• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Son yenilerden Karma ve Deva Güneş bana kişilik yorumu olarak iyi olduklarını düşünüyorum.Birde Deva Güneş bir konuda 1 haftalık bir kısa bir süre verdi.

aklındaki biriyle ilgili fal baktiranlar için yazmak istiyorum, çevremde iki kişiden vardı falcılar birine aylardır diğerine ise çok daha uzun süredir bekle adım gelecek adamın hayatı karışık, adamin kafası karışık yoksa seni seviyor diyor. Burada çok uzun sayılabilecek sürelerden bahsediyoruz😁 Biri geçen ay aklındaki kişiye adım atmisti ve adamin da kendisi kabul etmez diye geri durduğunu öğrendik. Aslında karşılıklı bekleme durumu varmış. Diğer kişi ise gece adım atmış ve adamın uzun süredir ilişkisi olduğunu öğrendi. Falcıların kimse yok sana kesin dönecek dediği zaman boyunca adamın aklına bile gelmemiş.
Ben burdakiler kadar çok kişiyi denemediğim için kendi adıma yorum yapmak istemiyorum ama baktirdiklarim içinde bilen kişi sayısı 2 ya da 3.

Kısaca, sürekli vade öteleyen sen bekle sakin adım atma diyen falcilara çok güvenip sürekli onlara gitmeyin. Burda konuştuğum kişilere de sürekli bu kadar para harcama, şansın varsa sen adım at diyorum, kendileri de isterse yazabilirler😂
Birkaç ay beklemek veya az da olsa iletişim varsa beklemek doğru olabilir ama sıfır iletisimle birilerini bekleyip onlar için fal baktirmayin. Adım alabileceğiniz durum oluşursa atın, falcilarin adım atma demesinden asıl sebebin sürekli fala gitmeniz olduğunu unutmayın. Beni ne kadar umursarsiniz bilmiyorum 😁
Kimlere baktirdin mesela

Back