- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.761
Hahaha yaaa demeyin oyle once olumlu dusunelim valla ben buna cok inaniyorum . Olumlu olunca her sey oluyor. Basaramiyorum surekli bunu ama bi yapsak :)Ben 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistimGeçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil
Alex karakter analizinde çok iyi olduğu için sorduğumuz olaylara nasıl tepkiler verebileceğimizi ön görerekte yorum yapıyor bence biraz. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu konuda çok iyi. Bana bugüne kadar kendime bile itiraf edemediğim bir huyumdan bahsetti meselaBen 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistimGeçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil
Aklima sey geldi neden bahtsizim diye agladim diyince siz.. ortaokuldaydim iste 10-11 yaslarindayim annemin tanidigi su fali bakiyodu bana da bakmisti sen 28 yasinda mantik evliligi yapicaksin demisti. Neden asik olamicak miyim ben diye aglamistimBen 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistimGeçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil
Buğra ve Alex bana ikisi de mesajın gelmesi için senin bundan tamamen kopman gerekiyor, asla düşünmemen başka şeylerle oyalanman gerekiyor dediler. Ama ikisi de bir gelecek yok dediler. Hatta Alex, zaten bir gelecek olmadığının farkındasın bu konuda beklentin de yok senin, dedi ilk defa biri bunu söyledi ve gerçekten de öyleHahaha yaaa demeyin oyle once olumlu dusunelim valla ben buna cok inaniyorum . Olumlu olunca her sey oluyor. Basaramiyorum surekli bunu ama bi yapsak :)
Alex bana da siz hep konusursunuz kopmazsiniz ama onemli olan konusmada dik durman demisti. Ben de cok yumusak bi insanim ya hemen yumusuyorum
Evet ya o konuda cok iyi bana da biraz daha ozguvenli ol dik dur dediAlex karakter analizinde çok iyi olduğu için sorduğumuz olaylara nasıl tepkiler verebileceğimizi ön görerekte yorum yapıyor bence biraz. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu konuda çok iyi. Bana bugüne kadar kendime bile itiraf edemediğim bir huyumdan bahsetti meselao söyledikten sonra evet ben böyleyim ve bu olay karşısında böyle bir tepki veririm diye kendi kendime itirafta bulundum
Bugra ya iki kere baktirmistim yazin ama dedikleri cikmadi banaBuğra ve Alex bana ikisi de mesajın gelmesi için senin bundan tamamen kopman gerekiyor, asla düşünmemen başka şeylerle oyalanman gerekiyor dediler. Ama ikisi de bir gelecek yok dediler. Hatta Alex, zaten bir gelecek olmadığının farkındasın bu konuda beklentin de yok senin, dedi ilk defa biri bunu söyledi ve gerçekten de öyle
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ben de bu gece bir kişiden mutlu yıllar mesajı bekliyorum. İnşallah söz konusu kişi vazgeçmez de o mesajı alırsınız demeye geldimSize bir soru 5-6 gundur whatsapa girmiyorum son gorulmem acik. Merak uyandirir mi sizce? Yoksa mutlu yillar dileyecekse bile son gorulmeyi gorunce vazmi gecer
Bence yazacagi varsa son görülme 2 dk bile olsa yazar ,son görülme etkilemez diye düsünüyorum .Size bir soru 5-6 gundur whatsapa girmiyorum son gorulmem acik. Merak uyandirir mi sizce? Yoksa mutlu yillar dileyecekse bile son gorulmeyi gorunce vazmi gecer
Yaaa insallah o mesaji bekleyen hepimiz alirizSorunuzun cevabını bilmiyorum ama ben de bu gece bir kişiden mutlu yıllar mesajı bekliyorum. İnşallah söz konusu kişi vazgeçmez de o mesajı alırsınız demeye geldimve umarım ben de alırım da artık kalbimin sızısı diner. Buraya yazan canı sıkkın, üzgün olan herkes için dua edeceğim, siz de lütfen bana edin. Hepimize mutlu ve inşallah falsız yıllar ❤ ❣
Yaaa evet orasi oyle yazacak adam her turlu yazar da bu zaten kullanmiyoBence yazacagi varsa son görülme 2 dk bile olsa yazar ,son görülme etkilemez diye düsünüyorum .