Fal Sepeti Deneyimleri

Alex’in analizleri çok iyiydi fakat vade vermemesi beni üzdü çünkü ben vadeyi bilip beklemek isterdim. Yorumcu Zeus’a bugün fal gönderdim, merakla bekliyorum. Yorumcu Zeus’un verdiği vadelerde mi söylediklerini yaşamıştınız? Buğra size göre nasıl? Ben genel olarak analizlerden veya anlık yorumlardan memnun kalmıyorum çünkü zaten bildiğim şeyler. Madem masraf edip fal baktırıyoruz, en azından yakın geleceği bilmeliler. Örnek olarak Mısırlı Talia’nın 8 vade sonra olacak dediği şeyi günü gününe yaşamıştım fakat ileri tarihli olacak dediği şeyi maalesef yaşamadım...

Alex zaten kendi de söylüyor vade konusunda iddiali olmadigini ve sıklıkla da vade vermiyor yorumlarinda.Ben de sizin gibi anlik durum,gecmis ve karakter analizi hakkinda ayni seyleri düsünüyorum ama bazen biri size bi sey yapiyor ve bunun nedenini gercekten bilmiyorsunuz iste o zaman Alex aydinlatiyor.Artik cok zeki ,iletisim konularinda donanimli oldugundan mi nedir bilemiyorum ama karakter analizleri,yol göstericilik de 10 numara.Zeus un evet verdigi vadeleri yaklasik olarak dogru cikiyor.tam net diyemem.Bugra ise sanki kahve falinda daha basarili bana göre.bi keresinde kahve falindan esime bi adamin is teklifinde bulunacagini ve adamin tüm fiziksel özelliklerini anlatmisti.cikmisti hepsi.tüm bunlar kendi deneyimlerimden kendi cikarimlarim.en cok bu üçüne baktirdim cünkü.aslinda baktirdiktan sonra uzunca ara verip üzerinde durmamak gerekiyor.Ben acikcasi duygularimi ,yasadiklarimi cevremle pek paylasamayan biriyim ve faldan cok terapist olarak mi dersiniz,yasam koclugu ihtiyaci mi dersiniz ne derseniz deyin o ihtiyacla gönderiyorum.Yoksa gaybi kimse bilemez Allah tan baska bunu hepimiz biliyoruz.

29.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Yorumcu Zeus: Kalbimin hızlı attığını ve duygularımın çok yoğun olduğunu söyledi. Sorduğum kişinin başka birine aşık olmasından endişe ettiğimi ve sürekli kendisini takip ettiğimi söyledi. Bu kişinin gerçekten benden hoşlandığını, bir geleceğimiz olduğunu, beni sevdiğini ve benden hoşlandığını çevresindeki güvenilir kişilere söylediğini fakat ilişki için doğru zamanı beklediğini söyledi. Bu kişinin benimle ilgili tereddütleri olsa da yeni yılın ilk aylarında bana karşı adımlarının hızlanacağını söyledi. Bu kişiyle Nisan ayına kadar yakınlaşmaların olacağını, yavaş yavaş sevgi sözcüklerinin söyleneceğini fakat Nisan ayında ilişkiye emin olarak başlayacağımızı ve ciddi adımların atılacağını söyledi. Sorduğum kişiyle ciddi, güzel, mutlu bir birliktelik yaşayacağımızı ve bu kişinin gelecekte zengin olacağını söyledi. Son olarak işimin yakın zamanda olacağını ve ailemle birlikte bu iş haberini kutlayacağımızı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…