Biraz hassasiyetle ve özellikle sizin düşünmediğiniz bakış açılarıyla yazılmış yazılara dikkat gösterin bence.Benim tek ve olaylı bir konum vardı geçmişte.Kafam net değildi gerçi ama kalbim kesin cevabı zaten vermişti.Buradan %50 benim hissettiğim gibi %50 tam tersi mesajlar geldi.Öyle saf, polyanna, otobüste 8 kez tacize uğrasa da "aman eli çarpmıştır" edasıyla duran bir moron olduğumu bu mesajlar bana anlattı.Çok sert, kestirip atan, ya da olayı yaşamamış, deneyimi olmayan (yaşı 16 misal) kişiler de mesaj atmıştı.Ve destekleyenler de saolsun çok yardım ettiler ama daha çok "sen bu kafayla gidersen bunu bunu yaşarsın, azcık gözünü aç, "onca şeyden sonra daha özür de dilerim, el ayak da öperim abilerim modundan çık, seni moron "diye kafama kafama vuranlar sayesinde şu an mutluyum, mesafem konulmuş, yuvamı huzurla kurmuş durumdayım.Haddim değil bakış açınıza müdahale etmek ama sadece bir abla olarak özellikle canınızı sıkan, ters, belki sizi üzen ve kabul etmek istemediğiniz mesajları bir kez daha okuyun.İnanın onlara ve eşinizin karşısına çıkıp "seni koca yalancıııııı" diye haykırmayın, sadece biraz araştırın.Diyelim ki, hepsi gerçek ve eşiniz o parayı ödemiş olsun, ne yazar? Aşk, sevgi aile olmak insana neler yaptırmaz ki? Kimler nelerden vazgeçmiştir aşk için? Siz en basitinden, çocuk yaşta ananızı, babanızı ailenizi, sülalenizi, dostlarınızı, memleketinizi arkanızda bırakıp, herşeye elveda deyip onun için oralara gitmediniz mi kuzum? Sizin vazgeçtikleriniz yanında onun ödediği 90 kaç milyar çok mu Allah aşkına? Ona bunları söyleyin, şartlar eşit bile değil ben herkesi, herşeyimi arkamda senin için bıraktım deyin.O da bu aşka sizin gibi değer veriyorsa emin olun bu konu bir daha asla açılmayacaktır.