• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

ben orda 2 yıl onceydı sanırım yanlış değilse zeynebe baktırdım rezzan ablaya değil 🥲 fal sepetinde şu cok iyi diyebilecegim biri yok cunku çoğu aynı gözümde anı çok teğet edemedigim icin. ama sık baktırdıklarım alaca,gül demir,ahu bazen de gökce aksoy 🙏
L
bende aynısı gül ablayla ışılayda başıma geldi ikiside 2 ve 3 rakamı var 23 te olabilir dedi normalde geleceği çok sallamam ama ikisi deyince beklenti oluştu bende cıkmadı 🤦‍♀️ ama anlık olarak gidişat mantıgıma yatıyosa baktırıyorum cunku sorularda olabildigince kısa tutuyorum duruma göre analiz yapmaları zor oluyo bende hatta bazen gelişme olsa bile söylemiyorum biri bir sey diyecek mi diye
Amaan ben de heyecan yaptım patlayabilir de yani acaba alaca ya da ahunun vadesinin çıktıkları var mı😂

anlıkta o dönem için nasıldı pembe miydi
10 dakikk fal bakmış sallamış tamamen ya anlıkta söylediği şeyler mesela o dönem küs oldugum bi kuzenim vardı şöyle şöyle sorunları var demiş hiç öyle degildi :D mahkemem vardı onun için olumsuz demiş olumlu oldu masal anlatmış.
ben o sitede gül demire baktırmıştım onu unutmam bide :D ben nişanlıyım 2 yıldır hiç söylemedim bile bi an lafa girmiş hayatında biri olcak onu görüyorum şöyle biri böyle biri ama ciddi bi adım bekliyosun hayatına girecek kişiden felan konuşabilsem diyecektim abla ne diyosun ben nişanlıyım mutluyuz diye

10 dakikk fal bakmış sallamış tamamen ya anlıkta söylediği şeyler mesela o dönem küs oldugum bi kuzenim vardı şöyle şöyle sorunları var demiş hiç öyle degildi :KK70: mahkemem vardı onun için olumsuz demiş olumlu oldu masal anlatmış.
ben o sitede gül demire baktırmıştım onu unutmam bide :KK70: ben nişanlıyım 2 yıldır hiç söylemedim bile bi an lafa girmiş hayatında biri olcak onu görüyorum şöyle biri böyle biri ama ciddi bi adım bekliyosun hayatına girecek kişiden felan konuşabilsem diyecektim abla ne diyosun ben nişanlıyım mutluyuz diye
ay ilişki durumuna da mı hiç bakmıyolar yorumlarken ya. bende gül ablanı. şaşırtan çıkan şeyleri oldu tesadüftür belki bilmiyorum ama böyle bakınca anı bile bilemiyolar ya da gercekten enerji işi bilemedim 🥺

Back