Fal Sepeti Deneyimleri

ama dedigim gibi rezzan abla daha cok komsu teyze samimiyetinde ve tarzinda. alisik oldugumuz binnaz, falsepeti falcilari gibi degil o yuzden onu begenen kadar begenmeyeni de var sitede. iyice arastirin lutfen bu ucluyu gitmeden. haklarinda baya entry var zaten. icinize sinerse sansinizi deneyin tavsiyem. cok cok pahali artik bu fal isi kimsenin sebebi olmak istemem :)

O falalem sitesinde
Melisa vade veriyor mı?tutuyor mu vadeleri?Melisaya hangi falı baktırmak iyi?
ben en cok fal sepetinden firuze şanlı, arya çiçek, yorumcu zeus, alin toprak anı en iyi yorumlayan bunlardı bende orda herkesi denemiş biri olarak söylüyorum baktırdığımda hep aynı konu bu arada

Bana söyledikleri birebir çıktı. Ama uyumlanmayla alakalı sanırım. Duygu deniz begenilen bir yorumcu mesela bende asla çıkmadı. Kişiden kişiye değişiyo mu onu anlamıyorum Deneyerek görecez galiba
Az önce Ahuya katina baktırdım efso bence asla pembeci değil vade verdi ama bilmiyorum bakalım

Benim mutlu giden bir iliskim vardi ve bana ondan ayrilip eski sevgilimle olacağımı soylemisti. İmkansiz demistim.Ve dediği gibi oldu 5 ay içerisinde degisti hersey. Benim için önemli olan bir sebepten ayrildim ve pismanlik yasamadim. Ve eski sevgilimle gorusuruyoruz şuan O an bana da olumsuz geldi ve ne sacmaliyo dedim açıkcasi

Ben eski kız arkadaşına dönecek mi dedim yok dedim ama geçen ay iletişim olmuş dedi ama ciddi ilşki istemiyor dedi bir de 8nisanda bir iletişimimiz olacakmış öle dedi

Demek ki eski sevgilisine dönecek olsa bana söylerdi

Bu ahuya baktırıp begenmeyen var mı acaba ben korktum açıkçası en iyi bakandı benm açımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…