• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bana söyledikleri birebir çıktı. Ama uyumlanmayla alakalı sanırım. Duygu deniz begenilen bir yorumcu mesela bende asla çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyo mu onu anlamıyorum😄 Deneyerek görecez galiba
Benim moralim bozuldu ya .insan gerçekleri de bazen duymak istemiyor galiba 😂

Benim mutlu giden bir iliskim vardi ve bana ondan ayrilip eski sevgilimle olacağımı soylemisti. İmkansiz demistim.Ve dediği gibi oldu 5 ay içerisinde degisti hersey. Benim için önemli olan bir sebepten ayrildim ve pismanlik yasamadim. Ve eski sevgilimle gorusuruyoruz şuan 😄 O an bana da olumsuz geldi ve ne sacmaliyo dedim açıkcasi 😄
Bu ahuya şimdi bir de su falı baktırayım daha çok canım sıkılsın😂

Başka kimi önerirsiniz su falında bunarada gül demir de iyi gibi ama o da ahu kadar olumsuz konuşmadı
hepsine baktırdım. gül ablayı seviyorum ben. ahu biraz daha sivri sekılde anlatıyo ona göre gül abla biraz daha yaştan dolayı anaç oldugu icin yumusatıyo ama olumsuz olsa genc kızsınız kızım yasında kesınlıkle daha vicdanen bakıyorum dogruyu söylerim demişti bana

Şimdi su falı baktırmak istiyorum da falaleminde rezzan abla mı ne varmış onu diyolar senn başka önerebileceğin var mı selincim ismimiz de aynıymıi😂
ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değil 🥲 fal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy 🙏

ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değil 🥲 fal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy 🙏
Bu Alaca bana o kadar olumlu konuştu ki çok pembeydi söyledikleri. Bir de sürekli kelime ve cümle tekrarı yaptı içim bayıldı.

Şimdi alacaya baktırdım şoktayım çünki ahuyla aynı tarihi verdi 8nisan bi de eski kız arkadaşıyla bir gün konuşma olup kesilmiş dedi o kısımlar aynı ama ahu gibi olumsuz konuşmadı hatta evlilik tarihi bile verdi bu falcılar birbirleriyle haberleşiyo olabilir mi?

Şimdi alacaya baktırdım şoktayım çünki ahuyla aynı tarihi verdi 8nisan bi de eski kız arkadaşıyla bir gün konuşma olup kesilmiş dedi o kısımlar aynı ama ahu gibi olumsuz konuşmadı hatta evlilik tarihi bile verdi bu falcılar birbirleriyle haberleşiyo olabilir mi?
O kadar geleceği bilemezler ya yakın zamana bakmak lazım yok evlilik yok kaç çocuk olcak o kadar a inanmıyorum zaten

bende aynısı gül ablayla ışılayda başıma geldi ikiside 2 ve 3 rakamı var 23 te olabilir dedi normalde geleceği çok sallamam ama ikisi deyince beklenti oluştu bende cıkmadı 🤦‍♀️ ama anlık olarak gidişat mantıgıma yatıyosa baktırıyorum cunku sorularda olabildigince kısa tutuyorum duruma göre analiz yapmaları zor oluyo bende hatta bazen gelişme olsa bile söylemiyorum biri bir sey diyecek mi diye

Back