-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.721
Sen benden betersinZulal soylemisti bulusma olacak diye. Didar da yakinda demisti ama zulal sanki
Daha net dedi. Ay ben de gaza geldim online olsun atalim
Ya sorma ocagima incir agaci diktim ilerideki colugumun cocugumun rizkini falsepetine yatirdimSen benden betersinben de 2 gündür sana uyuyorum, hadi benim durum imkansız seninkinde imkan varsa falcılar ile uğraşacağına yapıcı olmaya çalış bilmeden konuşuyorum ama, ben elimden geleni yaptım imkan kalmadı beklemedeyim sadece o ara da fallar ile avutuyorum kendimi imkan olsa şansımı denerim. Takip ettim Online olsun atalım
İkimiz için, hatta bireysel olmayım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur inşallah dua edelim buna da ihtiyacımız var birbirimiz için en güzel Olan ne ise neyi istiyorsak Allah imtihanımız yapmadan bize versin inşallahYa sorma ocagima incir agaci diktim ilerideki colugumun cocugumun rizkini falsepetine yatirdim
Benim de cok imkan kalmadi ya o yuzden falla avunmaya calisiyorum...
Valla ne guzel yazdin ya.. gercekten birbirimize dua edelim. Baskasina edilen dua daha hizli kabul olurmus. Ve aynen oyle imtihanimiz yapmadan gonlumuze gore en hayirlisi olsun artik. Insallah 2020 hepimize gonlumuzden geceni verir.İkimiz için, hatta bireysel olmayım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur inşallah dua edelim buna da ihtiyacımız var birbirimiz için en güzel Olan ne ise neyi istiyorsak Allah imtihanımız yapmadan bize versin inşallah
e sadece telefonda bakiyoTalia online bekleyen varsa. Ben hic baktirmadim daha once
Hele ben bu ara tadini kacirdim vallahi.. cok caresiz hissediyorum ama ya napicagimi sasirdim..Kizlar ozelden bende bilen falcilari soranlar oluyor ama artik soylemiyorum cunku hic cikmadi deyip sikayet edeni de var bende bilemedi bos diyeni de. O yuzden vebal almak istemiyorum..
Bu arada cok sik atiyorsunuz bu yuzden de enerjiniz allak bullak oluyor. Gondermeyin demek haddime degildir -cunku ben de zamaninda ayni durumdaydim- ama en azindan haftada 2ye indirmeye calismaniz daha iyi olur cunku yeni baktirdiginiz kisilerle enerjiniz uysa bile ondan once 50 kisiye attiginiz icin bilememesi buyuk ihtimal.
Bende bilen falcilar batakliga dusmeden once attigim fallarmis zaten, haftada 10-20 tane attigim donem degil..
Hepinizin dileklerinin kabul oldugu, falin akliniza bile gelmedigi, istediginiz isi ve aski hayirlisiyla bulacaginiz musmutlu bir yil diliyorum. 2020 umuyorum ki hepimize iyi gelir, iyi seneler!!
Bana söylediği hiçbir şey olmadı, ne evlendim ne de nişanlandım...AYISIGIN
haziran basinda baktirmisim. Ani bilmis ama karakter yorumlarken%60 diyebilirim. Bu cocugu unut demis. Temmuz ayinda biriyle tanisiyosun evlilik onunla demis. Kimseyle tanismadim. Sevdicegimi de unutamadimyani patladi...