- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.661
Yani burda da melisa icin yuzde elli gibi begenende var begenmeyen pembeci diyende.. bende begenmeyenler grubuna katildim gecen haftaAmacim kimseyi kotulemek degil bu arada. Gercekten enerji isi bu. Ama kalkip barisacak miyiz diye soran bi kisiye gecmisiniz nedir flort? Iliski? Diye de sorulmaz ki. Ruh halimi de ben anlatayim karsimdaki kisiyi de ben anlatayim gelecege dair kendi fikirlerimi de ben soyleyeyim barifaladdin bile daha cok sey tutturuyo acikcasi
Neyse ki burasi var da deneyimlerimizi paylasabiliyoruz. Kotu yorumlari da yayimlamalari lazim sonucta saka gibi yaYani burda da melisa icin yuzde elli gibi begenende var begenmeyen pembeci diyende.. bende begenmeyenler grubuna katildim gecen hafta
Ki iyi yorumlari cok iyi olana da guven olmuyo sitede, cunku benim yazdigim kotu yorumlarin cogu yorumlanmiyor. Ki kufur felan argo da kullanmam yani..
Gece 23.00 23.30 gibiKızlar Alex’i yakalamaya çalışıyorum.Ne zamanlar giriyor genelde ve açık gören yazabilir mi buraya
Ben ona da baktirmisim hazirandaMelek kara’ya ne diyorsunuz
Ben dün ikinci kere baktırdım. İlk falında buluşma tarihini bilmiş. Genel yorumlamış hiç ilgimi çekmemiş ama tutarlıydı dünkü falıyla. Bakalım bunda da zamanı tutturacak mıMelek kara’ya ne diyorsunuz
Melisa Donukuk’un ilk falını çok beğenmiştim fakat ikinci falı tamamen hayal kırıklığıydı...Yani burda da melisa icin yuzde elli gibi begenende var begenmeyen pembeci diyende.. bende begenmeyenler grubuna katildim gecen hafta
Ki iyi yorumlari cok iyi olana da guven olmuyo sitede, cunku benim yazdigim kotu yorumlarin cogu yorumlanmiyor. Ki kufur felan argo da kullanmam yani..
Teşekkür ederimGece 23.00 23.30 gibi
Yakın tarih mi verdi nasıl sizce baktıralım mı ?Ben dün ikinci kere baktırdım. İlk falında buluşma tarihini bilmiş. Genel yorumlamış hiç ilgimi çekmemiş ama tutarlıydı dünkü falıyla. Bakalım bunda da zamanı tutturacak mı
Yakın tarihi bildi evet. Yani etkilememişti falı ama fena da değil denenebilirYakın tarih mi verdi nasıl sizce baktıralım mı ?
Heyecanla beklemedeyiiiiz
D dreamdreamdreamy Darısı bizim başımızaZeus bende bayağı bildi, hediye kodu ile ona göndermiştim. Ay başını bekliyorum tekrar yorum alayım diye.