Fal Sepeti Deneyimleri

Zulal soylemisti bulusma olacak diye. Didar da yakinda demisti ama zulal sanki
Daha net dedi. Ay ben de gaza geldim online olsun atalim😂
Sen benden betersin 😂😂 ben de 2 gündür sana uyuyorum, hadi benim durum imkansız seninkinde imkan varsa falcılar ile uğraşacağına yapıcı olmaya çalış bilmeden konuşuyorum ama, ben elimden geleni yaptım imkan kalmadı beklemedeyim sadece o ara da fallar ile avutuyorum kendimi imkan olsa şansımı denerim. Takip ettim Online olsun atalım

Sen benden betersin 😂😂 ben de 2 gündür sana uyuyorum, hadi benim durum imkansız seninkinde imkan varsa falcılar ile uğraşacağına yapıcı olmaya çalış bilmeden konuşuyorum ama, ben elimden geleni yaptım imkan kalmadı beklemedeyim sadece o ara da fallar ile avutuyorum kendimi imkan olsa şansımı denerim. Takip ettim Online olsun atalım
Ya sorma ocagima incir agaci diktim ilerideki colugumun cocugumun rizkini falsepetine yatirdim😂😂😂😂
Benim de cok imkan kalmadi ya o yuzden falla avunmaya calisiyorum...

Ya sorma ocagima incir agaci diktim ilerideki colugumun cocugumun rizkini falsepetine yatirdim😂😂😂😂
Benim de cok imkan kalmadi ya o yuzden falla avunmaya calisiyorum...
İkimiz için, hatta bireysel olmayım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur inşallah dua edelim buna da ihtiyacımız var birbirimiz için en güzel Olan ne ise neyi istiyorsak Allah imtihanımız yapmadan bize versin inşallah 🤗

İkimiz için, hatta bireysel olmayım hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur inşallah dua edelim buna da ihtiyacımız var birbirimiz için en güzel Olan ne ise neyi istiyorsak Allah imtihanımız yapmadan bize versin inşallah 🤗
Valla ne guzel yazdin ya.. gercekten birbirimize dua edelim. Baskasina edilen dua daha hizli kabul olurmus. Ve aynen oyle imtihanimiz yapmadan gonlumuze gore en hayirlisi olsun artik. Insallah 2020 hepimize gonlumuzden geceni verir.
Bi yandan cok sinirlendim yalniz her seyin cilesi kadina 😂 Birazcik erkek vurdumduymazligi hepimize nasip et yArabbim

G geceninkralicesi merhabalar.
Alex zaman vermiyor ben de istiyorum ama sonra bakiyorum da zaman verenlerin ki tutmamasindansa alexin dogru yorumlarina mecbur kaliyor insan.
Yani son falinda o kadar dogru analiz etmis ki yav gercekten boyle yapiyorum hic hos degil dedim kendime ve bu sadece psikoloji bilmek degil senin olayini da biliyor.
Yanlis hatirlamiyorsam talia yeni unlu oldugu zamanlar attigim falda 2 hafta sonra gorusme var dedi ve dogru da oldu.
Oyle olunca 15 gunde bir attim ve inandim ama son fali acayip patladi yani anlik mi biliyorlar tesaduf mu bilemiyorum ama alexi şu an tek gecerim o sitede herhalde.

Bu arada konusmalar olmus ben de yorumumu yapayim.
Bugra ve zeusa 1 veya 2 yil once atmistim.
Ikisinin de cok olumlu konustugu konu olumsuz sonuclanmis o yuzden bir daha atmamistim.
Fikir verecekse biraz daha yorum yapayim.
Zeliş,oya ,yagmur,utku,aymira,sahra,cigdem,zulal,nas,melek,ozgur,emre,duygu,melisa bana bilememisler.
Enerji isi diyorlar ya belki bana cikmamistir ama cok falim geldigi halde baktirmiyorum su ara...

Sunu da ekleyeyim.cok onemli bir olayda herkes patladi sadece oya bilmis bende demistim eylulde.tabi yine attim ona arkadasimla birlikte...bu kez hic bir dedigi tutmadi..demek tesadufmus dedim yani cok kisir dongu bu fal isi...
Hele bazen de aklinda olmadigin birisi icin para dokuldugune cok uzuluyorum.

Kizlar ozelden bende bilen falcilari soranlar oluyor ama artik soylemiyorum cunku hic cikmadi deyip sikayet edeni de var bende bilemedi bos diyeni de. O yuzden vebal almak istemiyorum..
Bu arada cok sik atiyorsunuz bu yuzden de enerjiniz allak bullak oluyor. Gondermeyin demek haddime degildir -cunku ben de zamaninda ayni durumdaydim- ama en azindan haftada 2ye indirmeye calismaniz daha iyi olur cunku yeni baktirdiginiz kisilerle enerjiniz uysa bile ondan once 50 kisiye attiginiz icin bilememesi buyuk ihtimal.

Bende bilen falcilar batakliga dusmeden once attigim fallarmis zaten, haftada 10-20 tane attigim donem degil..

Hepinizin dileklerinin kabul oldugu, falin akliniza bile gelmedigi, istediginiz isi ve aski hayirlisiyla bulacaginiz musmutlu bir yil diliyorum. 2020 umuyorum ki hepimize iyi gelir, iyi seneler!!🎉🥂

Kizlar ozelden bende bilen falcilari soranlar oluyor ama artik soylemiyorum cunku hic cikmadi deyip sikayet edeni de var bende bilemedi bos diyeni de. O yuzden vebal almak istemiyorum..
Bu arada cok sik atiyorsunuz bu yuzden de enerjiniz allak bullak oluyor. Gondermeyin demek haddime degildir -cunku ben de zamaninda ayni durumdaydim- ama en azindan haftada 2ye indirmeye calismaniz daha iyi olur cunku yeni baktirdiginiz kisilerle enerjiniz uysa bile ondan once 50 kisiye attiginiz icin bilememesi buyuk ihtimal.

Bende bilen falcilar batakliga dusmeden once attigim fallarmis zaten, haftada 10-20 tane attigim donem degil..

Hepinizin dileklerinin kabul oldugu, falin akliniza bile gelmedigi, istediginiz isi ve aski hayirlisiyla bulacaginiz musmutlu bir yil diliyorum. 2020 umuyorum ki hepimize iyi gelir, iyi seneler!!🎉🥂
Hele ben bu ara tadini kacirdim vallahi.. cok caresiz hissediyorum ama ya napicagimi sasirdim..
Hepimiz icin 2020 en guzel yil olsun insallah❤️

⭐️ 30.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Melek Kara (2): Hediye edilen bir faldı. Zaman zaman kendimi çıkmazda hissettiğimi söyledi. Sorduğum kişiyle bana Ocak ya da Şubat ayında güzel bir aşk gördüğünü, bu aylarda ilişkimizin başlayacağını, sabrımın mükafatını alacağımı söyledi. Önümüzdeki ayda görüşmelerimizin olacağını, bu görüşmelerde sorduğum kişinin bana olan hislerini dile getireceğini ve bizi el ele gördüğünü söyledi. Bu görüşmelerin çok güzel geçeceğini ve bu kişiyle ilişkiye başladığımız zaman ayaklarımın yerden kesilerek çok mutlu olacağımı ekledi. 2020 yılında her konuda şanslı olacağımı, karamsarlığa kapılmamam gerektiğini söyledi. Son olarak Ocak ayının yarısından sonra iki tane iş haberinin geleceğini fakat doğru olan işi tercih edeceğimi söyledi.

AYISIGIN
haziran basinda baktirmisim. Ani bilmis ama karakter yorumlarken%60 diyebilirim. Bu cocugu unut demis. Temmuz ayinda biriyle tanisiyosun evlilik onunla demis. Kimseyle tanismadim. Sevdicegimi de unutamadim😂 yani patladi...

merak ettigim falcilar icin forumun eski sayfalarini okuyorum bazen. Gece gece cok eglendim bukeyuceer inanmiscasina yorumlar atmis 😂 yok o boyle yok su soyle .. sonra da foyasi ortaya cikmis.. kendi kendime gece gece eglendim forum okurken

AYISIGIN
haziran basinda baktirmisim. Ani bilmis ama karakter yorumlarken%60 diyebilirim. Bu cocugu unut demis. Temmuz ayinda biriyle tanisiyosun evlilik onunla demis. Kimseyle tanismadim. Sevdicegimi de unutamadim😂 yani patladi...
Bana söylediği hiçbir şey olmadı, ne evlendim ne de nişanlandım... 😂

📝 Acı gerçek ama insan fal baktırdıkça hangi yorumcunun iyi ya da kötü olduğuna karar verebiliyor... Özgür Can’a 3 kez fal baktırdım ve 3’ünden de memnun kaldım. Zeliş Can’a 1’i hediye olmak üzere 2 kez fal baktırdım fakat ikisi de nokta atışlıymış ve söylediklerinin çoğunu yaşamışım. İkisi de benzer şeyler söylemiş. Birkaç tane örnek olarak hediye paketi alacağımı ve buluşmanın olacağını ikisi de bilmiş. Zeliş Can da Özgür Can da sorduğum kişiyle ilişkimizin Şubat ayında başlayacağını söylemiş. Şimdi Zeliş Can’a 3. falımı gönderdim. 1500’lük krediyi dün indirimle 75 ₺’ye aldım. Buğra ve Yağmur’u da denedikten sonra verilen vadeleri bekleyeceğim.

X