- 26 Ağustos 2009
- 2.490
- 4.276
- 34
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.041
Bende merak ettim :) kim bu?Herkese farkli bir isim bisey ler tutturuyor. Birine tutturan bir digerinde tamamen falso olabiliyor. Matematigi yok bu fal islerinin.
Nil'cigim eski uyelerden biri olarak bildigine ve baktirdigina eminim ama yaziyorum sana da. Sanirim eskilerden (tabii senin uyelik tarihine kiyasla ben freshman sayilirim amaBende merak ettim :) kim bu?
Yok valla, oradan 3 falcıya baktırmışım ama o yazdığın kişiye baktırmamışım. Kendime inanamıyorum gerçekten:))Eski uye olarak kesin baktirmissindir. Yine de yaziyorum.
Kahve gonderdim ben.Yok valla, oradan 3 falcıya baktırmışım ama o yazdığın kişiye baktırmamışım. Kendime inanamıyorum gerçekten:))
Onun hangi falını önerirsin?
Tamam, sağolasın.Kahve gonderdim ben.
Yani soruma cevap verdi ama böyle herşey toz pembe olcak demedi olabilcek olumsuzlukları anlattı banaOlumlu mu konuştu alex sende peki?
Bence varya enerjiyle ciddrn alakalı.Herkes herkese aynı şeyi tutturmamasıda olabilir ,çünkü o an fala bakan kişinin ruhani durumu psikolojisi o falınokudugunda hissettigi şeyle alakalı bence..Herkese farkli bir isim bisey ler tutturuyor. Birine tutturan bir digerinde tamamen falso olabiliyor. Matematigi yok bu fal islerinin.
MEsela ne dedi yani şu olay olcak mı düzelcekmi dediginde o mu olduBenim de durumum aynı
Melih gün bende tutturdu
Bana da söyler misin özelden, aklımda bulunsunKahve gonderdim ben.
Sen yine fal mi attin?Kızlar, Ayısıgın’a fal atanlar bana mesaj atabilir mi? Bir sorum olacak
İletişimden yazarsan iptal ediyorlarkızlar son olarak atcam dedim ya :))firuzana attım ama çevrimiçi hala yorumlamadı..böyle uzun mu sürüyor onunki yada iadesi isteniyormu falların
Hahahahhaha yok kuşum. Aklıma bir şey takıldı da onunla ilgili atanlara sorayım dedimSen yine fal mi attin?
Hayir olumlu ve olunsuz yorumlar ortaya karisik olunca icimden gelmedi hicHahahahhaha yok kuşum. Aklıma bir şey takıldı da onunla ilgili atanlara sorayım dedimsen atmış mıydın ona?
ücreti hemen veriyolarmı pekiİletişimden yazarsan iptal ediyorlar
Evet hesabına kredini yüklüyorlarücreti hemen veriyolarmı peki
yazdım iletişime bugun ederler dimi iptalEvet hesabına kredini yüklüyorlar
Çabuk çalışıyor gal sepetiyazdım iletişime bugun ederler dimi iptal