G geceninkralicesi merhabalar.
Alex zaman vermiyor ben de istiyorum ama sonra bakiyorum da zaman verenlerin ki tutmamasindansa alexin dogru yorumlarina mecbur kaliyor insan.
Yani son falinda o kadar dogru analiz etmis ki yav gercekten boyle yapiyorum hic hos degil dedim kendime ve bu sadece psikoloji bilmek degil senin olayini da biliyor.
Yanlis hatirlamiyorsam
talia yeni unlu oldugu zamanlar attigim falda 2 hafta sonra gorusme var dedi ve dogru da oldu.
Oyle olunca 15 gunde bir attim ve inandim ama son fali acayip patladi yani anlik mi biliyorlar tesaduf mu bilemiyorum ama alexi şu an tek gecerim o sitede herhalde.
Bu arada konusmalar olmus ben de yorumumu yapayim.
Bugra ve
zeusa 1 veya 2 yil once atmistim.
Ikisinin de cok olumlu konustugu konu olumsuz sonuclanmis o yuzden bir daha atmamistim.
Fikir verecekse biraz daha yorum yapayim.
Zeliş,oya ,yagmur,utku,aymira,sahra,cigdem,zulal,nas,melek,ozgur,emre,duygu,melisa bana bilememisler.
Enerji isi diyorlar ya belki bana cikmamistir ama cok falim geldigi halde baktirmiyorum su ara...
Sunu da ekleyeyim.cok onemli bir olayda herkes patladi sadece
oya bilmis bende demistim eylulde.tabi yine attim ona arkadasimla birlikte...bu kez hic bir dedigi tutmadi..demek tesadufmus dedim yani cok kisir dongu bu fal isi...
Hele bazen de aklinda olmadigin birisi icin para dokuldugune cok uzuluyorum.