- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.981
08508402989 bu numaraya mesaj atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barisma oldumu?Kızlar ben fal baktırmıyorum bır suredır yanı ıkı uc hafta olmustur baktırmayıda dusunmuyorum cok sukur sımdı sıze net tarıh verıp vadesı gelen ıkı kısıyı yazıyım dedım cısem deva 18 kasımda ımza atıcaksınız dedı malesef yok asel cıhan 16 kasımda gorusuceksınız konusacaksınız demıstı 16 kasımda konusma gorusme oldu aramızda aselı cok begenmıyorlar ama bana daha oncekı verdıgı tarıhlerde cıkmıstı
Yok canım protokol hazır ımzalamadık henuz konusmaya calısıyor ama cok ıstedıgım gıbı defık bakalım hayırlısıBarisma oldumu?
Ya barisin lütvenYok canım protokol hazır ımzalamadık henuz konusmaya calısıyor ama cok ıstedıgım gıbı defık bakalım hayırlısı
Gül demirin fali ciksinYa barisin lütven
Kaç ordanastrocenter birsen tekine baktıran var mı?
Ben baktırdım birkaç sefer anlıkta iyi gibi ama gelecek tahminleri hiç çıkmadı bide birazcık sorudan da ilerliyorEfsun hatuna baktıran var mı?
Yaaa kızlar okadar kişiyiz burada.. hiç birinize çıkmadı mı Efsun’un falı?Efsun hatuna baktıran var mı?
cnm efsun kim ki burda ne elenalar, ne güller alyalar azralar bile çıkmadı.Yaaa kızlar okadar kişiyiz burada.. hiç birinize çıkmadı mı Efsun’un falı?
Ama ben Elenayı, Gül’ü ve Alya’yı sormadım canım. Efsun’u merak ettimcnm efsun kim ki burda ne elenalar, ne güller alyalar azralar bile çıkmadı.
Banada tam aynı tarihler. PatladıKızlar aselin falı bana bugün patladı 10-19 kasım arası verdi 19 kasım bugün bi gelişme yok
Kızlar indirim kodunuz var mı yineeer