Fal Sepeti Deneyimleri

ohaaa kızlaaaar zülal şen yemin ederim yaşadıklarımı anlatttıııı anlatcam sizee ohaaaa
O öyle zülal siteye yeni geldiğinde baktırmıştım benimde ilk falımdı.. beni okadar iyi analiz etmişti ki depresyona girdiğimi ruh halimi karakterimi.. dolu dolu bir faldı ve falda biraürü şey söylemişti.. fakat gelecek için ızun vadeli şeyler söylemişti kısa vadeli şeylerde söylemişti aslında ama olmadı.. gelecek için patladı diyebilirim ama hakkını yiyemem boş biri değil belki biraz pembeci olabilir

dedikleri ilişkim boyunca ben nasıldım erkek arkadasımın dediklerini bile dedi ya ayyy,kavga ettigimizde böyle böyle düşünerek dedi dedi ve evet aynı cümleleri bana demişti erkek arkadasım inanmıyorum ya.ve cok kıskanc dedi sana ailen baskasını buldu sanıyor dedi ve bu cümleyi aynen bana erkek arkadasım demişti,sana ailen birinimi buldu başka dedi ayyy,hayatında baskası oldugunu düşünmüş dedi ki bunuda bana sevgilim demişti kıskanclıgından böyle şeyler diyordu yemin ederim nasıl tespit etmiş ya

ayyy mesela cocuk gelcek veya gelmicek dediginde falan cıkmadımı

Hangi falı atmıştınız bide ne kadardı ücreti

ayyy mesela cocuk gelcek veya gelmicek dediginde falan cıkmadımı
Benimki kahve falıydı belki sen katina attıysan aeninki daha garanti olabilir moralini bozma yani belki senin istediğin gibi sonuçlanır:) ben yeni biri var mı gibisinden sormuştum iki kişi söylemişti ilkiyle yakın zaman vermişti ama hiç anlaşamıcaksın demişti öyle biri olmadı zaten kafam dersten başka bişey görmüyodu ikinci gelen kişide benim için hayırlı olan kişiymiş yaz ayları mı dedi haziran mı dedi tam hatılamıyorum o da olmadı daha olur mu da pek sanmıyorum sksk

ya yemin ederim erkek arkadasımın bana dediği cümleleri dedi ya ona şok oldum zaten....dediği de cıkarsa varya cidden ben mutluluklardan mutluluga koşarım ,çünkü ben acaip zor bi süreç yaşadım halada yaşıyorum..

Zülal şen için konuşmuyorum ama bazı falcılar sonunu cidden pembeye bağlıyorlar. Geçmişte ve anda her şeyi bilip, görüp, hissediyorlar ama olumsuz olacağını bilseler bile olumlu konuşuyorlar.
Ben öyle çok denk geldim. Hatta geçmiş ve anı çok iyi bildikleri için gelecek için de çıkar diyoruz ama %90 patlıyorlar gelecekte.

evet öyle malesef ama işte keşke yapmasalar cidden yıkılıyor insan..ama anı biliyorlar mesela karsımdakinin hislerini falan ya yalan olmasın ben yoksa varya genel olarak çökerim kendimi biliyorum oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…