Fal Sepeti Deneyimleri

Tamam o zaman ona baktırmıcam.Ben vadeye tabiki merak ediyorum ama tutmaz diye düşünüyorım verdikleri vadeler genelde,ama hisleri kuvvetli olur mesela şöylemolcak bu kişiyle olayla der vs onu daha cok dikkate alıyorum.Zamanı çünkü sallar da kimisi .onun zamanını bilebilecek yoktur sanmıyorım his enerji olarak şöyle olcak der mesela.Hangisi daha iyi sence bu konuda cıkam oldumu sende?
ben sadece emre dinç ve alex e baktırdım. az önce de melisaya fal attım. Emre rezaletti ama alex mantıklı konuştu. Bakalım melisa ne dicek :)

Yazmaya calisacam isteyenlere ama sorumluluk kabul etmiyorum. Gelecegi bilemeyiz tabii ama planlarimi soyledi hic bilgi vermeden.

ben sadece emre dinç ve alex e baktırdım. az önce de melisaya fal attım. Emre rezaletti ama alex mantıklı konuştu. Bakalım melisa ne dicek :)
Yok alex cidden cok güzel düzenli bide yorum yapıyor sorumada uzuuuun cevap yazmıs tabsiye de vermis.Bende begendim alex i tarzı güzel yani bide net konustugu seyler oldu sendede oldumu öyle

Yok alex cidden cok güzel düzenli bide yorum yapıyor sorumada uzuuuun cevap yazmıs tabsiye de vermis.Bende begendim alex i tarzı güzel yani bide net konustugu seyler oldu sendede oldumu öyle
Alex çok eskiden baktirmistim ex sevgili için o kadar kendinden emindi ama olmadı tabiki..emre dinc bana verdiği 4 tarihten 3 nü tutturdu nasıl oldu bende şaşkınım ama fal nokta atışlı değildi

Evet cidden ben böyle hiç olmamıstım,insan böyle nereye gidecegini şaşırır ya öyleyim zor süreç,Rabbim hepimize yardım etsin,sabır diyolar ama o sabrı gösterirken gecen zaman bi türlü geçmiyo işte.Sanki acıyı herşeyimle yasıyosun hazemedemiyosun bi tuhaf.Fal baktırıyoruz sonra böyle:))
O fallara inanıyorsun herbiri bir şey diyor ortak şeyler duyunca kalbin çarpıyor onu özlüyorsun kimi yaz diyor kimi yazma of of

Ayyy ben çoştum gene..Dennis,Alex,Derin hisler bide Melih ebaktırdım.Hepsi aynı şeyleri dedi ya..Bide bi konu hakkında soru sordum hepsi şöyle olcak diye aynı şeyi dedi..Melih gün ün ses kaydından korktum biraz ya..Bi değişik neden öyle,ses kaydı tuhaftı korktum..Bide Melih gün tarih verdi çıkıyor mu dedikleri..Baya ama yorum yapmış bide hatta bana dua verdi oku dedi,nas felak bildiğimiz duaları tabi..Derin hisler,alex,dennis ve melih gün hakkında çıkan var mı canlar..?Bide dediki bana ayrıldıgın kişiye bir takım olumsuz okumaar yapılmış,bundan şüpheleniyodum aslında..
Benim de durumum aynı
Alex,Derin hisler,Melih Gün,Naskendindehas dedikleri çıkan oldu mu kızlaaar???Veyahutta vadeleri tutan,vadede ben tutmayabilir onu anlarım ama şöyle olcak mesela olumlu veya olumsuz şu kişi gelcek bu böyle olcak dedikleri çıkan oldu mu???:KK200:
Melih gün bende tutturdu

X