- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi asksinsen
haklisin ama oyle seyler yaziyolarki once onlar ceza alir bence cunku anlatikca acikladikca okumadan bana cahil bilgisiz demeye getiriyolar evet universite okumadim ama ben gormemis cahil degillim ayrica safda degilim ben burda kendi kendime biseyler basarmaya ugrasiyorum tutdugumu koparan biriyim su an cok zor bisey basarmak icin ugrasiyorum beni cahil ettiler ya bi tek ona guluyorum
canım kusura bakma ama gercekten ödendigini bile görmedigin birşeyde nasıl bu kadar peşin hükümlü oluosun anlamıyor kimse o yüzden herkes sana saf diyor öyle bi izlenim yaratıosun bak sende diyorsun eşim YALANCI sence düğünden öncede böyle bir yalan söylemiş olamazmı düğünü ucuza getirmek için
bak kendimden örnek vereyim 8 aylık evliyim 2 ay önce eşimin ünv yıllarından kalma dıgıturk borcu çıktı ortaya 900 lira avukat beni aradı dedi eşim 2 taksitte yatırcam parayı dedi inanmadım ne yalan söyleyeyim ödeyince getir dekontu göreyim dedim getirdi gördüm 450 450 yatırılmış eşimin okudugu ildeki bir avukatın hesabına gercekten avukat mı diye onuda arastırdım evet avukata yatırılmıs zaten dıgıturk borcu fln yazıyor dekontta sonrada eve kargoyle bir belge geldi avukatın imzası fln var ama eşimin bu zamana kadar bana 1 yalanı olmadı yinede nerden çıktı bu borc diye şüphelendim
bak sanada kocana bagır cagır inanma bosan diyen yok ama zaten yalan söylüyor diyorsun arastır biraz çünkü gerçek olduguna kimse inanamıyor gördügün gibi yasaları bizden iyi bilen avukat arkadaslar bile
Son düzenleme: