- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.881
Nesibe nasil bilen var mi?Ben onu cok beğendim kızlar bana anda pembe değildi ama mart itibariyle hayatında yeni bir döngüye gireceksin dedi. Sanırım o döngüyede girdim geçmiş ve anda da iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesibe nasil bilen var mi?Ben onu cok beğendim kızlar bana anda pembe değildi ama mart itibariyle hayatında yeni bir döngüye gireceksin dedi. Sanırım o döngüyede girdim geçmiş ve anda da iyiydi
tek tek düşünmene gerek yok bence hepsi berbatNesibe nasil bilen var mi?
çok doğru, her online site böyle mi bilmiyorum ama cidden bilen ne gördüm ne duydum, başka kulvarlarda deneyin şansınızı.tek tek düşünmene gerek yok bence hepsi berbat
Nasıl iade alıyorsunuz? Ben beğenmedim iade edin mi yazıyorsunuz? İade etmedikleri de oluyor mu?firuzeyi begenmedm kızlar iade aldm
fal sepetine yazınca düşüm krediyse genelde iade veriyolar yüksek kredilerde önce falı dinliyolar iade nedeni için geçerliyse veriliyo yoksa vermiyolar onun yerine belki indirim yapıyolar bir sonraki fal için. ama filiz cetinde ben iade almıstım mesela düşük puan verip yorum yapınca bir çoğu falcı otomatik kabul ediyo iadeyi işlerine geliyoNasıl iade alıyorsunuz? Ben beğenmedim iade edin mi yazıyorsunuz? İade etmedikleri de oluyor mu?
mail atıyorum cnmNasıl iade alıyorsunuz? Ben beğenmedim iade edin mi yazıyorsunuz? İade etmedikleri de oluyor mu?
Duygu deniz anlikta iyi sanki sizce?Simdi duygu denize su fali baktirdim o da biraz farkli yorumladi yani vade vermedi duygu denize baktiran var mi nasil sizce?
Kader papatya,nezih tuna,ahu yaldiz bay olumsuz konustular ama dogruydu tespitleri, duygu deniz daha olumluyduDuygu deniz anlikta iyi sanki sizce?
o olumsuz konusmak icin konusuyo çoğu zaman. gelecek öngörüsü çıkmadı bende mevcut durum belki doğrudur bilemem ama
Guru diye bir fal sitesi var hic denediniz mi?ay ilişki durumuna da mı hiç bakmıyolar yorumlarken ya. bende gül ablanı. şaşırtan çıkan şeyleri oldu tesadüftür belki bilmiyorum ama böyle bakınca anı bile bilemiyolar ya da gercekten enerji işi bilemedim
gördüm ama denemedim ordanGuru diye bir fal sitesi var hic denediniz mi?
Melek karaya attım bakalımgördüm ama denemedim ordan
Melek karaya attım
Ahu yaldızla alaca pera nasıl sizce baktırdınız mı benzer yorumları oldu çünkiçıkmıyo onun falı
Bu nesibe sallamasyon gibi geldi bana yana baktıran var mıAhu yaldızla alaca pera nasıl sizce baktırdınız mı benzer yorumları oldu çünki
Bu arada duygu denizin anlık durumu nasıl sizce?Bu nesibe sallamasyon gibi geldi bana yana baktıran var mı
Bu arada akın kurt bok gibiydiBu arada duygu denizin anlık durumu nasıl sizce?
Alaca Pera aşırı pembeciydi bana ve sürekli aynı cümleleri tekrar etti. Olmadığını bildiğim bir şeyi oldu oluyor diye söyledi. Ahu yaldızı bilmiyorum.Ahu yaldızla alaca pera nasıl sizce baktırdınız mı benzer yorumları oldu çünki
Melek kara da çok kötüBu arada akın kurt bok gibiydi