• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Son yaşadığım olaylar üzerine ıda dağhan’a, Işılay can’a ve Ahu Yaldız’a baktırdım. Beni en etkileyen Ahu Yaldız oldu açıkçası. Anda ve geçmişte iyiydi ve tutarlıydı gayette. Sorum da çok genel bişeydi ilk defa baktırdım kendisine.
Umarım süreç de dediği gibi ilerler. Vadesi önemli değil ama anda ve geçmişte beni tatmin etti. Bu arada katina baktırdım.
Işılay can bana çok pembeci geldi. Ida Dağhan da ne anlattığını bile pek hatırlamıyorum açıkçası çok geneldi.
Ahu katina da çok iyi gercekten benim imkansız olmaz dediğim bir durum verdiği vadede oldu. Bayadır da baktırıyorum . Birde Sibel avciyi merak ediyorum tavsiye eden ya da baktıran var mı?

Merhaba arkadaşlar, ben fal sepetinde duygu aurayı su falı baktırdım.Güncel durum analizi iyiydi baya ancak vadesi tutar mı bilmiyorum.Duygu aura hakkında memnun olan ya da vadesi tutan var mıdır?

Merhabalar,

Benim durumumun ustunden yeteri kadar zaman gectigi icin 3 tane favori falcimi paylasmak istedim

Falsepeti: Nesibe
Astrocenter: Alya
Falalem: Rezzan abla

Binnazin tamamina baktirdim sanirim, hic yakinindan gecen olmadi.
Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :)

Merhabalar,

Benim durumumun ustunden yeteri kadar zaman gectigi icin 3 tane favori falcimi paylasmak istedim

Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :)
Vadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?

Vadesi tuttu bunların ?vade veriyorlar mı daha doğrusu?
Nesibeyi takip etmek cok guc cok hizli ve trans halinde konusuyo. icinden gelirse vade veriyo
Rezzan abla da aslinda daha cok duru gorusu acik komsu teyzem gibi. o da icinden gecerse vade veriyo. ben bunlara 10 senedir gittigim icin neredeyse, vade verdikleri fal kadar vermedikleri de oldu diyebilirim. ayrica dediklerinin ciktigi kadar cikmadigi da olmustur ama her trlu bence guclu hisleri ve pembeci degiller
Alya ise yeni kesfim su ana kadar dediklerini yasamisligim oldu baya. o gnelde daha cok vade veriyo. anlik tespitlerinden de dogrulugunu tespit ettigim durumlar yasandi

Nesibeyi takip etmek cok guc cok hizli ve trans halinde konusuyo. icinden gelirse vade veriyo
Rezzan abla da aslinda daha cok duru gorusu acik komsu teyzem gibi. o da icinden gecerse vade veriyo. ben bunlara 10 senedir gittigim icin neredeyse, vade verdikleri fal kadar vermedikleri de oldu diyebilirim. ayrica dediklerinin ciktigi kadar cikmadigi da olmustur ama her trlu bence guclu hisleri ve pembeci degiller
Alya ise yeni kesfim su ana kadar dediklerini yasamisligim oldu baya. o gnelde daha cok vade veriyo. anlik tespitlerinden de dogrulugunu tespit ettigim durumlar yasandi
alyanın ücreti hakkında bilginiz var mı?

Merhabalar,

alyaya yeni baktırdım ama vavv olmadım

Merhabalar,

Bu uclu daha akla yatkin, pembeden uzak yorumlar yapiyo diye zaman zaman sinirimi hoplatsalar da en icten ve enerjimin en cok uygudugu uclu nacizane :

Merhaba arkadaşlar, fal sepetinde vadesi tutan var mı?

Merhabalar,

Peki yakın zamanda vadesi çıkan oldu mu?

Back