- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.601
Sosyal medyada takipleşmesi flörtleştigi anlamına gelmez.Bazen sırf çevre olsun diye bile takipleşiyorlar tanimadiklariyla.Arka planda ciddi bir ilişki olursa ancak 3.kişi enerjisi olur.Yoksa takip etmiş,beğenmiş vs aynı şey değil bana göre.jpgrenouille
Ben bir şey sormak istiyorum seni alıntıladım ama sorum hepinize
Şimdi sorduğum kişinin sosyal medyalarda tanımadığı kızlarla takipleştiğini görüyorum. Hatta en son bir kızla takipleşmiş instagramda. Benim sorduğum erkek, kızın belli bi aydan sonraki fotoğraflarını beğenmiş son 2 aydı, buradan yeni takipleştiklerine emin oldum zaten. instagramı geçtim sportifydan bile takipleşmişler ki sorduğum erkek de öyle spotifyda herkesle takipleşmiyor.
Bu tam anlamıyla hayatında biri olmasa bile yine de 3.kişi enerjisi sayılmaz mı? Flört sayılmaz mı?
Mesela haleye ben durumu açıklamadan genel bir soru sordum malum kişiyi. Anlatırken hayatında kimse yok dedi. Yine bazı falcılar flört ettiği kimse yok aklında sen varsın diyorlar.
Sizce bu çıkmamış fal sayılır mı?
jpgrenouille
Şimdi sorduğum kişinin sosyal medyalarda tanımadığı kızlarla takipleştiğini görüyorum. Hatta en son bir kızla takipleşmiş instagramda. Benim sorduğum erkek, kızın belli bi aydan sonraki fotoğraflarını beğenmiş son 2 aydı, buradan yeni takipleştiklerine emin oldum zaten. instagramı geçtim sportifydan bile takipleşmişler ki sorduğum erkek de öyle spotifyda herkesle takipleşmiyor.
Bu tam anlamıyla hayatında biri olmasa bile yine de 3.kişi enerjisi sayılmaz mı? Flört sayılmaz mı?
Mesela haleye ben durumu açıklamadan genel bir soru sordum malum kişiyi. Anlatırken hayatında kimse yok dedi. Yine bazı falcılar flört ettiği kimse yok aklında sen varsın diyorlar.
Şöyle söyleyeyim eski sevgilisi ile tekrar konuşmaya başladığında bile 3. Kişi enerjisi görmüyorlardıjpgrenouille
Bende bunu denis ismiyle bilmişti. Ama bayadır yok gelse tekrar baktırıcamŞöyle söyleyeyim eski sevgilisi ile tekrar konuşmaya başladığında bile 3. Kişi enerjisi görmüyorlardı
iki tane ahu var sistemde hangi ahu acaba?Ahuya baktırdım tekrar yeni kişi için bilgi vermeden nokta atışı yaptı yine
Ne bekliyorsun ki bayramda da bayramın son günü kampanya yaptılarKupon bir günlük müymüş? ayyy ne cimriler yaaa
Merhaba rica etsem numarasını özelden yollar mısınız?Karma tilki'ye telefonda baktırdım dün bende. Dolu dolu bakıyor boş değil bence fiyatı da uygun
fal sepetinde tatlım numarası yok sorularını yazınca yorum seçeneğini telefon veya sesli olarak seçiyorsunMerhaba rica etsem numarasını özelden yollar mısınız?
Bana çıkmamıştı an ve gelecekKarma tilki'ye telefonda baktırdım dün bende. Dolu dolu bakıyor boş değil bence fiyatı da uygun
bana anda bildiği şeyler oldu karşı taraf içinde diğer baktirdigim falcilarla aynı şeyleri söyledi o yüzden tutarlı geldi ama gelecek için Ekim ayını vade verdiBana çıkmamıştı an ve gelecek
Kızlar ya buna yorum yapan olursa sevinirim illaki hepsine baktıran olmuşturKızlar bi konuda danışacağım; anda kafamda soru işareti olan bi konuyla ilgili Ahu ve Gül benzer yorum yapmıştı, Duygu deniz ise çok farklı bi yorum yapmış. Şuan maalesef teyit edemiyorum ama sizce hangisi anda daha doğru bilmiştir? Duygu denizin fallarında bizim verdiğimiz bilgiye göre şekillendiği çok olmuştu ama o konu yeniden kafamı karıştırınca falları dinledim. Acaba hangisi anda daha doğru yanıtlar
Ben gülden memnunum. ahu günündeyse o da bilmiştir. Duygu çöpKızlar ya buna yorum yapan olursa sevinirim illaki hepsine baktıran olmuştur
1 ahu- 2 gülKızlar ya buna yorum yapan olursa sevinirim illaki hepsine baktıran olmuştur
Duygu ne dersek oradan beslenmiş sanki eski fallara sırayla baktım da ben bişey anlatmışım sonraki falın yorumuna onu sıkıştırmışBen gülden memnunum. ahu günündeyse o da bilmiştir. Duygu çöp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?