- 16 Aralık 2012
- 232
- 180
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.741
Bence müşteri hizmetlerine danışın, ben de Buğra ve Yağmur için sordum. Bu arada Mısırlı Talia telefonda fal yorumlamaya geçtiğinden beri müşterilerinin azaldığını gözlemledim, inşallah tekrar sesli fal ile aramıza döner...Mısırlı haftalar sonra ilk defa girmiş sanırım dün akşam, mailı gelmiş online oldu diye ama görmemişim kaçırdım :/
yıl bitmeden bugun girecek mi acaba birdaha
O kadar haklısınız ki...G geceninkralicesi merhabalar.
Alex zaman vermiyor ben de istiyorum ama sonra bakiyorum da zaman verenlerin ki tutmamasindansa alexin dogru yorumlarina mecbur kaliyor insan.
Yani son falinda o kadar dogru analiz etmis ki yav gercekten boyle yapiyorum hic hos degil dedim kendime ve bu sadece psikoloji bilmek degil senin olayini da biliyor.
Yanlis hatirlamiyorsam talia yeni unlu oldugu zamanlar attigim falda 2 hafta sonra gorusme var dedi ve dogru da oldu.
Oyle olunca 15 gunde bir attim ve inandim ama son fali acayip patladi yani anlik mi biliyorlar tesaduf mu bilemiyorum ama alexi şu an tek gecerim o sitede herhalde.
Bu arada konusmalar olmus ben de yorumumu yapayim.
Bugra ve zeusa 1 veya 2 yil once atmistim.
Ikisinin de cok olumlu konustugu konu olumsuz sonuclanmis o yuzden bir daha atmamistim.
Fikir verecekse biraz daha yorum yapayim.
Zeliş,oya ,yagmur,utku,aymira,sahra,cigdem,zulal,nas,melek,ozgur,emre,duygu,melisa bana bilememisler.
Enerji isi diyorlar ya belki bana cikmamistir ama cok falim geldigi halde baktirmiyorum su ara...
Sunu da ekleyeyim.cok onemli bir olayda herkes patladi sadece oya bilmis bende demistim eylulde.tabi yine attim ona arkadasimla birlikte...bu kez hic bir dedigi tutmadi..demek tesadufmus dedim yani cok kisir dongu bu fal isi...
Hele bazen de aklinda olmadigin birisi icin para dokuldugune cok uzuluyorum.
Özgür can ve zeliş can a birer kez baktirmistim hic begenmemistim.Dedikleri de cikmamisti.Karsilikli enerji meselesi kesinlikle .Ben su an örnegin 100 tl lik bi kac yorumcu var yine orada ,deseler 10 tl oldu yine baktirmam.cunku onlar da patlamisti ve laf kalabaligi uzerineydi bana yorumlari.Alex in vade vermeden bu kadar begenilmesinin sebebi ise ; mantikli ,politik ve zekice yorumlar yapmasi ,dogru yol göstermesi.Kullandigi cümleler " olabilirligi yüksek" , "istersen yaparsin ,istemezsen olmaz sadece","bu işin olmasi icin biraz demlenmesi gerekiyor" tarzi yuvarlak ,ucu acik yorumlar.Sonucunda ister istemez bilimsel olarak dedigi oluyor zaten:) Ama şu var ki; özellikle net bir sey sordugunuzda mesela, bana bu ay sonu verilmesi gereken bir para var ay sonunda verecekler mi? ye yaniti cook zor demisti yarisini ugrasirsan alabilirsin demisti.bundan tam iki gün sonra karsi taraf aradi ve paranin tamamini verdi:) simdi bunda Alex in fali cikmamis oldu ama bu tarz kesin yargilari cok nadir yaptigindan göze batmiyor ve Algısı ,zekasi ,ifade gücü,dostca yaklasmasi cok yüksek oldugundan seviliyor,seviyoruz.Umarim 2020 de herkesin gönlüne göre olur her sey ve fallardan medet ummayiz.Herkese iyi senelerO kadar haklısınız ki...Ben de tamamen bırakmasak bile fal baktırmaya biraz ara vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Mısırlı Talia bana 8 vade içinde buluşma olacak demişti ve tam 8 hafta sonra buluşma olmuştu fakat 2 ay sonra ilişki başlayacak demişti, başlamamıştı. Alex vade vermedi fakat her iki tarafı mükemmel bir şekilde analiz etti ve yol gösterdi, söylediklerinde yanılmadı diyebilirim. Benim en memnun kaldığım yorumcular ise Özgür Can ve Zeliş Can’dır. İkisi de beklediğim ilişki için Şubat ayını vade olarak söylediler, eğer bunu da bilirlerse ikisinden başka hiçbir yorumcuya uğramam.
Acı gerçek ama insan fal baktırdıkça hangi yorumcunun iyi ya da kötü olduğuna karar verebiliyor... Özgür Can’a 3 kez fal baktırdım ve 3’ünden de memnun kaldım. Zeliş Can’a 1’i hediye olmak üzere 2 kez fal baktırdım fakat ikisi de nokta atışlıymış ve söylediklerinin çoğunu yaşamışım. İkisi de benzer şeyler söylemiş. Birkaç tane örnek olarak hediye paketi alacağımı ve buluşmanın olacağını ikisi de bilmiş. Zeliş Can da Özgür Can da sorduğum kişiyle ilişkimizin Şubat ayında başlayacağını söylemiş. Şimdi Zeliş Can’a 3. falımı gönderdim. 1500’lük krediyi dün indirimle 75 ₺’ye aldım. Buğra ve Yağmur’u da denedikten sonra verilen vadeleri bekleyeceğim.
Özgür can ve zeliş can a birer kez baktirmistim hic begenmemistim.Dedikleri de cikmamisti.Karsilikli enerji meselesi kesinlikle .Ben su an örnegin 100 tl lik bi kac yorumcu var yine orada ,deseler 10 tl oldu yine baktirmam.cunku onlar da patlamisti ve laf kalabaligi uzerineydi bana yorumlari.Alex in vade vermeden bu kadar begenilmesinin sebebi ise ; mantikli ,politik ve zekice yorumlar yapmasi ,dogru yol göstermesi.Kullandigi cümleler " olabilirligi yüksek" , "istersen yaparsin ,istemezsen olmaz sadece","bu işin olmasi icin biraz demlenmesi gerekiyor" tarzi yuvarlak ,ucu acik yorumlar.Sonucunda ister istemez bilimsel olarak dedigi oluyor zaten:) Ama şu var ki; özellikle net bir sey sordugunuzda mesela, bana bu ay sonu verilmesi gereken bir para var ay sonunda verecekler mi? ye yaniti cook zor demisti yarisini ugrasirsan alabilirsin demisti.bundan tam iki gün sonra karsi taraf aradi ve paranin tamamini verdi:) simdi bunda Alex in fali cikmamis oldu ama bu tarz kesin yargilari cok nadir yaptigindan göze batmiyor ve Algısı ,zekasi ,ifade gücü,dostca yaklasmasi cok yüksek oldugundan seviliyor,seviyoruz.Umarim 2020 de herkesin gönlüne göre olur her sey ve fallardan medet ummayiz.Herkese iyi seneler
İnsallah ,Allah gönlünüze göre versinBu yıl öyle güzel olsun ki hatırlamak istemediğimiz her şeyi unutalım, her günümüz bir öncekinden güzel geçsin, mutluluktan gözümüz bir şey görmesin ama birbirimizi de unutmayalım...Sizce fal forumundan evlilik ve çocuk forumuna geçiş yapar mıyız kızlar?
İyi, sağlıklı, mutlu, huzurlu, paralı ve aşklı seneler
Bence müşteri hizmetlerine rica edin, dün benim cep telefonuma bugüne özel indirim diye mesaj gelmişti.Şu 75 TL lik kredi kampanyası bitti mi acaba ?
Amin, Allah cümlemizin ne muradı varsa tez vakitte versin inşallahİnsallah ,Allah gönlünüze göre versin⚘❤
Kesinlikle var, falın kendisi insana kötü enerji veren bir şey zaten. Birisini veya bir olayı sürekli bekler durumda olmak hiç sağlıklı bir durum değil.Sizce cok fal baktirinc enerji karismasi,olacagi varsa da olmamasi gibi bi durum var mi?
Amin, birbirimize dua edelim...2020'de her ne bekliyorsanız bir an evvel hayırlısıyla olması dileklerimle...Mutlu seneler herkese
D dreamdreamdreamyKesinlikle var, falın kendisi insana kötü enerji veren bir şey zaten. Birisini veya bir olayı sürekli bekler durumda olmak hiç sağlıklı bir durum değil.
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de çok uzun bir süre aynı durumdaydım çünkü
Alex konusunda hak veriyorum. Alex bana ilk falında o kadar olumsuz konuşmuştu ki bütün moralim alt üst olmuştu ama onun falından sonra ex’le buluşma oldu. Aaa alex haksız çıktı dedikten sonra aslıjda söylediği şeyleri o buluşma sonrası yaşadım. Bu son falında çalıştığım yerin birden fazla şubesi olduğundan bahsetti mesela. Hatta şube değiştirebilirsin dedi ki düşünüyordum. Vade vermekten kendisi de hiç hoşlanmıyor. Ben ilişki açısından vade istedim vermedi ama mesaj atacağından eminim gibisinden konuştu.G geceninkralicesi merhabalar.
Alex zaman vermiyor ben de istiyorum ama sonra bakiyorum da zaman verenlerin ki tutmamasindansa alexin dogru yorumlarina mecbur kaliyor insan.
Yani son falinda o kadar dogru analiz etmis ki yav gercekten boyle yapiyorum hic hos degil dedim kendime ve bu sadece psikoloji bilmek degil senin olayini da biliyor.
Yanlis hatirlamiyorsam talia yeni unlu oldugu zamanlar attigim falda 2 hafta sonra gorusme var dedi ve dogru da oldu.
Oyle olunca 15 gunde bir attim ve inandim ama son fali acayip patladi yani anlik mi biliyorlar tesaduf mu bilemiyorum ama alexi şu an tek gecerim o sitede herhalde.
Bu arada konusmalar olmus ben de yorumumu yapayim.
Bugra ve zeusa 1 veya 2 yil once atmistim.
Ikisinin de cok olumlu konustugu konu olumsuz sonuclanmis o yuzden bir daha atmamistim.
Fikir verecekse biraz daha yorum yapayim.
Zeliş,oya ,yagmur,utku,aymira,sahra,cigdem,zulal,nas,melek,ozgur,emre,duygu,melisa bana bilememisler.
Enerji isi diyorlar ya belki bana cikmamistir ama cok falim geldigi halde baktirmiyorum su ara...
Sunu da ekleyeyim.cok onemli bir olayda herkes patladi sadece oya bilmis bende demistim eylulde.tabi yine attim ona arkadasimla birlikte...bu kez hic bir dedigi tutmadi..demek tesadufmus dedim yani cok kisir dongu bu fal isi...
Hele bazen de aklinda olmadigin birisi icin para dokuldugune cok uzuluyorum.
Ben 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistimAlex konusunda hak veriyorum. Alex bana ilk falında o kadar olumsuz konuşmuştu ki bütün moralim alt üst olmuştu ama onun falından sonra ex’le buluşma oldu. Aaa alex haksız çıktı dedikten sonra aslıjda söylediği şeyleri o buluşma sonrası yaşadım. Bu son falında çalıştığım yerin birden fazla şubesi olduğundan bahsetti mesela. Hatta şube değiştirebilirsin dedi ki düşünüyordum. Vade vermekten kendisi de hiç hoşlanmıyor. Ben ilişki açısından vade istedim vermedi ama mesaj atacağından eminim gibisinden konuştu.