Fal Sepeti Deneyimleri

ben sadece emre dinç ve alex e baktırdım. az önce de melisaya fal attım. Emre rezaletti ama alex mantıklı konuştu. Bakalım melisa ne dicek :)

Yazmaya calisacam isteyenlere ama sorumluluk kabul etmiyorum. Gelecegi bilemeyiz tabii ama planlarimi soyledi hic bilgi vermeden.

ben sadece emre dinç ve alex e baktırdım. az önce de melisaya fal attım. Emre rezaletti ama alex mantıklı konuştu. Bakalım melisa ne dicek :)
Yok alex cidden cok güzel düzenli bide yorum yapıyor sorumada uzuuuun cevap yazmıs tabsiye de vermis.Bende begendim alex i tarzı güzel yani bide net konustugu seyler oldu sendede oldumu öyle

Yok alex cidden cok güzel düzenli bide yorum yapıyor sorumada uzuuuun cevap yazmıs tabsiye de vermis.Bende begendim alex i tarzı güzel yani bide net konustugu seyler oldu sendede oldumu öyle
Alex çok eskiden baktirmistim ex sevgili için o kadar kendinden emindi ama olmadı tabiki..emre dinc bana verdiği 4 tarihten 3 nü tutturdu nasıl oldu bende şaşkınım ama fal nokta atışlı değildi

O fallara inanıyorsun herbiri bir şey diyor ortak şeyler duyunca kalbin çarpıyor onu özlüyorsun kimi yaz diyor kimi yazma of of

Benim de durumum aynı
Melih gün bende tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…