Fal Sepeti Deneyimleri

Zaten daha fala baslamadan iliski gecmisimi sorunca butun hevesim kacti benim ama butun yorumlari o kadar iyiydi ki fal sepetinde dedim fali cok iyi olacak heralde.. ama nerdeee. Ayni dediginiz gibi bezmis bi ses tonu boyle dura dura bakiyo zaten hani zorla fal baktiriyomusum gjbi. Zaten arkadan gelen horlama sesi hem rahatsiz etti hem korktum acikcasi yani sanki tovbe estafurullah uc harfli nefes veriyo gibi. Gece gece gerildim yaa dun
Korkutmak istemem ama bence melisa zaten 3 harflilerle bakıyor. Çünkü bana falımda hep “öyl diyor, öyle söylüyor” gibi ifadeler kullandı

Siz baktirdiniz mi? Nasildi baktirdiysaniz
Evet dün baktırdım. Bana güzel geldi yani direkt sorularımı cevaplamış o yüzden tam anlamıyla dedikleri oldu demem için verdiği vadeleri beklemem gerekiyor. Ama söylediklerinde alakasız şeyler yoktu. Geçmişle ilgili cevaplayacağı bir şey olmadığı için geçmiş analizi vardı diyemem. Anlık durumla ilgili zaten emin olmadığım bir şeyi sormuştum o yüzden onun hakkında da evet doğruydu diyemiyorum. Ama eskiden de atmıştım ben melisaya. Eski falını dinleyip çıkıp çokmadığına bakarım

Son 1-2 haftadır baktırdığım falcılar; Melek Kara, Oylum Genç, Senanur Tan, Buğra, Utku İnanç, Kahin Kraliçe, Lal Akın, Yorumcu Zeus, Derin Hisler, Özgür Can, Alex, Fulya Nas, Çiğdem Atlı, Sevgi Derman, Valentina Wolf, Melisa Donukuk, Didar Evren. Neredeyse hepsini denemişim 🤭 oylum, kahin kraliçe, valentina hediye fallardan çıkanlar bu arada onlara bilerek atmadım. Bunlar dışında önerebileceğiniz kim var? Çünkü tam olarak tatmin olamadım 😥 oylum, lal, derin hisler, sevgi, kahin kraliçe olumsuz konuştular bu kadar falcının dediği çıkmaz, şansıma bunların söyledikleri çıkar diye korkuyorum emin olamadığım için sanki denemem gereken başkaları da varmış gibi hissediyorum

Eski fal yorumlarını dinleyip analiz etsek, birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur... Ben vadesi dolan fal yorumları için detaylı analizlerde bulunmuştum.
Evett çok güzel olur ama benim eskiden baktırdığım fallar ex içindi hep. Ve benim durumum çokk karışıktı. Yani falcıların bana yapma dedikleri şeyleri yaptığım veya yap dedikleri şeyleri yaptığım çok fazla şey vardı hep süreçleri ve durumları değiştirdim kendi kendime. O yüzden fallarım arafta kaldı hep dolayısıyla kesinlikle şu çok iyiydi diyebildiğim kişiler yok ama bunun çoğu benden kaynaklı. Ben sizin o detaylı fal yorumlarınızı okuyup incelemiştim. Sınav dönemim atlattıktan sonra sizin gibi detaylı olarak eski falları dinleyip yazmak isterim. Şuan yapmaya kalksam saatlerimi alır çünkü bir sürü falcı denedim geçmişte. Tellwede de var hatta başka fal siteleri ve twitter bile var

Bu arada depresyonda oldugumdan surekli burdayim😂 umarim sizleri bogmuyorum.
Instagram izmirtarotkahvefali gibi bi sayfadan fal baktiran var mi? Ben oradaki uc kisiye baktirdim. Ani cok iyi bildiler hicbir sey sormadan. Gaza geldim yine baktirmak istiyorum ama en ucuzu 50 tl. Tarot ask acilimi 100 tl.. cok yani. Kiyamiyorum. Baska kimseye
De denk gelmedim baktiran. Eger baktiran varsa cok hayra gecer yorumlari

Kızlar karşı tarafın düşüncesini güzel ve doğru yorumlayan bir yorumcu tavsiyeniz var mı? Gelecek için zaten artık fal baktırmayı bıraktım hiçbiri çıkmıyor.

Hediye falim vardi. Piril Naz almis. Ilk kez gordm deneyen yorum yazabilir mi
Hoffff.. soru sormus bana sevdiginiz kisinin adi su mu bu mu diye bi harfi anlamamis.. ama sorarken benim ismimi yanlis yazmis. Atiyorum adim merveyse fatma hanim diye yazmis😂 benim enerjim karisti belli ki. Bu arada arkadaslar bakabilen varsa cidden biri kahve falima baksa ne guzel olur. Bir de ben de birinize
Bakabilirim bu aksam

X