- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.861
Lben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değilfal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy
Amaan ben de heyecan yaptım patlayabilir de yani acaba alaca ya da ahunun vadesinin çıktıkları var mıbende aynısı gül ablayla ışılayda başıma geldi ikiside 2 ve 3 rakamı var 23 te olabilir dedi normalde geleceği çok sallamam ama ikisi deyince beklenti oluştu bende cıkmadıama anlık olarak gidişat mantıgıma yatıyosa baktırıyorum cunku sorularda olabildigince kısa tutuyorum duruma göre analiz yapmaları zor oluyo bende hatta bazen gelişme olsa bile söylemiyorum biri bir sey diyecek mi diye
Simdi duygu denize su fali baktirdim o da biraz farkli yorumladi yani vade vermedi duygu denize baktiran var mi nasil sizce?L
Amaan ben de heyecan yaptım patlayabilir de yani acaba alaca ya da ahunun vadesinin çıktıkları var mı
çıkmıyo onun falıSimdi duygu denize su fali baktirdim o da biraz farkli yorumladi yani vade vermedi duygu denize baktiran var mi nasil sizce?
Evet biraz özensiz gibi ya da pembeci diyim şimdi son nezih tunaya attımçıkmıyo onun falı
Ahu yaldiza benziyor baya olumsuz ama gercekNezih tuna çok değişik yorumlar yaptı.Cok detayliydi
Nezih tuna psikolojimi bozdu ahudan beterNezih tuna çok değişik yorumlar yaptı.Cok detayliydi
o olumsuz konusmak icin konusuyo çoğu zaman. gelecek öngörüsü çıkmadı bende mevcut durum belki doğrudur bilemem amaNezih tuna psikolojimi bozdu ahudan beter
Gokce aksoy nasilo olumsuz konusmak icin konusuyo çoğu zaman. gelecek öngörüsü çıkmadı bende mevcut durum belki doğrudur bilemem ama
cok detay vermeyin soruda o zaman güzel mantıklı yorumları oluyo detay verince bazen falla detayı harmanlıyoGokce aksoy nasil
firuzeyi merak ediyorum ama sitede hep pembeci yazıldıgı ıcın cesaret edemedim daha onacok detay vermeyin soruda o zaman güzel mantıklı yorumları oluyo detay verince bazen falla detayı harmanlıyo
Ben onu cok beğendim kızlar bana anda pembe değildi ama mart itibariyle hayatında yeni bir döngüye gireceksin dedi. Sanırım o döngüyede girdim geçmiş ve anda da iyiydifiruzeyi merak ediyorum ama sitede hep pembeci yazıldıgı ıcın cesaret edemedim daha ona
attım bende bakalım indirim varken hazır kredim de vardıBen onu cok beğendim kızlar bana anda pembe değildi ama mart itibariyle hayatında yeni bir döngüye gireceksin dedi. Sanırım o döngüyede girdim geçmiş ve anda da iyiydi
bence bi yerden sonra senaryo yazıyo o da diğerleri gibiDuygu Deniz abartıldığı kadar var mı?
anlıkta o dönem için nasıldı pembe miydikonuşulunca dinledimde firuzeye 2022de baktırmışım tamamen hikaye anlatmış hiç dediği olmamış
10 dakikk fal bakmış sallamış tamamen ya anlıkta söylediği şeyler mesela o dönem küs oldugum bi kuzenim vardı şöyle şöyle sorunları var demiş hiç öyle degildianlıkta o dönem için nasıldı pembe miydi
ay ilişki durumuna da mı hiç bakmıyolar yorumlarken ya. bende gül ablanı. şaşırtan çıkan şeyleri oldu tesadüftür belki bilmiyorum ama böyle bakınca anı bile bilemiyolar ya da gercekten enerji işi bilemedim10 dakikk fal bakmış sallamış tamamen ya anlıkta söylediği şeyler mesela o dönem küs oldugum bi kuzenim vardı şöyle şöyle sorunları var demiş hiç öyle degildimahkemem vardı onun için olumsuz demiş olumlu oldu masal anlatmış.
ben o sitede gül demire baktırmıştım onu unutmam bideben nişanlıyım 2 yıldır hiç söylemedim bile bi an lafa girmiş hayatında biri olcak onu görüyorum şöyle biri böyle biri ama ciddi bi adım bekliyosun hayatına girecek kişiden felan konuşabilsem diyecektim abla ne diyosun ben nişanlıyım mutluyuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?