Fal Sepeti Deneyimleri

Mısırlı haftalar sonra ilk defa girmiş sanırım dün akşam, mailı gelmiş online oldu diye ama görmemişim kaçırdım :/
yıl bitmeden bugun girecek mi acaba birdaha

Mısırlı haftalar sonra ilk defa girmiş sanırım dün akşam, mailı gelmiş online oldu diye ama görmemişim kaçırdım :/
yıl bitmeden bugun girecek mi acaba birdaha
Bence müşteri hizmetlerine danışın, ben de Buğra ve Yağmur için sordum. Bu arada Mısırlı Talia telefonda fal yorumlamaya geçtiğinden beri müşterilerinin azaldığını gözlemledim, inşallah tekrar sesli fal ile aramıza döner...

O kadar haklısınız ki... Ben de tamamen bırakmasak bile fal baktırmaya biraz ara vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Mısırlı Talia bana 8 vade içinde buluşma olacak demişti ve tam 8 hafta sonra buluşma olmuştu fakat 2 ay sonra ilişki başlayacak demişti, başlamamıştı. Alex vade vermedi fakat her iki tarafı mükemmel bir şekilde analiz etti ve yol gösterdi, söylediklerinde yanılmadı diyebilirim. Benim en memnun kaldığım yorumcular ise Özgür Can ve Zeliş Can’dır. İkisi de beklediğim ilişki için Şubat ayını vade olarak söylediler, eğer bunu da bilirlerse ikisinden başka hiçbir yorumcuya uğramam.

Özgür can ve zeliş can a birer kez baktirmistim hic begenmemistim.Dedikleri de cikmamisti.Karsilikli enerji meselesi kesinlikle .Ben su an örnegin 100 tl lik bi kac yorumcu var yine orada ,deseler 10 tl oldu yine baktirmam.cunku onlar da patlamisti ve laf kalabaligi uzerineydi bana yorumlari.Alex in vade vermeden bu kadar begenilmesinin sebebi ise ; mantikli ,politik ve zekice yorumlar yapmasi ,dogru yol göstermesi.Kullandigi cümleler " olabilirligi yüksek" , "istersen yaparsin ,istemezsen olmaz sadece","bu işin olmasi icin biraz demlenmesi gerekiyor" tarzi yuvarlak ,ucu acik yorumlar.Sonucunda ister istemez bilimsel olarak dedigi oluyor zaten:) Ama şu var ki; özellikle net bir sey sordugunuzda mesela, bana bu ay sonu verilmesi gereken bir para var ay sonunda verecekler mi? ye yaniti cook zor demisti yarisini ugrasirsan alabilirsin demisti.bundan tam iki gün sonra karsi taraf aradi ve paranin tamamini verdi:) simdi bunda Alex in fali cikmamis oldu ama bu tarz kesin yargilari cok nadir yaptigindan göze batmiyor ve Algısı ,zekasi ,ifade gücü,dostca yaklasmasi cok yüksek oldugundan seviliyor,seviyoruz.Umarim 2020 de herkesin gönlüne göre olur her sey ve fallardan medet ummayiz.Herkese iyi seneler

canım haklısın insan deneye deneye iyisini bulabiliyor ben hep söylerim bunu çünkü o zaman anlayabiliyorsun çıkıp çıkmadığını söylediklerinin. Önemli olan da buna rastlayabilmek.

️İyi, sağlıklı, mutlu, huzurlu, paralı ve aşklı seneler

İnsallah ,Allah gönlünüze göre versin ⚘❤

Vadeleri geçen fallarımı yazayım. Hala benim işten haber yok. Olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yok hala. Çok kesin konuşup vadeleri patlayanları yazıyorum..

Mısırlı Talia : ilk baktirdigim falda tekrar bir görüşme olucağını bildi ama 2. 3. Falda dedikleri daha olmadi 2 hafta vade vermişti 3 ay geçti üstünden. Sonradna olursa dedikleri yazarım.

Utku inanç:Vadesi geçti ve dediği kişiyle tanışmadım.

Aslı Çinar: Vadesi geçti.

Didar Evren: Vadesi geçti hem iş hem aşk.

Özgür Can: Hediye faldı. Dedikleri olmadi.Zaten konuşma tarzından dediği hicbir şeyi anlamamıştım. 2-3 kez dinledim ama olmamış

Melisa Donukuk: Vadesi geçti hep ileriye dönüktü ama andada pek bilemedi gibiydi bilemiyorum içime sinmeyen bir faldı.

Kahin kraliçe,zelişcan ,mistik : Vade geçti.

Burcu Karen: Yıllardır fal baktiririm yillardir da bu topiği kullanırım. Tek bir kimseye laf etmem kötü. Ama bu kadına uyuz oldum. Burayı okuyor bana baktığı falda resmen uyukluyordu. burda yazdim okumuş ve bir sonraki hediye falımı almıştı. Resmen dalga geçmişti. Siteye baya ağır bir şikayette bulundum. Hem krediyi yüklediler hemde hediye fal hakki verdiler o derece. (Selamlar Kendisine )

Bubastis: 3 Vade içinde olumsuz bir haber gelicek dedi. Ondan sonra mülakatı geçtim haberi gelmişti ama sonradan ne olumlu ne olumsuz haber gelmedi. Başka bir iş görmüştü onun vadeside geçti. Dediği kişiyle tanışmadım.

Vade vermeyenler

Yesilcingene: Vade vermemişti olumlu

Alex: Vade vermemişti olumlu görmüştü ama sen 2020 de iş arayan bir insan olmayacaksın demişti bilemiyorum

Uyumsuz(Yıldızname): Aralık-Mayis arası bir ise başlıyacagimi söyledi. Bir-çok konuda tarihler verde bakalım.

Ahmet cansoy: Son kalan kredile ona attim. Su
falı anı bildi. Net tarihler verdi ocak ve subata bakalim.

Zeus: Olumlu konuştu lakin vade vermemişti.

Melek Kara,zülal sen , sevgi derman, lal akın, oylum genç olumlu konuşup vade vermeyenler.

Şu an yazarken ne kadar korkunç bir tablo olduğunu farkettim yine. Çaresizlikten 7 aydır ne yapmışım ben böyle gerçekten çok kızıyorum kendime.Artik pes ediyorum. Topigide artık pek girmem . Eğer çıkan olursa gelir yazarım. (PEK SANMIYORUM AMA ) yeni yıla yeni bir ben olarak girmek istiyorum. Her seyden arinmis olarak. Kizlar insallah hepiniz cok mutlu olursunuz. Yeni yil size istediginiz her seyi verir umarım

Alex konusunda hak veriyorum. Alex bana ilk falında o kadar olumsuz konuşmuştu ki bütün moralim alt üst olmuştu ama onun falından sonra ex’le buluşma oldu. Aaa alex haksız çıktı dedikten sonra aslıjda söylediği şeyleri o buluşma sonrası yaşadım. Bu son falında çalıştığım yerin birden fazla şubesi olduğundan bahsetti mesela. Hatta şube değiştirebilirsin dedi ki düşünüyordum. Vade vermekten kendisi de hiç hoşlanmıyor. Ben ilişki açısından vade istedim vermedi ama mesaj atacağından eminim gibisinden konuştu.

Ben 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistim Geçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…