Fal Sepeti Deneyimleri

zülal ile ilgili görüşünü merak ediyorum:)
Bende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende doğru dürüst dediği doğru olan bisey.

Son düzenleme:
Bende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende.
he ama ben kendim seçtim kartları katina ya.cıkan oldumu hiç ya sende başkalarında da

Bende kötüydü Zülal, bırak nokta atışını hiç birsey bilemedi. Ben kahve attım ama kahve falı bilmiyor. Hemen kartlara sarıldı. Fincani yorumlamadi bile hiç. Belki iyi kart yorumcusudur ama online da olsa o kartları ben seçmeyince hiç bir anlamı yok bence. Yoktu da bende doğru dürüst dediği doğru olan bisey.
Peki sen en çok kimi bependin fal sepetinde?

E eesinn dediğim gibi belki iyi bir kart yorumcusudur. Ben mümkünse kart yorumu tercih etmiyorum. Bir de başka sormak istediğim konular da olunca kart uymuyor ama cafèlerde kendimiz seçiyoruz ya enerjimiz geçiyor, o zaman tabii ki bir de yorumcu eğer sadece kart yorumluyorsa Talia gibi o zaman.

X