Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

hem seni gaza getirip mesaj at diyor hem de senin yuzunden dava aciliyor 94 milyari odeyip bi de o kadar zaman bunun acisini cikariyor senden!
mantikli mi?
yencek gibi degil.

94 milyarmi??
b1043831968_1375010168988_1956.jpg

kk ca gidiyoz tatile ne kibrisi:mymeka:
hep kendini düsünme
okadar arkadasin sinirleri gerildi burda rahatlamak hepimizin hakki :nazar:
laminanta para yetmez porselen olsun , üc kurusun hesabini yapiyoz burda:mymeka:
sahi laminantmi bak bunu bilmiyom cünki dislerim hala inci gibin-tatlicadiarzu-ilgi alanima girmiyo
kazen abi acaba tatil indirimi yaparmikine:gitme:
accik geyik mi yaptik neeyvahedigeldismile
oldu baska..tek gıderım ben belkım senıde takarım..:hulya:
hec sevmem kalabalık gıtmeyı ..hem o para kıme yeter be ozaman..:eek:lmaz:
hem hepıcımız gtsek kım bakcak kk ya ..zemuszemus
lamınant daha estetık porselen ne etcen agzında hem sevdıcenınde hoşuna lamınant gıder..-tatlicadiarzu- aslında gel herseyı bırakıpda tuz alak..ılerde lazım olcka sımdıden yatırım edekmirmirmirmiratın benı geyıklere

Her ne şekilde olursa olsun sitede hakaret etmek yasak...
Konunun inandırıcı olmaması da hafifletici bir unsur değil,
Lütfen inanmadığımız konularda, konu dışı yorumlar, dalga geçmeler, aşağılayıcı sözler sarfedeceğimize hiç yorumda bulunmayalım.

Arkadaşım bunlara sadece Kadir ıNanır -tatlicadiarzu-

Ne yazıkki kandırılmışsınız benneyaptımki

Bide nasıl küfür ettiniz ne yazdınız merak ettim :CüvCüv:

Arkadaşım yazını okudum ama o kadar uzun yazmandan dolayı cvpların hiç birini okumadım. Yanlız şunu söyleyim eşin seni fena keklemişe benziyor. Millet canlı yayında ana avrat sövüyo ceza yemiyo sen msj olayınamı ceza yiyeceksin. Hani demişsin ya eşim yalan söylüyor diye işte buda eşinin kocaman yalanlarından biri. Şimdi eline kocaman bi koz geçti eşin hep sana kızıyor bağırıyormu şimdi kızma sırası sende sana yaptıklarının iyice bi acısını bu yalanla çıkart eşinden.Ayrıca 17 yasında tanışmıssın eşinle ve sana hayatındaki ilkleri o yaşatmış büyk bi ihtimalle ona bi hayranlık duuyuyorsun sevmek bi yana o senin kocandan ziyade bence baban gibide olmuş sanırım onsuz kendini yalnız ve bi hiçmiş gibi hissediyorsun ki hep alttan alan sensin. Biraz sürttür eşnin burnunu ki senin değerini anlasın ve sana daha düzgün davransın.

ay büyük bi sabirla msjlari okudum ama bitti.ay kizlar bune saflik diycem.adam resmen seni kendine mahkum etmek icin tezgahi kurmus ilerde bi söz hakkin olmasind iye.zaten evlenincede yalanlari cikmis yani.inanamiyorumya gercekten ciddimisn.öyle bi erkek varmiki bu devirde.bence varsada bu senin kocan degil belli yani.neyse sana yinede bu hayel dünyada mutluluklar.

acaba konu sahibi gelip bişi dedimi

sanki konuyu açdıktan sonra buralara bakmamış gibi geldi

tam okumadım ama kafama takılan şu oldu bence nişanlınız size oyun oynamış..[/COLOR''''''''cikarmak yasak oldugu icin afedersiniz donunda gizlice bu parayi ckardi.''''''''''''''''..valla bu cümleye takılı kaldım aklıma herşey geldi..

bu olay var diyelim hat onun uzerineyse zaten sen degil,o sorumlu olur..senin uzerineyse de sen sorumlu olursun.ve avukata da gider vekaleti sen verirsin..gercekten o tarihte tr gidip gitmedigine de bakabilirisn.bende olusan esin gozunu boyamak icin once biseyleri gozden cikarip sana kendini fedakar ve hep iyi gostermis.para sorun degil yeter ki sen iyi ol seklinde davranmis.belki de bu yuzden inanmiyorsun yalan olabilecegine..eger yalanini ortaya cikarirsan ipler senin eline gecer..
hayat senin hayatin insallah ileri de biseylerin farkina varinca gec kalmamis olursun.

Belki de adamın bir şekilde 94 bin lira borcu vardı birine, borcu kızcağızın başına yıkarak ödedi parayı ki hem "parayı şuraya verdim" diyebilsin, hem de tepesi atınca senin üstüne yürüsün, yeri gelince koz olarak kullansın...

Ama şöyle veya böyle, bu olay tezgâh, çünkü 94 bin lira ceza olabileceğini varsaysak bile işler hukuki olarak böyle yürümez.
Avukat arkadaşlar bile yazdı da sen inanmadın, bir de üstüne iş güç, akıl fikir sahibi bir sürü kadını eğitimsizlik ve bilinçsizlikle suçladın, bu da resmen haddini bilmezlik. Tamam kocandır, seversin elbet ama bu çok farklı bir şey, bir insana böyle körü körüne de inanılmaz ki, her şey bâriz, sen hâlâ adama toz kondurmuyorsun. Daha doğrusu adama başta sen kendin yalancının teki demişsin ama biz senin gözünü açmaya çalıştıkça adamı savunmaya geçtin. Ama şaşırmadık, çünkü "eşim beni aldatıyor, böyle böyle yapıyor" diye şikayet edercesine konu açan birçok kadın "evet eşin göz göre göre seni kandırmış, istersen bir de şu açıdan bak....." diye giden yorumlar karşısında aldatan eşlerini bile savunuyorlar bize. Biz de genelde kadınlığın geldiği noktaya üzülüp "Ne hâln varsa gör o zaman" diyoruz, çünkü anlamak istemeyene laf anlatmaya çalışmak boş bir çabadır, herkes kendini istediği gibi kandırmakta özgürdür.

Sana kocanla mutluluklar güzelim.

ben konu sahibinin neden devamlı kocasını savundugunu anladım
çünkü dün buradaki cevapları eşiyle okudu akşam e adam görürken benim kocam yalancı diyemezdi

ben konu sahibinin neden devamlı kocasını savundugunu anladım
çünkü dün buradaki cevapları eşiyle okudu akşam e adam görürken benim kocam yalancı diyemezdi

evet ya kesinlikle öyle ben de aynısını düşünmüştüm..

bencede baştada demiş zaten eşi demiş yaz bakalım millet ne diyecek diye beraber okuyorlar aslında kız eşinden memnun değilde napsın savunuyo beraber okudukları için

evet birlikte okudular cunku kız dekont isteyince eşi kızmış onların etkisinde kalıosun diye

Konu sahibi güzel arkadaşım, bak bu kadar insan senin kötülüğün için ya da senin kocanla aranı bozmak için yazıyor olamaz. Ben avukat değilim ama hukuçuyum. Bahsettiğin gibi bir olayın olması imkansız.
Diğer bahsettiğin 250 milyar ceza olabilir, onunla bunu karıştırma. Çünkü o bahsettiğin şey vergi borcu ve olayın içinde sahte şirket kurmak, kurdurmak var. Naylon fatura düzenlenmiş. Hapis cezası bile var bunun. Senin olayınla kıyaslanmaz.
Senin yapacağın dekont istemek değil. Çünkü dekontu internette herhangi bir grafik programında yazıp maille attırmak çok kolay. ınsanlar bunu birbirine şaka yapmak için bile iki dakika da yazıp çizip gönderir. Sen internetten değil, bizzat basılı mahkeme tunakalarını ve ilamını iste. Mahkeme böyle bir cezaya hükmetmiş ise avukatta mahkeme ilamı vardır. Avukatın numarasını al, sen kendin iste. Eşin bir arakadaşını arayıp daktiloda yazdırıvermesin avukatı arıyor gibi yapıp da.

kocam yalancinin teki bana yalan yok diyen adam herkeze hic cekinmeden yalan soyleyebiliyo neyse beni halen cok seviyo her kuslugumuzun ardindan buyuk ozlemle sariliyoruz birbirimize ama gene devam ediyoruz kavgaya hep alttan aliyorum hep ben yanasiyorum barismaya hep hakliyken haksiz ben oluyorum bunu yazmakta enson kavgamizdan sonra aklimiza geldi esim dedi sor insanlara ne derlerdi diye ondan anlatiryorum disardan ne yorum yapardiniz bize benim yerimde olsaniz ne olurdu esimin yerinde olsaniz ne olurdu?

zaten sende kocam yalancı diyorsun.merak ettim kocan ne düşünerek yaz bkalım,dedi.senin gibi herkesi kandırabileceğini düşünüp,bak kocan ne güzel senin cezanı ödedi ona kul köle ol denmesinimi bekledi acaba???????bu kadar herkes,sana ne olduğunu anlatamaya çalışıyor ama inatla kabul etmiyorsun,avukatlar hukukçular sana söylüyor biraz düşün istersen.bence ailenede anlatta araştırsınlar canım.çok küçüksün kendine eziyet etme lütfen.

Zaten arkadaşa ne desek boş bizi dinlemediği daha doğrusu bu kadar insana inanmadığı için ben hukukçu değilim ama az çok bu işlerin içindeyim bir kere 30 gün içinde bir dava açılıp karara bağlanıp bu para ödenmez hepsinin bir süresi vardır elinize bir yazı gelmemiş tebliğ yok dava kararı kağıdı yok yatırdığı makbuz yok ayrıca karar ücretleri internetten yatırılmaz bunun harcı var kesintisi var dosya masrafı var karşı tarafın masrafı var bunu banka nereden bilecek direk hangi mahkemeden açıldığıysa oraya yatar sen hala inanmamakta ısrar edebilirsin ama gerçekler bunlar malesef.Adam Türkiyenin cumhurbaşkanına hakaret ediyor bu kadar tazmınat ödemiyor ki en yüksek makamdır ceza yaptırımları vardır.Sen kıytırık bir fal progamına msj çekmişsin bu kadar para ödüyorsun Yani konu nerden tutsan elde kalıyor Ayrıca eşine bu kadarda güvenme onun bu işlere aklı ermez diye bir bakmışın güvendiğin dağlara karlar yağmış işte o zaman hezimete uğrarsın Eşinin amacı belli seni sindirmek maşallah istediğini çok güzel yapmış Dekont düzenlemekte okadar kolayki ben kendi pc den kredi kartı ekstrası bile düzenlerim

yazık, böyle göz göre göre kandırılabiliyor ve hala da kabullenmiyor, üstelik kocasını bize savunup bizi suçluyor. ne diyelim mutlu mesut yaşayın kardeşim. bir kaç yıl sonra oraya bi 150 milyar ceza yedim der gelir, siz de saf saf inanırsınız sonra sürekli bunları başınıza kakar, bunların ezikliği altında ezilip gidersiniz.

mutluluklar diliyorum size kocanızla.

X