- 19 Ekim 2024
- 110
- 95
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.121
Sagligimla ilgili bile bildi ki sormadigim bi konuydu. Sasirtici derecede nokta atislari oldu.Ben de çok beğendim nokta atışı yaptı
cok üzüldüm ya … yani o diyo diye de yapıyor muyum bilmiyorum ama adama yazmak hakikaten gelmiyor içimden. Cünkü bir ego otorite savaşına döndü ve gerçekten kaybettiğini hissetmesi ben yazdıkca mümkün olmayacak. göze alıyorsa zaten gelmesin. cünkü kalbim cok kırgın ve sırf barışmak icinde yaptıklarını yok saymasını görmezden gelmeicem. Aslında duygu denize cok bel bağlamıyorum. o süreçte alin asude yağmur gül hepsi aynı konustu asagı yukarı. sadece duygu deniz ya cok iyi bilincaltı okuyor ya da insanı analiz ediyor. üzüldüm cıkmamasına. mars bende tam tersi oldu. benim eski esinme döneceğimi bu adamla da ilerisi olmadığını anlık heves oldugunu söylemis. o kadar olumsuz bir falki silmisim aklımdan. yazdıgı hic biseyde tutmamıs bende. valla ben artık kime inanacagımıbilmiyorum. insan bir yol arıyor caresizce ve hic birinden de emin olamıyor. kısır döngü gibi tonla para. utanır oldum kendimden harcadıgım paradan. hele ki su son 4 günde fal sepetinde baktırdıgım paralar. üstelik emin bile olamıyor insan.Duygu denize servet dökmüş olabilirim
Senin bilinçaltını çok iyi yorumlar
Bana bildiği şeyler de oldu ama bunu ort birçok falcı söyledi.
Ama öğrendiğim şeylerden sonra ya benim yorumumdan beslenmiş ya dediğim gibi benim bilinçaltım. Adam hastalık geçirmiş bana o anki enerjisi için içiyor kafa dağıtıyor demişti
Mars hastalık sorunu var demişti aynı dönem
Hatta içimden dedim ki ne hastalığı adam turp gibi
2 gün sonra aradı öğrendim hastalığını
Yani mars size tutmadı belki kadının hiç öyle bi iddiası da yok benim kızdığım duygu o kadar ısrarla birşeyleri savundu ki.. ne an ne sonrası ne şuanki durum gram çıkmadı
Şimdi atsam eminim yine sen öyle sanıyorsun böyle der
İnsanı kendi bildiğinden şaşırtırcasına
Umarım güzel dedikleri çıksın size ama bence en tehlikeli yorumcu duygu deniz aylarım gitti benim
Ama bi salaklık da bende 2 sene önve baktırmışım sapık ruhlu adam için sana aşık demişti
Ondaki hikaye en kötüdüydü ne aşkı :)
Tehlikeli insanı sürükler yani hep aynı taktik geri çekil arar yazar.. hiç biri de olmadı karşılaştık biz bunu da mars bilmişti
Ama inşallah size çıksın güzel dedikleri inşallah
Ve tüm kalbimle diliyorum hepimiz bu beladan kurtulalım
Mutluluk bu kadar zor olmamalı ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu nedenle sessizliğimi bozmamazlık yapmadım ama duygu deniz anın enerjisinde komple yanıldı hastalık konusunda oo içiyo dağıtıyo derken ne halde olduğunu gördüm.cok üzüldüm ya … yani o diyo diye de yapıyor muyum bilmiyorum ama adama yazmak hakikaten gelmiyor içimden. Cünkü bir ego otorite savaşına döndü ve gerçekten kaybettiğini hissetmesi ben yazdıkca mümkün olmayacak. göze alıyorsa zaten gelmesin. cünkü kalbim cok kırgın ve sırf barışmak icinde yaptıklarını yok saymasını görmezden gelmeicem. Aslında duygu denize cok bel bağlamıyorum. o süreçte alin asude yağmur gül hepsi aynı konustu asagı yukarı. sadece duygu deniz ya cok iyi bilincaltı okuyor ya da insanı analiz ediyor. üzüldüm cıkmamasına. mars bende tam tersi oldu. benim eski esinme döneceğimi bu adamla da ilerisi olmadığını anlık heves oldugunu söylemis. o kadar olumsuz bir falki silmisim aklımdan. yazdıgı hic biseyde tutmamıs bende. valla ben artık kime inanacagımıbilmiyorum. insan bir yol arıyor caresizce ve hic birinden de emin olamıyor. kısır döngü gibi tonla para. utanır oldum kendimden harcadıgım paradan. hele ki su son 4 günde fal sepetinde baktırdıgım paralar. üstelik emin bile olamıyor insan.
Evet haklısınız gerçekten , valla hakkımızda hayırlısı olsun. en kötüsü çaresizlik. ne tutacak ne tutmayacak bilmiyorsun. o an dinliyorsun icin ferahlıyor ardından yine bosluk hissi. çok kötü cok. Allah hepimizin yardımcısı olsunSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu nedenle sessizliğimi bozmamazlık yapmadım ama duygu deniz anın enerjisinde komple yanıldı hastalık konusunda oo içiyo dağıtıyo derken ne halde olduğunu gördüm.
En başta öğrenebilirdim aylarca kayıp oldu
Bana da küsen ayrılan biri fal baktırmak istese sessiz kal bekle derim bazı yorumları da çok aynı
ama size çıksın inşallah mutlu olun
nasıldı yorumladı mıŞimdi bir de Şahdiva Han’a su falı gönderdim. hic detay vermeden bu sefer. ayrılık geri dönüs var mı nası olacak. bu kadar. Bakalım yorumlasın size de yazarım
ya bana baktığı fal inanılmazdışimdi tam yazmaya girdim size , nilmil yazını okudum gerçekten neye göre ve kime göre tutuyor bu fallar artık kafayı yiyeceğim
N nehir2773827 evet hemde bayağı şok geçirdim
bu sefer siz söylediniz diye, sorularımdan yola cıkmasın diye tek sorum su sekilde. erkek arkadasımla ayrıldık. duygu düşünceleri neler. pismanlık olacak mı. tipik fal sorusu. asla fazlası yok.
bana söyledikleri : eski eşim 5 senelik. son 3 senedir ayrılık olduğu. bu hayatımdaki kisiyle 1,5 senedir birlikte olduğum. suan bu kisinin aile sebepli seyahatte olduğu. (arkadaslar fal sepetinde diğer kisilere attıgım fal icerikleri görünmüyor değil mi diğer falcılara) yoksa sok icindeyim. Ve hepsi doğru.
Üstelik senelerine kadar.
Seyahatten önce tartısmamız. kırılarak ayrılmam ve kırıldığım icin kırmam. alkole düşmüş olabilir diyor ki bakın bu bırakın baskasını ancak benim tahmin edebileceğim bisey. ve diyor ki , mesaj atsan arasan dönecek zaten bu adam. ve doğru. size yazdım bugün aynısını.
yazmazsanda 20 güne kendisi gelir. kendini sana affettirirmeye calısır dedi. yani yine çelişmiyor diğer yorumcular ile. Mesaj atarsan zaten durum çözülür ama gururumu yermem diyorsan da 20 gün beklersin diyor. (20gün yazmayan adamı ben daha affeder miyim orası ayrı) ve aynı sekilde diyor ki; ondan güçlü adımlar bekliyorsan onun geri dönüşünü bekle. sen yazarsan zaten bu is çözülür ama beklediğin gibi çözülmez. (Tam benimde düsündüğm gibi) sadece 20 güne kadar vade verdi ve ben 20 gün bekleyebilecek biri asla değilim.yani bana kalırsa beklemede kal yoksa bu döngüye girersiniz alttan alması gereken sen olursun diyor
sen hangi tür fala baktırdınya bana baktığı fal inanılmazdışimdi tam yazmaya girdim size , nilmil yazını okudum gerçekten neye göre ve kime göre tutuyor bu fallar artık kafayı yiyeceğim
N nehir2773827 evet hemde bayağı şok geçirdim
bu sefer siz söylediniz diye, sorularımdan yola cıkmasın diye tek sorum su sekilde. erkek arkadasımla ayrıldık. duygu düşünceleri neler. pismanlık olacak mı. tipik fal sorusu. asla fazlası yok.
bana söyledikleri : eski eşim 5 senelik. son 3 senedir ayrılık olduğu. bu hayatımdaki kisiyle 1,5 senedir birlikte olduğum. suan bu kisinin aile sebepli seyahatte olduğu. (arkadaslar fal sepetinde diğer kisilere attıgım fal icerikleri görünmüyor değil mi diğer falcılara) yoksa sok icindeyim. Ve hepsi doğru.
Üstelik senelerine kadar.
Seyahatten önce tartısmamız. kırılarak ayrılmam ve kırıldığım icin kırmam. alkole düşmüş olabilir diyor ki bakın bu bırakın baskasını ancak benim tahmin edebileceğim bisey. ve diyor ki , mesaj atsan arasan dönecek zaten bu adam. ve doğru. size yazdım bugün aynısını.
yazmazsanda 20 güne kendisi gelir. kendini sana affettirirmeye calısır dedi. yani yine çelişmiyor diğer yorumcular ile. Mesaj atarsan zaten durum çözülür ama gururumu yermem diyorsan da 20 gün beklersin diyor. (20gün yazmayan adamı ben daha affeder miyim orası ayrı) ve aynı sekilde diyor ki; ondan güçlü adımlar bekliyorsan onun geri dönüşünü bekle. sen yazarsan zaten bu is çözülür ama beklediğin gibi çözülmez. (Tam benimde düsündüğm gibi) sadece 20 güne kadar vade verdi ve ben 20 gün bekleyebilecek biri asla değilim.yani bana kalırsa beklemede kal yoksa bu döngüye girersiniz alttan alması gereken sen olursun diyor
Nedense sah diva hep burdaki yeni üyelere çıkmış ve onlar tarafından övülmüş, ilginç.Arkadaşlar, şah divaya su falı attım burada yazılınca. Berbattı yahu. Çocuğum olduğunu gördü falda oysaki hiç evlenmedim ne alaka. Fal boyunca saçmaladı.
Merak ediyoruz yorumunuuuuAy şahdivaya fal atmaya gıdıyorum enes harıc herkes olumlu konustu bana cok merak edıyorum ne dıcek
Ben yeni üye değilim, bundan önce de önerdiğim yorumcular olmuştu. Geçmişle ilgili benim söylemediğim şeyleri söyledi, geleceği bilemem zamanı varNedense sah diva hep burdaki yeni üyelere çıkmış ve onlar tarafından övülmüş, ilginç.
Sizi görmemişim.3 tane yeni üyenin çıktı dediğini okudum ama yorumlarda eminim.O yüzden üst üste gelince ilginç geldi.Vadesi çıkarsa yazın lütfen.Ben yeni üye değilim, bundan önce de önerdiğim yorumcular olmuştu. Geçmişle ilgili benim söylemediğim şeyleri söyledi, geleceği bilemem zamanı var
ne fali attinizBen de çok beğendim nokta atışı yaptı
. (arkadaslar fal sepetinde diğer kisilere attıgım fal icerikleri görünmüyor değil mi diğer falcılara)
Eğer bir konuda cok sayıda yorumcuya uzun süre danişildiysa ,sanki mimleniyor o konu ve farklı bir şey için daniştiginizda bile o eski konu karşınıza çıkıyor.Ben 1_2 yıl önemli bir şey için danışmiştım,konu kapandı, üzerinden yıllar geçti, halen o konuyu kendi fikriymiş gibi söyleyen yorumcular oldu bana.Duyunca rahatsız oluyorum,zaten konu kapanmış ,yorumcunun haberi yok.bence gözüküyor. bunu forumda önceden de konuştuk birine sorduğumuz soruyu başkası cevapladı filan diye.