- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.821
Nesibeyi asla önermem bende anda da hiçbir şey bilemedi. Rezzan ablayı öneririm amaVadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesibeyi asla önermem bende anda da hiçbir şey bilemedi. Rezzan ablayı öneririm amaVadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?
Rezzan yok ki fal sepetindeNesibeyi asla önermem bende anda da hiçbir şey bilemedi. Rezzan ablayı öneririm ama
Falalem de baska kimler var peki vadesi falan tutan iyi gorunenO falalem sitesinde
Peki fal sepetinde kimi onerirsinizi?duygu deniz nasil?Nesibeyi asla önermem bende anda da hiçbir şey bilemedi. Rezzan ablayı öneririm ama
benim hepsini baktirmisligim var ikisinde de begeniyorum. iyi kahve bakan cok nadir bulunuyo bence o yuzden eger o ara kahve icmissem onu kapatmayi tercih ediyorum
Peki baska kimi onerirsiniz?bende tutmadı gelecek, vadesi geçeli 8 ay falan oldu.
Melisa vade veriyor mı?tutuyor mu vadeleri?Melisaya hangi falı baktırmak iyi?An da gül demir ve melisa birde elena iyi gibi.melisayida begendim
Bana söyledikleri birebir çıktı. Ama uyumlanmayla alakalı sanırım. Duygu deniz begenilen bir yorumcu mesela bende asla çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyo mu onu anlamıyorum Deneyerek görecez galibaAhu yaldız katina da mı iyi diyorsunuz?
ben en cok fal sepetinden firuze şanlı, arya çiçek, yorumcu zeus, alin toprak anı en iyi yorumlayan bunlardı bende orda herkesi denemiş biri olarak söylüyorum baktırdığımda hep aynı konu bu aradaMelisa vade veriyor mı?tutuyor mu vadeleri?Melisaya hangi falı baktırmak iyi?
Az önce Ahuya katina baktırdım efso bence asla pembeci değil vade verdi ama bilmiyorum bakalımBana söyledikleri birebir çıktı. Ama uyumlanmayla alakalı sanırım. Duygu deniz begenilen bir yorumcu mesela bende asla çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyo mu onu anlamıyorum Deneyerek görecez galiba
Az önce Ahuya katina baktırdım efso bence asla pembeci değil vade verdi ama bilmiyorum bakalım şimdi bişey daha sordum cevapladı ama o kısmı da doğru değildir inşallah baya olumsuz konuştu
Demek ki eski sevgilisine dönecek olsa bana söylerdiBenim mutlu giden bir iliskim vardi ve bana ondan ayrilip eski sevgilimle olacağımı soylemisti. İmkansiz demistim.Ve dediği gibi oldu 5 ay içerisinde degisti hersey. Benim için önemli olan bir sebepten ayrildim ve pismanlik yasamadim. Ve eski sevgilimle gorusuruyoruz şuan O an bana da olumsuz geldi ve ne sacmaliyo dedim açıkcasi
Valla fal batağına düştüm ben günde iki kere baktırır oldumDemek ki eski sevgilisine dönecek olsa bana söylerdi
Bu ahuya baktırıp begenmeyen var mı acaba ben korktum açıkçası en iyi bakandı benm açımdanBenim mutlu giden bir iliskim vardi ve bana ondan ayrilip eski sevgilimle olacağımı soylemisti. İmkansiz demistim.Ve dediği gibi oldu 5 ay içerisinde degisti hersey. Benim için önemli olan bir sebepten ayrildim ve pismanlik yasamadim. Ve eski sevgilimle gorusuruyoruz şuan O an bana da olumsuz geldi ve ne sacmaliyo dedim açıkcasi
Bu ahuya baktırıp begenmeyen var mı acaba ben korktum açıkçası en iyi bakandı benm
Resmen birine baktırıp tamam yazıcam diyorum şimdi ahuya baktırınca vazgeçtim yazmaktan karşıyaBu ahuya baktırıp begenmeyen var mı acaba ben korktum açıkçası en iyi bakandı benm açımdan