- 6 Temmuz 2019
- 133
- 111
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.681
Genel yorum istediğim halde hiç soru sormadım bayağı iyi yorum aldım. Bir an beni mi takip ediyor demedim değil haniD dreamdreamdreamy Darısı bizim başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel yorum istediğim halde hiç soru sormadım bayağı iyi yorum aldım. Bir an beni mi takip ediyor demedim değil haniD dreamdreamdreamy Darısı bizim başımıza
Ben cogunluk olarak yasadim ama küçük bir kısımda gerceklesmeyenler de oldu.O sitede nacizane görüşüm; Bugra,Alex ve zeus başı cekiyor.Yorumcu Zeus’a fal baktıranların yorumlarını bekliyorum, aranızda söylediklerini yaşayan var mı?
Vade vermiş miydi?Ben cogunluk olarak yasadim ama küçük bir kısımda gerceklesmeyenler de oldu.O sitede nacizane görüşüm; Bugra,Alex ve zeus başı cekiyor.
Evet veriyorVade vermiş miydi?
Alex’in analizleri çok iyiydi fakat vade vermemesi beni üzdü çünkü ben vadeyi bilip beklemek isterdim. Yorumcu Zeus’a bugün fal gönderdim, merakla bekliyorum. Yorumcu Zeus’un verdiği vadelerde mi söylediklerini yaşamıştınız? Buğra size göre nasıl? Ben genel olarak analizlerden veya anlık yorumlardan memnun kalmıyorum çünkü zaten bildiğim şeyler. Madem masraf edip fal baktırıyoruz, en azından yakın geleceği bilmeliler. Örnek olarak Mısırlı Talia’nın 8 vade sonra olacak dediği şeyi günü gününe yaşamıştım fakat ileri tarihli olacak dediği şeyi maalesef yaşamadım...G geceninkralicesi zaten dikkat ederseniz bu ücü yillardir online olur olmaz kisa sürede doluyor ve mesgule aliyorlar.Digerlerinde sürekli online olan var ,boş boş acip kapayanlar var.Bir de Nesibe ,talia cabuk doluyor ama ben onlara birer kez baktirdim ve bir daha ihtiyac hissetmedim.
Kızlar Alex’i yakalamaya çalışıyorum.Ne zamanlar giriyor genelde ve açık gören yazabilir mi buraya
Alex zaten kendi de söylüyor vade konusunda iddiali olmadigini ve sıklıkla da vade vermiyor yorumlarinda.Ben de sizin gibi anlik durum,gecmis ve karakter analizi hakkinda ayni seyleri düsünüyorum ama bazen biri size bi sey yapiyor ve bunun nedenini gercekten bilmiyorsunuz iste o zaman Alex aydinlatiyor.Artik cok zeki ,iletisim konularinda donanimli oldugundan mi nedir bilemiyorum ama karakter analizleri,yol göstericilik de 10 numara.Zeus un evet verdigi vadeleri yaklasik olarak dogru cikiyor.tam net diyemem.Bugra ise sanki kahve falinda daha basarili bana göre.bi keresinde kahve falindan esime bi adamin is teklifinde bulunacagini ve adamin tüm fiziksel özelliklerini anlatmisti.cikmisti hepsi.tüm bunlar kendi deneyimlerimden kendi cikarimlarim.en cok bu üçüne baktirdim cünkü.aslinda baktirdiktan sonra uzunca ara verip üzerinde durmamak gerekiyor.Ben acikcasi duygularimi ,yasadiklarimi cevremle pek paylasamayan biriyim ve faldan cok terapist olarak mi dersiniz,yasam koclugu ihtiyaci mi dersiniz ne derseniz deyin o ihtiyacla gönderiyorum.Yoksa gaybi kimse bilemez Allah tan baska bunu hepimiz biliyoruz.Alex’in analizleri çok iyiydi fakat vade vermemesi beni üzdü çünkü ben vadeyi bilip beklemek isterdim. Yorumcu Zeus’a bugün fal gönderdim, merakla bekliyorum. Yorumcu Zeus’un verdiği vadelerde mi söylediklerini yaşamıştınız? Buğra size göre nasıl? Ben genel olarak analizlerden veya anlık yorumlardan memnun kalmıyorum çünkü zaten bildiğim şeyler. Madem masraf edip fal baktırıyoruz, en azından yakın geleceği bilmeliler. Örnek olarak Mısırlı Talia’nın 8 vade sonra olacak dediği şeyi günü gününe yaşamıştım fakat ileri tarihli olacak dediği şeyi maalesef yaşamadım...
Tek kelimeyle berbat. Tamamen hayal ürünü olan bir fal yorumuydu...Firuzene baktiran arkadaslar yorum yazabilir mi?
Istihare falan demis.. anda analizleri nasil?
O zaman uzak duruyorumTek kelimeyle berbat. Tamamen hayal ürünü olan bir fal yorumuydu...