-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.061
Çabuk çalışıyor gal sepeti
Başka atacağın kimse var mı?
evet hemen hallettiler.Zülale geldi içimden ona attımÇabuk çalışıyor gal sepeti
Başka atacağın kimse var mı?
Aaaa ben de bugün ona attım. Kahve mi attın?evet hemen hallettiler.Zülale geldi içimden ona attım
zülal ile ilgili görüşünü merak ediyorum:)evet hemen hallettiler.Zülale geldi içimden ona attım
neden hep elifsucan geciyo burdaAaaa ben de bugün ona attım. Kahve mi attın?
Bakalım neler diycek sana. Benim falımın aynısını atmaz inşallahbir elifsucan vakası daha yaşanmasın
Sen baktırdın mı zülale daha önce?zülal ile ilgili görüşünü merak ediyorum:)
ayyy neden ki kötü mü yorumuzülal ile ilgili görüşünü merak ediyorum:)
Herkese aynı şeyleri söylemiş :)neden hep elifsucan geciyo burdaolaya vakıf değilim ondan sordum :)katina attım bende
yok ilkSen baktırdın mı zülale daha önce?
bence değil.hisli kadınayyy neden ki kötü mü yorumu
Bende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende doğru dürüst dediği doğru olan bisey.zülal ile ilgili görüşünü merak ediyorum:)
he ama ben kendim seçtim kartları katina ya.cıkan oldumu hiç ya sende başkalarında daBende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende.
Peki sen en çok kimi bependin fal sepetinde?Bende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende doğru dürüst dediği doğru olan bisey.
inşallah banada güçlü hisleriyle yorum yapar yoksa kalbim çıkıcak yerinden artık strestenbence değil.hisli kadın
nasıllll yani çıktımııııNas’ın dediği bir şey patladı. Çok şükür
Hayır.. geçmiş gelecek karıştırmış da olabilir ama karışık ya. Dediği gibi değilmiş amanasıllll yani çıktımıııı
:/anlamadım sevindin mi üzüldün mü cıkan sonucaHayır.. geçmiş gelecek karıştırmış da olabilir ama karışık ya. Dediği gibi değilmiş ama
Sevindimmm:/anlamadım sevindin mi üzüldün mü cıkan sonuca