- 28 Nisan 2013
- 525
- 407
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.701
Korkutmak istemem ama bence melisa zaten 3 harflilerle bakıyor. Çünkü bana falımda hep “öyl diyor, öyle söylüyor” gibi ifadeler kullandıZaten daha fala baslamadan iliski gecmisimi sorunca butun hevesim kacti benim ama butun yorumlari o kadar iyiydi ki fal sepetinde dedim fali cok iyi olacak heralde.. ama nerdeee. Ayni dediginiz gibi bezmis bi ses tonu boyle dura dura bakiyo zaten hani zorla fal baktiriyomusum gjbi. Zaten arkadan gelen horlama sesi hem rahatsiz etti hem korktum acikcasi yani sanki tovbe estafurullah uc harfli nefes veriyo gibi. Gece gece gerildim yaa dun
Siz baktirdiniz mi? Nasildi baktirdiysanizKorkutmak istemem ama bence melisa zaten 3 harflilerle bakıyor. Çünkü bana falımda hep “öyl diyor, öyle söylüyor” gibi ifadeler kullandı
Evet dün baktırdım. Bana güzel geldi yani direkt sorularımı cevaplamış o yüzden tam anlamıyla dedikleri oldu demem için verdiği vadeleri beklemem gerekiyor. Ama söylediklerinde alakasız şeyler yoktu. Geçmişle ilgili cevaplayacağı bir şey olmadığı için geçmiş analizi vardı diyemem. Anlık durumla ilgili zaten emin olmadığım bir şeyi sormuştum o yüzden onun hakkında da evet doğruydu diyemiyorum. Ama eskiden de atmıştım ben melisaya. Eski falını dinleyip çıkıp çokmadığına bakarımSiz baktirdiniz mi? Nasildi baktirdiysaniz
Evett çok güzel olur ama benim eskiden baktırdığım fallar ex içindi hep. Ve benim durumum çokk karışıktı. Yani falcıların bana yapma dedikleri şeyleri yaptığım veya yap dedikleri şeyleri yaptığım çok fazla şey vardı hep süreçleri ve durumları değiştirdim kendi kendime. O yüzden fallarım arafta kaldı hep dolayısıyla kesinlikle şu çok iyiydi diyebildiğim kişiler yok ama bunun çoğu benden kaynaklı. Ben sizin o detaylı fal yorumlarınızı okuyup incelemiştim. Sınav dönemim atlattıktan sonra sizin gibi detaylı olarak eski falları dinleyip yazmak isterim. Şuan yapmaya kalksam saatlerimi alır çünkü bir sürü falcı denedim geçmişte. Tellwede de var hatta başka fal siteleri ve twitter bile varEski fal yorumlarını dinleyip analiz etsek, birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur... Ben vadesi dolan fal yorumları için detaylı analizlerde bulunmuştum.
Bence kendini öyleymiş gibi göstermek mistik hava katmak için bunu yapıyor çokta inanmayın derim :)Korkutmak istemem ama bence melisa zaten 3 harflilerle bakıyor. Çünkü bana falımda hep “öyl diyor, öyle söylüyor” gibi ifadeler kullandı
Evet bilincli gibi biraz. Ama herkesi bilirken benim daha ex imin flort mu sevgili mi oldugunu anlayamadi ben hala sok.. zeus da bilemedi. Zaten delircek gibiyimBence kendini öyleymiş gibi göstermek mistik hava katmak için bunu yapıyor çokta inanmayın derim :)
Valla alex iyi de iste tarih vermiyor. Cok guzel olur birini onersenizKızlar yok mu şöyle ex için net konuşup tarih veren verdiği vade de tutarlı olan bir falcı falsepetinde, kalan krediyi de ona kullanalım.
Bir de ben zulal sen ve didar evreni de begeniyorum ani guzel yorumladilar. Ve dedikleri Mesela bi iki gune gorusme vs olduKızlar yok mu şöyle ex için net konuşup tarih veren verdiği vade de tutarlı olan bir falcı falsepetinde, kalan krediyi de ona kullanalım.
O zaman zülal mi didar mı ikisi arasında seçim yapacak olsan hangisi olurdu ?Bir de ben zulal sen ve didar evreni de begeniyorum ani guzel yorumladilar. Ve dedikleri Mesela bi iki gune gorusme vs oldu
Alex,didar evren,zulal sen,senanurKızlar karşı tarafın düşüncesini güzel ve doğru yorumlayan bir yorumcu tavsiyeniz var mı? Gelecek için zaten artık fal baktırmayı bıraktım hiçbiri çıkmıyor.
Didar a 3-4 kere baktirdim . Zulale bir kere. Ama ikinciui baktiricam bugun online olursa. Hangisini denemediysen onu dene bence ya da hangisine hissin daha cok olduysa .O zaman zülal mi didar mı ikisi arasında seçim yapacak olsan hangisi olurdu ?
Bu buluşmayı görüşmeyi bilen hangisi acaba ?Didar a 3-4 kere baktirdim . Zulale bir kere. Ama ikinciui baktiricam bugun online olursa. Hangisini denemediysen onu dene bence ya da hangisine hissin daha cok olduysa .
Zulal soylemisti bulusma olacak diye. Didar da yakinda demisti ama zulal sankiBu buluşmayı görüşmeyi bilen hangisi acaba ?
Hoffff.. soru sormus bana sevdiginiz kisinin adi su mu bu mu diye bi harfi anlamamis.. ama sorarken benim ismimi yanlis yazmis. Atiyorum adim merveyse fatma hanim diye yazmisHediye falim vardi. Piril Naz almis. Ilk kez gordm deneyen yorum yazabilir mi