunu sanki kendi görmüş gibi anlatmış ve kendince çözüm sunmuş. tersi olmadı yani ama sürece dair elle tutulur yorumu da olmadı. soru sorunca hep ucu açık genel cevaplar veriyor en az üç kez şahit oldum

ahuda da soru sorunca soruya bağlı gidiyor. ayrıldığımız dönem ben aldatıldığımı düşünüyordum hatta şüphelendiğim biri vardı o zamana kadar hep sadık diyen ahu, şu kızla aldatılmış olabilir miyim dediğim zaman hep o kızla ilgili senaryolar yazdı durdu ama ben yanılmışım. alakası yokmuş. ahu iki fal boyunca ben yanılmışım dememe rağmen o senaryoyu sürdürdü 😄

gülün bildiği ve net konuştuğu tek soru buydu. ahuya sorduğum kişiyi güle de sordum ve asla böyle bişey yok kız zaten başkasıyla evleniyor insanların günahına girme demişti 😄 doğruymuş

Duygu denize servet dökmüş olabilirim
Senin bilinçaltını çok iyi yorumlar
Bana bildiği şeyler de oldu ama bunu ort birçok falcı söyledi.
Ama öğrendiğim şeylerden sonra ya benim yorumumdan beslenmiş ya dediğim gibi benim bilinçaltım. Adam hastalık geçirmiş bana o anki enerjisi için içiyor kafa dağıtıyor demişti
Mars hastalık sorunu var demişti aynı dönem
Hatta içimden dedim ki ne hastalığı adam turp gibi
2 gün sonra aradı öğrendim hastalığını
Yani mars size tutmadı belki kadının hiç öyle bi iddiası da yok benim kızdığım duygu o kadar ısrarla birşeyleri savundu ki.. ne an ne sonrası ne şuanki durum gram çıkmadı
Şimdi atsam eminim yine sen öyle sanıyorsun böyle der
İnsanı kendi bildiğinden şaşırtırcasına
Umarım güzel dedikleri çıksın size ama bence en tehlikeli yorumcu duygu deniz aylarım gitti benim
Ama bi salaklık da bende 2 sene önve baktırmışım sapık ruhlu adam için sana aşık demişti
Ondaki hikaye en kötüdüydü ne aşkı :)
Tehlikeli insanı sürükler yani hep aynı taktik geri çekil arar yazar.. hiç biri de olmadı karşılaştık biz bunu da mars bilmişti
Ama inşallah size çıksın güzel dedikleri inşallah
Ve tüm kalbimle diliyorum hepimiz bu beladan kurtulalım
Mutluluk bu kadar zor olmamalı ya 😔🙏🏻

duygunun beni kendine bağlayacak fırsatı olmadı ona çok seviniyorum. erkek arkadaşımın şirketi iflas ettiği dönem duygu bana ilk falında bu adam karı kızla para yiyor bu ay tatile gidecek göreceksin çok üzüleceksin demişti. o dönem adam delirip intihar filan etmesin diye dua ediyordum öyle kötü haldeydi ama duygunun dediğine bakarsak ohoo... daha da baktırmadım

duygunun beni kendine bağlayacak fırsatı olmadı ona çok seviniyorum. erkek arkadaşımın şirketi iflas ettiği dönem duygu bana ilk falında bu adam karı kızla para yiyor bu ay tatile gidecek göreceksin çok üzüleceksin demişti. o dönem adam delirip intihar filan etmesin diye dua ediyordum öyle kötü haldeydi ama duygunun dediğine bakarsak ohoo... daha da baktırmadım
Çok şanslısın ben baktırdıkça baktırdım çünkü dediğine inanmak istedim hep
Seni arayacak acı çekiyo dedi hop yurtdışında çıktı
Beraber şuraya gideceksiniz dedi hop bastı gitti kendi bi yere..
umut taciri

X