Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

hahahaha gulerim ben buna soyledigi yalan gibi dekontuda sahteden olur onun,
sen zaten anlamayacaksin sana uydurma bi dekont gosterdiginde hemen inanirsin...
kizim kocan hiç mi mahkemelere cagirilmamis, kendini mudafaa etmemis, hadi bunu etmedi
avukat seni neden arasin ailesine neden mahkeme celbi gonderilmedi
kendisi avrupada ikamet etse bile anasi babasi turkiyede
sayet bir mahkeme olsaydi mahkeme ilk once ailesini bulurdu, hem neden avukat ugrassin ki mahkeme dururkan... yapma allah askina bunlari bilmek için avukat olmayada gerek yok!! cehalette bir yere kadar!!!

evet senin anlama kapastende benim sabrimi zorladi artik ya iyice okuyun yazinn yada hic bulasmayin sonucta tescilli kufurbazim anlayana

canım kusura bakma ama madem eşine inanıyorsun bu konuyu neden açtın konunun sonunda eşim kcoa bir yalancı yazan kim merak ettim şimdi

iyi okuduysan ben zaten konuyu yazma amacimi yazdim esimle birlikte dusunduk yazmayi ve sorularin orda soru isareti ile belirtilmis

e kocamdır yapar borcu harcını ödemiş kötü bi şeyy yapmamış der ne diycek allasen :hulya:

haklisin arkadas ben bu konuya daha girmemde yorumda yapmam
Cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur.
belki arkadas bunuda anlamaz diye birde açilimini yapiyorum ii okusun!!!
Cahil kişi, okuyup öğrenim görmemiş, bilgisiz ve deneyimsiz kimsedir. Bu bakımdan söylenen bir sözün ne maksatla söylendiğini, hangi anlama geldiğini kavramakta zorluk çeker. O ne biliyorsa, doğru onlardır. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın kendi doğrularından başka bir doğru kabul etmez. Öyle de inatçıdır ki deve nasıl hendek atlamamak için direniyorsa, o da görüşünden vazgeçmemek için direnip durur.

evet senin anlama kapastende benim sabrimi zorladi artik ya iyice okuyun yazinn yada hic bulasmayin sonucta tescilli kufurbazim anlayana

ha birde kufur etsen kaç yazar kizim!! bende açarim bir dava
o programlardan asagi neden kalayim :)))))
nede olsa sen bunuda yersin!!! :))))
hadi bana eyvallah...

Sacmalik,yalan diz boyu..Siz bu kocaya inanirsaniz daha coooook uzulursunuz maalesef..!

siz de kanalı şikayet etseydiniz,şu kadar kontörüm gitti mesajım yazılmadı diye.ben de kızgınlıkla söyledim diye kendinizi savunsaydınız.
bunun gerçek olup olmadığının öğrenmenin tek yolu var o da arayıp kanalı ilgili müdürle konuşmak.ben diye bahsetmezsiniz de.mesela,böyle olsa böyle cezası mı var diye.

evet istedik ama etmemiz de bisey olmuycakti cunku hersey kayitli hakimin elin benim yazdigim kufurler avukat tutsar neresini savuncakti bunun

Avukat niye arasın ki. Normal işleyişe göre mahkeme celbi gelir. Hakkınızda dava olduğuna dair. Karşı tarafın avukatı seni neden bilgilendirsin ki. Bir iş var bu işte ama hayırlısı eşine söylemen iyi olmuş tavırları da pek hani senin suçun cezasını ödedim bir de soruyormusun gibisinden olmamış üstüne üstlük özür dilemiş filan bence git bakalım konunun üstüne durduk yere seni bu şekilde borçlu çıkarmaası hoş olmaz.

haklisin arkadas ben bu konuya daha girmemde yorumda yapmam
Cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur.
belki arkadas bunuda anlamaz diye birde açilimini yapiyorum ii okusun!!!
Cahil kişi, okuyup öğrenim görmemiş, bilgisiz ve deneyimsiz kimsedir. Bu bakımdan söylenen bir sözün ne maksatla söylendiğini, hangi anlama geldiğini kavramakta zorluk çeker. O ne biliyorsa, doğru onlardır. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın kendi doğrularından başka bir doğru kabul etmez. Öyle de inatçıdır ki deve nasıl hendek atlamamak için direniyorsa, o da görüşünden vazgeçmemek için direnip durur.

ha birde kufur etsen kaç yazar kizim!! bende açarim bir dava
o programlardan asagi neden kalayim :)))))
nede olsa sen bunuda yersin!!! :))))
hadi bana eyvallah...

son cümleye bittim yalnız
:roflol: kaydirigubbakcemile3:roflol:
imza zhebani olumunekankayizsmile

iste isin kolayini biliyosunuz dava alirim parani diyorsunuzda neden anlamak icin gucluk cekiyorsunuz o tur yazacak yazmasin daha iyi benim derdim bana yeter

dishy_kartal bence 94 milyar hiç de fena olmaz gibi sanki :) Ama hoş olmamış bu küfür ederim filan. ınsanlar ısrarla yardımcı olmaya çalışıyor yok öle bir ceza olamaz diyor.

Biraz hassasiyetle ve özellikle sizin düşünmediğiniz bakış açılarıyla yazılmış yazılara dikkat gösterin bence.Benim tek ve olaylı bir konum vardı geçmişte.Kafam net değildi gerçi ama kalbim kesin cevabı zaten vermişti.Buradan %50 benim hissettiğim gibi %50 tam tersi mesajlar geldi.Öyle saf, polyanna, otobüste 8 kez tacize uğrasa da "aman eli çarpmıştır" edasıyla duran bir moron olduğumu bu mesajlar bana anlattı.Çok sert, kestirip atan, ya da olayı yaşamamış, deneyimi olmayan (yaşı 16 misal) kişiler de mesaj atmıştı.Ve destekleyenler de saolsun çok yardım ettiler ama daha çok "sen bu kafayla gidersen bunu bunu yaşarsın, azcık gözünü aç, "onca şeyden sonra daha özür de dilerim, el ayak da öperim abilerim modundan çık, seni moron "diye kafama kafama vuranlar sayesinde şu an mutluyum, mesafem konulmuş, yuvamı huzurla kurmuş durumdayım.Haddim değil bakış açınıza müdahale etmek ama sadece bir abla olarak özellikle canınızı sıkan, ters, belki sizi üzen ve kabul etmek istemediğiniz mesajları bir kez daha okuyun.ınanın onlara ve eşinizin karşısına çıkıp "seni koca yalancıııııı" diye haykırmayın, sadece biraz araştırın.Diyelim ki, hepsi gerçek ve eşiniz o parayı ödemiş olsun, ne yazar? Aşk, sevgi aile olmak insana neler yaptırmaz ki? Kimler nelerden vazgeçmiştir aşk için? Siz en basitinden, çocuk yaşta ananızı, babanızı ailenizi, sülalenizi, dostlarınızı, memleketinizi arkanızda bırakıp, herşeye elveda deyip onun için oralara gitmediniz mi kuzum? Sizin vazgeçtikleriniz yanında onun ödediği 90 kaç milyar çok mu Allah aşkına? Ona bunları söyleyin, şartlar eşit bile değil ben herkesi, herşeyimi arkamda senin için bıraktım deyin.O da bu aşka sizin gibi değer veriyorsa emin olun bu konu bir daha asla açılmayacaktır.

Son düzenleme:
Avukat niye arasın ki. Normal işleyişe göre mahkeme celbi gelir. Hakkınızda dava olduğuna dair. Karşı tarafın avukatı seni neden bilgilendirsin ki. Bir iş var bu işte ama hayırlısı eşine söylemen iyi olmuş tavırları da pek hani senin suçun cezasını ödedim bir de soruyormusun gibisinden olmamış üstüne üstlük özür dilemiş filan bence git bakalım konunun üstüne durduk yere seni bu şekilde borçlu çıkarmaası hoş olmaz.

yarin bigün bosanirsada, kocasi ona ne nafaka ne tazminat nede altinlarini verir...zemuszemus
niye cünki zamaninda 94 milyar borcunu ödedi
bu uyanik koca zaten bu evlilige 1-0 önde basladi:lepi:

iste isin kolayini biliyosunuz dava alirim parani diyorsunuzda neden anlamak icin gucluk cekiyorsunuz o tur yazacak yazmasin daha iyi benim derdim bana yeter

seninle dalga geçildiğinin bile farkında değilsin.. allah aşkına gerçekten merak ettiğim için soruyorum, hakim önüne çıktınız mı? avukatla yüzyüze görüştünüz mü? yoksa herşeyi sizi üzmemek için!!! eşiniz mi halletti??

17 yaşındasınız, kendinizi savunmak için eline mesleğini almış bu kadar insana "anlamıyorsunuz" diyerek, izlediğin bir diziden yola çıkarak hakaret ediyorsun.. peki sen yazılanların ne kadarını anlıyorsun gerçekten merak ediyorum..

bir de şu 94 milyarlık küfür neymiş merak etmedim de değil... CADIARZU

iyi okuduysan ben zaten konuyu yazma amacimi yazdim esimle birlikte dusunduk yazmayi ve sorularin orda soru isareti ile belirtilmis

soruların soru işaretiyle belirtilmiş evet ama zaten bütün soruların cevabı bu konuda saklı değil mi?
ama nedense herkes gözüne sokuyor anlamıyorsun tabi burda yazılanlara inanmak zorunda değilsin ama cevap verme tavrını değiştirmezsen ceza alırsın benden söylemesi umarım daha çok üzülmezsin
bu arada okuyana kadar canım çıktı biraz daha anlaşılır dilden yazsan daha iyi

çok kolay oyuna geliyorsun yok bilmem ne sirketi batmis yok bilmem ne borcu varmis,
kizim bugun kimse kimseye 10milyari geç 5 kurus borç yardiminda bulunmaya yanasmiyor!!
senin esinin ailesi turkiye'de diyorsun, bu aile vasat bir aile mi yoksa sabancilar koçlar gibi servet içinde mi yuzuyor!! esin fransada çalissa çalissa ne kadar çalisip para biriktirebilir yapma allah askina, eroin mi satiyor kadin mi pazarliyor!! nerden geliyor bu degirmenin suyu??? bir senin kocan mi avrupada çalisiyor, bende yasiyorum avrupada:
benimde kuzenim var tek basina yasiyor yillardir; yasida 24 bile olmadi daha, sabahli aksamli çalisiyor ve su ana kadar biriktirebildigi bi dugun parasi kadar anca...
seninki kaç senedir avrupada ki 94 milyari biriktirdigi paranin uzerine sagdan soldan borç alipta kapatacak!!
arkadasinda dedigi gibi sana dugunu ucuza getirtmek istemis!! baska bir açiklamasi yok bunun!!!
hepsini de geçtim inanki , burda o kadar kisi isletildigini anlatiyor israrla sende danisin bir 94 milyar borç geliyor mu fal programlarindan diyorsun???
hem 94 milyar borç yatmis olsa öyle bir rakam'in cezasi internetten ödenmez, herhangi bir yolla ödenmis olsa bile makbuzu yok edilmez!! ömründe yanyana zor göreceginiz bu paranin makbuzu silinir yok edilebilir mi hiç???
a kuzum ya artik keklendigini kabul et, yada esini ondan bundan borç aldi diye vefali konumuna sokma!!
çûnku bu kadar yalan soyleyen bir insanin dostu olmaz, yalan soyleyen bi adamada kimse borç para vermez!!
ustelik yasida olsa olsa 27/28 olmustur, biraz kalibinin adami olsun artik!!!
sen esini savundukça benim sarteller atiyor,!!!

harfi harfine katiliyorum!!

Biraz hassasiyetle ve özellikle sizin düşünmediğiniz bakış açılarıyla yazılmış yazılara dikkat gösterin bence.Benim tek ve olaylı bir konum vardı geçmişte.Kafam net değildi gerçi ama kalbim kesin cevabı zaten vermişti.Buradan %50 benim hissettiğim gibi %50 tam tersi mesajlar geldi.Öyle saf, polyanna, otobüste 8 kez tacize uğrasa da "aman eli çarpmıştır" edasıyla duran bir moron olduğumu bu mesajlar bana anlattı.Çok sert, kestirip atan, ya da olayı yaşamamış, deneyimi olmayan (yaşı 16 misal) kişiler de mesaj atmıştı.Ve destekleyenler de saolsun çok yardım ettiler ama daha çok "sen bu kafayla gidersen bunu bunu yaşarsın, azcık gözünü aç, "onca şeyden sonra daha özür de dilerim, el ayak da öperim abilerim modundan çık, seni moron "diye kafama kafama vuranlar sayesinde şu an mutluyum, mesafem konulmuş, yuvamı huzurla kurmuş durumdayım.Haddim değil bakış açınıza müdahale etmek ama sadece bir abla olarak özellikle canınızı sıkan, ters, belki sizi üzen ve kabul etmek istemediğiniz mesajları bir kez daha okuyun.İnanın onlara ve eşinizin karşısına çıkıp "seni koca yalancıııııı" diye haykırmayın, sadece biraz araştırın.Diyelim ki, hepsi gerçek ve eşiniz o parayı ödemiş olsun, ne yazar? Aşk, sevgi aile olmak insana neler yaptırmaz ki? Kimler nelerden vazgeçmiştir aşk için? Siz en basitinden, çocuk yaşta ananızı, babanızı ailenizi, sülalenizi, dostlarınızı, memleketinizi arkanızda bırakıp, herşeye elveda deyip onun için oralara gitmediniz mi kuzum? Sizin vazgeçtikleriniz yanında onun ödediği 90 kaç milyar çok mu Allah aşkına? Ona bunları söyleyin, şartlar eşit bile değil ben herkesi, herşeyimi arkamda senin için bıraktım deyin.O da bu aşka sizin gibi değer veriyorsa emin olun bu konu bir daha asla açılmayacaktır.

oh rahatladim hocam sizin yazinizi okuyun gercekten kendini herseyi bilen biri ne derse onun pesinden giden insanlarin msj yormustu beni ben sizin dediklerinizi esime dedim ama o okadar cok parayi alin terini bi hic ugruna kaybetmenin acisiyla bana kotu davraniyor benim uzuntum o ozaman lar odedi o parayi elime saydi bi tek hesaplarina gecerken ben yaninda yoktum sonra dugun telasi olaylar onunla ugrasmaya vakit dahi bulamadik tek korkumuz duyulursa oldu anlasiniz icin tesekurler

sevgili bir_kadin bi erkek tutumluysa yilardir avrupadaysa gece hayati yoksa biriktirir ve benim esim gunduza kasapta gece resteuranta temizlik yaparak araba alip satarak o parayi biriktirdi simdi tek iste calisiyo maasi 2300 euro ya geliyo bence sen anlamalisin nasil para biriktirildigini avrupadaysan az para degil biriktirmek zor harcamak kolay o eli cok siki bi erkekdir ve kari kiz ailemi yoktur sizin cevrenizde erkekleirn yasantisni tahmin ediyorum birbirmizi anlamak bu kadarda zor olmamali

sirayla bastan sona doru okudugum icin direk cevap vermedim

soruların soru işaretiyle belirtilmiş evet ama zaten bütün soruların cevabı bu konuda saklı değil mi?
ama nedense herkes gözüne sokuyor anlamıyorsun tabi burda yazılanlara inanmak zorunda değilsin ama cevap verme tavrını değiştirmezsen ceza alırsın benden söylemesi umarım daha çok üzülmezsin
bu arada okuyana kadar canım çıktı biraz daha anlaşılır dilden yazsan daha iyi

haklisin ama oyle seyler yaziyolarki once onlar ceza alir bence cunku anlatikca acikladikca okumadan bana cahil bilgisiz demeye getiriyolar evet universite okumadim ama ben gormemis cahil degillim ayrica safda degilim ben burda kendi kendime biseyler basarmaya ugrasiyorum tutdugumu koparan biriyim su an cok zor bisey basarmak icin ugrasiyorum beni cahil ettiler ya bi tek ona guluyorum

17 yaşındaki bi kız bu kadar saftirik olamaz..
bak kardeşim yaşındasın açık söylücem
adam seni bildiğin salak yerine koyuyo..
burda avukat söylüyo öyle bişey olamayacağını
sen hala başkasının 250 milyar cezasından bahsediyosun
arkadaşım sen hangi galakside yaşıyosun merak ettim.
o kadar komik duruma düşüyosun ki..
aç gözünü de şu insanların yazdıklarını bi daha oku
anlamaya çalış..
saçma saçma kocam beni çok seviyo falan deme
çok seviyosa koca bi yalancı deme
eğer diyeceksen sana yalancı kocan ve yalan sevgisiyle
mutluluklar diliyorum...

X