- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.841
Benim moralim bozuldu ya .insan gerçekleri de bazen duymak istemiyor galibaBana söyledikleri birebir çıktı. Ama uyumlanmayla alakalı sanırım. Duygu deniz begenilen bir yorumcu mesela bende asla çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyo mu onu anlamıyorumDeneyerek görecez galiba
Bu ahuya şimdi bir de su falı baktırayım daha çok canım sıkılsınBenim mutlu giden bir iliskim vardi ve bana ondan ayrilip eski sevgilimle olacağımı soylemisti. İmkansiz demistim.Ve dediği gibi oldu 5 ay içerisinde degisti hersey. Benim için önemli olan bir sebepten ayrildim ve pismanlik yasamadim. Ve eski sevgilimle gorusuruyoruz şuanO an bana da olumsuz geldi ve ne sacmaliyo dedim açıkcasi
Bende ne sacmalıyo bu demiştimBu ahuya şimdi bir de su falı baktırayım daha çok canım sıkılsın
Ama bence yine de moralini bozma her fal çıkacak diye bişe yokBenim moralim bozuldu ya .insan gerçekleri de bazen duymak istemiyor galiba
bende baktırıyorum düzenli ona çıkan bir şeyi olmadı gelecekte ama anlık durumu iyi yorumladıgını dusunuyorum bendeBu ahuya şimdi bir de su falı baktırayım daha çok canım sıkılsın
Anlık da iyiydi baya da gelcekte biriyle tanışacağımı isminde harflerin ne olduğuna kadar söyledi ama tahmin ettiğim kişisye ben istemiyodum onu ki o etkilencen demişti of yabende baktırıyorum düzenli ona çıkan bir şeyi olmadı gelecekte ama anlık durumu iyi yorumladıgını dusunuyorum bende
Duygu aura da fena değil sanki ama daha pembeci ahuya nazaranbende baktırıyorum düzenli ona çıkan bir şeyi olmadı gelecekte ama anlık durumu iyi yorumladıgını dusunuyorum bende
Başka kimi önerirsiniz su falında bunarada gül demir de iyi gibi ama o da ahu kadar olumsuz konuşmadıDuygu aura da fena değil sanki ama daha pembeci ahuya nazaran
gelecek her an değişebiliyo onlar o an öyle yorumluyo ama umarım istediginiz gibi şekillenir her şeyAnlık da iyiydi baya da gelcekte biriyle tanışacağımı isminde harflerin ne olduğuna kadar söyledi ama tahmin ettiğim kişisye ben istemiyodum onu ki o etkilencen demişti of ya
hepsine baktırdım. gül ablayı seviyorum ben. ahu biraz daha sivri sekılde anlatıyo ona göre gül abla biraz daha yaştan dolayı anaç oldugu icin yumusatıyo ama olumsuz olsa genc kızsınız kızım yasında kesınlıkle daha vicdanen bakıyorum dogruyu söylerim demişti banaBaşka kimi önerirsiniz su falında bunarada gül demir de iyi gibi ama o da ahu kadar olumsuz konuşmadı
Hadi ya demek öle…hepsine baktırdım. gül ablayı seviyorum ben. ahu biraz daha sivri sekılde anlatıyo ona göre gül abla biraz daha yaştan dolayı anaç oldugu icin yumusatıyo ama olumsuz olsa genc kızsınız kızım yasında kesınlıkle daha vicdanen bakıyorum dogruyu söylerim demişti bana
Şimdi su falı baktırmak istiyorum da falaleminde rezzan abla mı ne varmış onu diyolar senn başka önerebileceğin var mı selincim ismimiz de aynıymıibende baktırıyorum düzenli ona çıkan bir şeyi olmadı gelecekte ama anlık durumu iyi yorumladıgını dusunuyorum bende
ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değilŞimdi su falı baktırmak istiyorum da falaleminde rezzan abla mı ne varmış onu diyolar senn başka önerebileceğin var mı selincim ismimiz de aynıymıi
Bu Alaca bana o kadar olumlu konuştu ki çok pembeydi söyledikleri. Bir de sürekli kelime ve cümle tekrarı yaptı içim bayıldı.ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değilfal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy
Şimdi alacaya baktırdım şoktayım çünki ahuyla aynı tarihi verdi 8nisan bi de eski kız arkadaşıyla bir gün konuşma olup kesilmiş dedi o kısımlar aynı ama ahu gibi olumsuz konuşmadı hatta evlilik tarihi bile verdi bu falcılar birbirleriyle haberleşiyo olabilir mi?ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değilfal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy
Alaca nın yorumlara baktım fal sepetindeki olumsuz konuştukları da olmuş ama vadesi tutanlar da olmuş o yorumlar gerçektir herhaldeBu Alaca bana o kadar olumlu konuştu ki çok pembeydi söyledikleri. Bir de sürekli kelime ve cümle tekrarı yaptı içim bayıldı.
O kadar geleceği bilemezler ya yakın zamana bakmak lazım yok evlilik yok kaç çocuk olcak o kadar a inanmıyorum zatenŞimdi alacaya baktırdım şoktayım çünki ahuyla aynı tarihi verdi 8nisan bi de eski kız arkadaşıyla bir gün konuşma olup kesilmiş dedi o kısımlar aynı ama ahu gibi olumsuz konuşmadı hatta evlilik tarihi bile verdi bu falcılar birbirleriyle haberleşiyo olabilir mi?
geleceği bir tık pembeleştirebiliyo evet ama daha önce bir olayı sormustum sonradan anlattıgı duruma benzer gerceklesince o yuzden ara ara atıyorum hala onaBu Alaca bana o kadar olumlu konuştu ki çok pembeydi söyledikleri. Bir de sürekli kelime ve cümle tekrarı yaptı içim bayıldı.
bende aynısı gül ablayla ışılayda başıma geldi ikiside 2 ve 3 rakamı var 23 te olabilir dedi normalde geleceği çok sallamam ama ikisi deyince beklenti oluştu bende cıkmadıŞimdi alacaya baktırdım şoktayım çünki ahuyla aynı tarihi verdi 8nisan bi de eski kız arkadaşıyla bir gün konuşma olup kesilmiş dedi o kısımlar aynı ama ahu gibi olumsuz konuşmadı hatta evlilik tarihi bile verdi bu falcılar birbirleriyle haberleşiyo olabilir mi?
alacanın falını begenmiştim ben inş cıkar dediği fal da kısmet işiO kadar geleceği bilemezler ya yakın zamana bakmak lazım yok evlilik yok kaç çocuk olcak o kadar a inanmıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?