Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

haklisin ama oyle seyler yaziyolarki once onlar ceza alir bence cunku anlatikca acikladikca okumadan bana cahil bilgisiz demeye getiriyolar evet universite okumadim ama ben gormemis cahil degillim ayrica safda degilim ben burda kendi kendime biseyler basarmaya ugrasiyorum tutdugumu koparan biriyim su an cok zor bisey basarmak icin ugrasiyorum beni cahil ettiler ya bi tek ona guluyorum

canım kusura bakma ama gercekten ödendigini bile görmedigin birşeyde nasıl bu kadar peşin hükümlü oluosun anlamıyor kimse o yüzden herkes sana saf diyor öyle bi izlenim yaratıosun bak sende diyorsun eşim YALANCI sence düğünden öncede böyle bir yalan söylemiş olamazmı düğünü ucuza getirmek için
bak kendimden örnek vereyim 8 aylık evliyim 2 ay önce eşimin ünv yıllarından kalma dıgıturk borcu çıktı ortaya 900 lira avukat beni aradı dedi eşim 2 taksitte yatırcam parayı dedi inanmadım ne yalan söyleyeyim ödeyince getir dekontu göreyim dedim getirdi gördüm 450 450 yatırılmış eşimin okudugu ildeki bir avukatın hesabına gercekten avukat mı diye onuda arastırdım evet avukata yatırılmıs zaten dıgıturk borcu fln yazıyor dekontta sonrada eve kargoyle bir belge geldi avukatın imzası fln var ama eşimin bu zamana kadar bana 1 yalanı olmadı yinede nerden çıktı bu borc diye şüphelendim
bak sanada kocana bagır cagır inanma bosan diyen yok ama zaten yalan söylüyor diyorsun arastır biraz çünkü gerçek olduguna kimse inanamıyor gördügün gibi yasaları bizden iyi bilen avukat arkadaslar bile

Son düzenleme:
17 yaşındaki bi kız bu kadar saftirik olamaz..
bak kardeşim yaşındasın açık söylücem
adam seni bildiğin salak yerine koyuyo..
burda avukat söylüyo öyle bişey olamayacağını
sen hala başkasının 250 milyar cezasından bahsediyosun
arkadaşım sen hangi galakside yaşıyosun merak ettim.
o kadar komik duruma düşüyosun ki..
aç gözünü de şu insanların yazdıklarını bi daha oku
anlamaya çalış..
saçma saçma kocam beni çok seviyo falan deme
çok seviyosa koca bi yalancı deme
eğer diyeceksen sana yalancı kocan ve yalan sevgisiyle
mutluluklar diliyorum...

insanin basina gelmeyince saftirik olunuyo ortalik sahtekarlarla dolmus haberiniz adamin kimligi ile istanbulda kereste fabrikasindan mobilya fabrikasina kadar acip bankadan kredilerle adamin adina dunyayi dolandiriyolar borcta kisiye geliyo 252 milyar basina gelmeyince bilemezsin.yakindada zaten dekontuda ismin ustunu karalayip sadece isim desifre olmasin diye yakinda yayinlayacagim.bu parayi odemek icin 1 haftada iki defa fransa yapti adam

çoook uzundu ama merak edip sabredip okudum valla (afferim bana) :)))
öncelikle şunu belirteyim başka insanların yorumların bir kısmını okumadım ( senin olayını okumak yetti valla)
ben olayın 94 milyar...doğrumu, kandırıldınmı...safmısın vsvs kısmı ile ilgili yorum yapmicam...
eşinle birlikte yazmışsınız o da "sor bakalım başkaları ne der" demiş..sormuşsun bende fikrimi yazacağım...
eşin sana haksızlık yapıyor . Senin için bişey yapmış, olmuş bitmiş..ve anladığım kadarıyla bunu kendisi istediği için yapmış...Daha sonra bunu kullanmak hiç olgun bir davranış değil. Bence buna izin vermemelisin. Oda bunu kullanmaktan vazgeçmeli. ınsan sevdiği insanı mutlu etmek için bi fedakarlık yapar ve gerçekten seviyorsa yaptığını unutur gider...bidaha gündeme bile gelmez çünkü fedakarlık olarak görmez. Seni minnet duyguları ile ezmesi...ı-ıh olmamış hiç...eşine böyle söyle olur mu...onun zannettiği gibi dışardan bakıldığında o haklı görünmüyor...ben dışardan dinleyen bi insan olarak yaptığını çok yanlış buldum....ne sen ne de o birbirinizi yaptığınız hiçbişey için ezmeyin sakkıııınnnn, mutlu olamazsınız...bide sana abla tavsiyesi ( senden oldukça büyüğüm sanırım) küfür kimseye, hele bi bayana hiiççç yakışmaz, kurtul bir an önceeeee

Son düzenleme:
insanin basina gelmeyince saftirik olunuyo ortalik sahtekarlarla dolmus haberiniz adamin kimligi ile istanbulda kereste fabrikasindan mobilya fabrikasina kadar acip bankadan kredilerle adamin adina dunyayi dolandiriyolar borcta kisiye geliyo 252 milyar basina gelmeyince bilemezsin.yakindada zaten dekontuda ismin ustunu karalayip sadece isim desifre olmasin diye yakinda yayinlayacagim.bu parayi odemek icin 1 haftada iki defa fransa yapti adam

evet bak dediğin gibi ortalık dolandııcı kaynıyo
sen de uzaklarda arama bi etrafına bak yol yakınken

canım kusura bakma ama gercekten ödendigini bile görmedigin birşeyde nasıl bu kadar peşin hükümlü oluosun anlamıyor kimse o yüzden herkes sana saf diyor öyle bi izlenim yaratıosun bak sende diyorsun eşim YALANCI sence düğünden öncede böyle bir yalan söylemiş olamazmı düğünü ucuza getirmek için
bak kendimden örnek vereyim 8 aylık evliyim 2 ay önce eşimin ünv yıllarından kalma dıgıturk borcu çıktı ortaya 900 lira avukat beni aradı dedi eşim 2 taksitte yatırcam parayı dedi inanmadım ne yalan söyleyeyim ödeyince getir dekontu göreyim dedim getirdi gördüm 450 450 yatırılmış eşimin okudugu ildeki bir avukatın hesabına gercekten avukat mı diye onuda arastırdım evet avukata yatırılmıs zaten dıgıturk borcu fln yazıyor dekontta ama eşimin bu zamana kadar bana 1 yalanı olmadı yinede nerden çıktı bu borc diye şüphelendim
bak sanada kocana bagır cagır inanma bosan diyen yok ama zaten yalan söylüyor diyorsun arastır biraz çünkü gerçek olduguna kimse inanamıyor gördügün gibi yasaları bizden iyi bilen avukat arkadaslar bile

tamam dekontu istedik elime gectiginde yayinliyacam dugune gelincede masraftan hic kacmadi ama ev esyasi alinirken bana param yok dedi

tamam dekontu istedik elime gectiginde yayinliyacam dugune gelincede masraftan hic kacmadi ama ev esyasi alinirken bana param yok dedi

e yani atıyorum 5 milyara düğün yaptı madem 50 milyarlık esyayı senin ailen mi aldı ( miktarları bilmedigim için tahmini söyledim)

Allahın sevgili kuluymuşun ne deyim

çoook uzundu ama merak edip sabredip okudum valla (afferim bana) :)))
öncelikle şunu belirteyim başka insanların yorumların bir kısmını okumadım ( senin olayını okumak yetti valla)
ben olayın 94 milyar...doğrumu, kandırıldınmı...safmısın vsvs kısmı ile ilgili yorum yapmicam...
eşinle birlikte yazmışsınız o da "sor bakalım başkaları ne der" demiş..sormuşsun bende fikrimi yazacağım...
eşin sana haksızlık yapıyor . Senin için bişey yapmış, olmuş bitmiş..ve anladığım kadarıyla bunu kendisi istediği için yapmış...Daha sonra bunu kullanmak hiç olgun bir davranış değil. Bence buna izin vermemelisin. Oda bunu kullanmaktan vazgeçmeli. İnsan sevdiği insanı mutlu etmek için bi fedakarlık yapar ve gerçekten seviyorsa yaptığını unutur gider...bidaha gündeme bile gelmez çünkü fedakarlık olarak görmez. Seni minnet duyguları ile ezmesi...ı-ıh olmamış hiç...eşine böyle söyle olur mu...onun zannettiği gibi dışardan bakıldığında o haklı görünmüyor...ben dışardan dinleyen bi insan olarak yaptığını çok yanlış buldum....ne sen ne de o birbirinizi yaptığınız hiçbişey için ezmeyin sakkıııınnnn, mutlu olamazsınız...bide sana abla tavsiyesi ( senden oldukça büyüğüm sanırım) küfür kimseye, hele bi bayana hiiççç yakışmaz, kurtul bir an önceeeee

yorumuz icin cok tesekur sadece benim yazdigimi okdugunuza sevindim kendi fikrinizi soyluyorsunuz cunku digerleri ilk mesaji okuduklari icin baska seylerle ugrasiyolar bende ayni senin gibi dusunuyo ve yorumuna yuzde yuz katiliyorum tavsiyen icin de ayrica teskkurler

Eminim burdaki herkes bu başlığı açan arkadaşın dedğimize inanmamakta ısrar etmesine sinir oluyoruz. Bence bu kadar cahil bir insan olamaz. Bizim sabrımızı ölçmek için açılmış bir konu bu. Bu devirde küfüre karşılık 94 milyar ceza alınabileceğini düşünecek kadar cahil birinin olduğuna inanmıyorum. Bu arkadaş herhalde reyting kırmak istiyor. Başardıda hepimiz onun kocasını savunuşunu okudukça çıldırıyoruz. Bence bırakın ne hali varsa görsün. Kendi saçmalıklarına kendi inansın

e yani atıyorum 5 milyara düğün yaptı madem 50 milyarlık esyayı senin ailen mi aldı ( miktarları bilmedigim için tahmini söyledim)

oyle bisey yok dugun esyasi icin kiredi cektii oyle odedi ondaki amaci cok masraf etmek istemesiydi

yarin bigün bosanirsada, kocasi ona ne nafaka ne tazminat nede altinlarini verir...zemuszemus
niye cünki zamaninda 94 milyar borcunu ödedi
bu uyanik koca zaten bu evlilige 1-0 önde basladi:lepi:

katiliyorum 1;0 onde cunku ondan ayrilmamam icin bi koz bosanirsam bana para vermesin diye degil

ben olsam sizin yerinizde yorumları eşinize okutaçağıma kendip okuyup araştıtıp bulurdum
ilk yorumlarınızda paranın bir kızmını havale etti bir kısmınıda okadar parayı tr getiremiyce için afedersinzin donuna sokmuş getirmiş
hadi neyse diyelim bu para ödenmişse neden icra geliyor ve icra geldi gün banka müdür aranıp ben hallederdim diyor
eşiniz tutumlu olduğunuzu söylemişsiniz gece gündüz çalışna biri
böyle insanlar bu parayı bir çırpıda vermez versede dünyaalrı koparır hani deseneiz bana biz paraya pğara demiyoruz yine neyse derim
arakdaşlarda belirtmii mahkeme celdi gelir diye oda yok ortada direk avukat arıyor
hatta eşiniz gibi bir insan bu parayı vermiyce gibi karşıya dava açar ben kullanmadım diye tel
sana itiraf etmiş ya neydşi bak unuttum şimdi borç almış galiba birilerinden sora kendi parası oldunu sölemiş
sen bekle canım bu olayıda 10 yıl sora ititraf eder sana
nişanlı olmayı bırak bir aile için 94 milyar boşanma sebebidir
neyse sen eşine inanmaya devam et gülüm
nasılsa eşin burdaki her yoruma açıklıyor sana

tamam belki doğrudur ödenen para ama 94 milyar değildir.çok cüzi bir miktardır.

ben yaziyi nasil yazdigimi hicbizaman takilmadimevet ben mutlu olmak icin sizlerle paylastim cozum bulup ama insanlar kocama guvenmemi anlatiyolar peki yazan insanlar koynunda sevdigni degilde yilanmi besliyolar

17 yaşındaki bi kız bu kadar saftirik olamaz..
bak kardeşim yaşındasın açık söylücem
adam seni bildiğin salak yerine koyuyo..
burda avukat söylüyo öyle bişey olamayacağını
sen hala başkasının 250 milyar cezasından bahsediyosun
arkadaşım sen hangi galakside yaşıyosun merak ettim.
o kadar komik duruma düşüyosun ki..
aç gözünü de şu insanların yazdıklarını bi daha oku
anlamaya çalış..
saçma saçma kocam beni çok seviyo falan deme
çok seviyosa koca bi yalancı deme
eğer diyeceksen sana yalancı kocan ve yalan sevgisiyle
mutluluklar diliyorum...

yok yok ben sana haksızlık etmişim sen safın bi tık ötesindesin...
ne halin varsa gör o zaman..

bilmeden konusanlara cevabini verdimmi yazamiyo
bilmdedn konusmak yerine sadece benim ilk yazdigimi okuyp yorum yapain basaklarin yazdiklarina inanipta cikmayin ortaya

sevgili bir_kadin bi erkek tutumluysa yilardir avrupadaysa gece hayati yoksa biriktirir ve benim esim gunduza kasapta gece resteuranta temizlik yaparak araba alip satarak o parayi biriktirdi simdi tek iste calisiyo maasi 2300 euro ya geliyo bence sen anlamalisin nasil para biriktirildigini avrupadaysan az para degil biriktirmek zor harcamak kolay o eli cok siki bi erkekdir ve kari kiz ailemi yoktur sizin cevrenizde erkekleirn yasantisni tahmin ediyorum birbirmizi anlamak bu kadarda zor olmamali

Birbirimizi anlamak bu kadar zor olmamali tabiiki.. Bir oncelikle diyelimki esin senin adina buyuk bir para odedi evlenmeden once.. Bu aslinda gayet dogal elinden geliyorsa oder! vede seviyorsa tabiiki.. Bir iyilik yapmis senin nazarinda ve bunu simdi senin basina kalkiyor gencecik kizi almis getirmis yurdundan edip bunu yapmasina hakki yok.. Bunu ancak guzelce oturarak konusarak hal edersin.. Sitemini en zeki sekilde dile getirmen gerek esinin icine islemesi icin..

Amma velakin bunuda bilki bu sitede senden yasca buyuk insanlar var ben mesela 29 yasindayim ve annen yasta olan kadinlar var dahasi cok iyi egitim gormus kariyer sahibi kadinlar var sana yazan daha bilgili daha tecrubeli insanlar yani! demin esime sordum boyle boyle bir durum soz konusu olabilirmi 94 milyar bir ceza. Esim guldu olurmu hic mahkemeden bildiri gelmedimi? avukat tutmadilarmi? makbuzlari nasil yok?diye sordu ozetle anlattigim halde.. Kime sorarsan sor imkanin varsa arastir kendi capinda elinin altinda internet var yada bir barodan avukati ara konus ama sunu diyeyimki ne yazarsan yaz 94 milyar odedigine ben inanmiyorum!!!!
Ve bu arada ben Belcikada dogdum buyudum ve inan bana esim dahi o parayi biriktirmeyi beceremedik tek basimiza yasadigimiz donemler dahi calisarak dahi olsa.. Bilmiyorum kimbilir belki gunahini aliyoruz ama durum hic inandirici degil.. Burdaki kadinlara "abiye"yakistirmasi yapman hic hos degil bu arada..

Peki madem siz bu durumu kabullenip inandiniz.Bu konuda bilgisi olan arkadaslarin yazdiklarina da itimat etmiyor, esinizi savunuyorsunuz.
O zaman ne istiyorsunuz anlamadim?
Kirmak icin yazmiyorum, esini cok seviyorsun, yasin itibari ile de her tarafi toz pembe goruyorsun.Esinin sana yalan soyledigini yazanlara da hala onu savunuyorsun.Peki ne yapmayi dusunuyorsun

X