Fal Sepeti Deneyimleri

Tabiki öyle haklısın canım ama zaten çoğu falcı sitedeki bizim beklentilerimizi kullanıp öylesine geçiştiriyorlar :

Terfi veya yer degisimi demis e geriye ne kaldi? Bir de erkekler arayip sormuyorlarsa hep isleri iyi gitmiyordur vey ailevi sorunlari vardir. Hem de ailesine soyledigini sanmiyorum demis. Olasilik hesabi mi yapiyoruz burada, falda bu konu cikmis mi hislerin ne diyor onu soyle sen.

en soununda aynurcuğum demiş birde hey allahım yaaaaaaaa

hisleri falan da yok mesela soru kısmında şey sordum benimki sürekli whatsappta ç.içi bence kadın olabilir sizce falan dedim arkadaşlarıyla konuşuyordur dedi o kadar pembeci ki

hisleri falan da yok mesela soru kısmında şey sordum benimki sürekli whatsappta ç.içi bence kadın olabilir sizce falan dedim arkadaşlarıyla konuşuyordur dedi o kadar pembeci ki
arkadasıyla konusuyodur hehangi erkek bi erkekle habire konusmus mantıkenama işte insan bunlara soru arıyor o zaten delirtiyo bizide sarıyoruz fallaraoyyy napcaz böyle ya

Simdi yazmayim ama Fal Sepetinde on tane deneyinceye kadar (Talia haric tutmuyorum -denemedim) bu dedigme atarim cok daha iyi, baya biliyor. Eski postlarda atan herkes te baya bi begenmis. Neden daha once gitmedim diye dusunuyorum.
Niye söylemiyorsun kuzu alttan alttan merakımızı uyandırıyosun, seni tanımasam reklam yapıyosun diycem

Simdi yazmayim ama Fal Sepetinde on tane deneyinceye kadar (Talia haric tutmuyorum -denemedim) bu dedigme atarim cok daha iyi, baya biliyor. Eski postlarda atan herkes te baya bi begenmis. Neden daha once gitmedim diye dusunuyorum.
Kuzucum merak ederiz ama ki ettik baya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…