Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

canım bnde inanmadım 94 milyar cezamı olur
hiç..tecavüz edene vermezler bu kadar ceza adam öldürene bile vermiyolar
bnce eşin ta baştan yalan söylemiş sana

canım bnde inanmadım 94 milyar cezamı olur
hiç..tecavüz edene vermezler bu kadar ceza adam öldürene bile vermiyolar
bnce eşin ta baştan yalan söylemiş sana

inanılcak gibi değil gerçekten
keşke hırsıza tecavüz edene verseler bu cezayı belki caydırıcı oluurdu

pekala hanimlar hepinize iyi yada kotu yorumlarinizdan dolayi teskurler ediyorum ben dersimi aldim sizde sizede ders olsun daha fazla bu konu uzerine konusmak istemiyorum

inanin ki dayanamiyorum çatladi çatlicam!!!
bu kardesimizin bu anlattiklarida bana inandirici gelmiyor
surekli çelisiyor, surekli savunmada kimse ayril demiyor, kimse bosa demiyor...
esi yazmis hanimi oynamis, ve simdi bizide inandirmaya çalisiyor!

burda bu kadar insanin daha ciddi sorunlari var ve sen bizim belkide o insanlara ciddi telkinlerde bulunacagimiz zamani çaliyorsun!! bu hiç hos bir davranis degil!!

inandigin hikayeye kendin inanmis olabilirsin ama bizi inandiramiyorsun artik yorma kendini!
ve birsey daha bunuda inanarak söylüyorum, bayan oldugun ne kadar dogrudur bilemem ama esinide alip su an bu ekrana bakarak ne kadar gülüp eglenerek keyif aldiginizi tahmin edebilirim!!!
esinin sana surekli yalan soyledigini soyluyorsun seninde burda bize farkli birsey yaptigini dusunmuyorum!

ha birde sakin cevabini yazdiklarim begenmedide agizlarini kapattim anlamina varan cümleler kurma, burdaki insanlarin agizlarini kapatmiyorsun, burdaki insanlar:
1. yalanlarla ugrasmak istemedikleri için cevap vermiyorlar
2. cahillere laf anlatmanin ne zor oldugunu bildikleri için ugrasmakta istemiyorlar!!!

bu konunun daha fazla açik kalmasina sebeb var mi bilmiyorum? cunku konu bir amaç, bir yardim uzerine açilmamis, verilen ögütler kaile bile alinmiyor!! bu forumun amacinada uymuyor!! yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum!!

inanin ki dayanamiyorum çatladi çatlicam!!!
bu kardesimizin bu anlattiklarida bana inandirici gelmiyor
surekli çelisiyor, surekli savunmada kimse ayril demiyor, kimse bosa demiyor...
esi yazmis hanimi oynamis, ve simdi bizide inandirmaya çalisiyor!

burda bu kadar insanin daha ciddi sorunlari var ve sen bizim belkide o insanlara ciddi telkinlerde bulunacagimiz zamani çaliyorsun!! bu hiç hos bir davranis degil!!

inandigin hikayeye kendin inanmis olabilirsin ama bizi inandiramiyorsun artik yorma kendini!
ve birsey daha bunuda inanarak söylüyorum, bayan oldugun ne kadar dogrudur bilemem ama esinide alip su an bu ekrana bakarak ne kadar gülüp eglenerek keyif aldiginizi tahmin edebilirim!!!
esinin sana surekli yalan soyledigini soyluyorsun seninde burda bize farkli birsey yaptigini dusunmuyorum!

ha birde sakin cevabini yazdiklarim begenmedide agizlarini kapattim anlamina varan cümleler kurma, burdaki insanlarin agizlarini kapatmiyorsun, burdaki insanlar:
1. yalanlarla ugrasmak istemedikleri için cevap vermiyorlar
2. cahillere laf anlatmanin ne zor oldugunu bildikleri için ugrasmakta istemiyorlar!!!

bu konunun daha fazla açik kalmasina sebeb var mi bilmiyorum? cunku konu bir amaç, bir yardim uzerine açilmamis, verilen ögütler kaile bile alinmiyor!! bu forumun amacinada uymuyor!! yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum!!

aynen:kızgın: gercekten sabrimi zorluyor bu konusahibi bazende sinirden gülüyorum artiksırnaşık şey

bi ara konusahibi acaba gercekten bayanmi diye düsündüm
avrat kelimesini kullandigi icin, ben hicbir kadin görmedim avrat kelimesini kullansin:sinifsinif:
konu sahibi ne istiyorsun sen tamam 94 milyari ödemis
kendinde biliyorsun yapilan iyilik sürekli dile getirilmez etik degildir
bunu duymak icinmi actin konuyu , bikac arkadas söyledi daha ne istiyorsun
94 milyara inanmiyoruz zorlami inandiricaksinkaydirigubbakcemile
bide bisey daha sorucam, sen türkiyedemi gittin okulafisfisfis
buraya yurtdisinda dogup büyüyen, hic türk okuluna gitmemis okadar arkadas var senden daha iyi kendilerini ifade edebiliyor ve düzgün türkce yazabiliyor..
inan sasiriyorumakannehir

pekala hanimlar hepinize iyi yada kotu yorumlarinizdan dolayi teskurler ediyorum ben dersimi aldim sizde sizede ders olsun daha fazla bu konu uzerine konusmak istemiyorum

kamera nerde, nereye el salliyacagim:a015:
saka demi? mafoldumben aglamak istiyorumsenağlama

eşinin "aç bakalım konuyu da sor insanlar ne diyecek?" demesi düşündürücü... seni o kadar inandırmış ki kendine, herkes inanır sanıyor herhalde.

ya yoksa siz bu parayı beraber harcadınız da millete söylesek ne gibi tepkiler alırız diye hazırlık mı yapıyorsunuz burda? çünkü bu kadar saf olabileceğine inanmıyorum bir kadının. 17 yaşında olsa bile.:kızgın:

okudum bı nefesle yaşasın..
ama 94 bın odemıs olcana ınanmıyom eger esınızın yalan soyledıgıne ınanıyosanız bununda yalan olcanı dusundum ben..ıtıraz davası acabılırdınız en fazla 600 ıle 5000 arasında tazmınat davası olur..
dıger tartısmalarınıza gelınce ben okadar buyutulcek bısı gormedım ayakkabı yuzunden ıkılem yasayıpda yaşatanda sızsınız esınızın bıraz tepkısı sızı darmadan etmıs ..hersey mukemmel gıderken bı anda tokezlemek sızı sarsmıs..

ilk yorumu yazan benim..diger arkadaslarin da suru psikolojisi seklinde baskalarinin arkalarindan geleceklerini hic sanmiyorum..
madem inanmiyorsunuz bunu bize degil,bir avukata sorun lutfen..hukuk siteleri var yardimci olurlar sana..esinizin yalan soyledigini siz soyluyorsunuz ama biz soyleyince suclu oluyoruz..insanlar birbirilerine actiklari manevi tazminat davalarinda bile bu kadar buyuk miktarlar vermiyor.miktar cok hepimizin sasirmasi,inanmamasi cok cok dogall..5-10 milyar degil ki bu rakam..100 milyara yakin paradan bahsediyoruz.
esiniz mail yoluyla falan mutlaka konusmustur avukatla yada elinde davayla ilgili bi kagitta olabilir bunu da isteyebilirsiniz..kendi adima sizi uzmek icin bisey yazmadim..bunlari yasayip burada cevap bekleseydim..belki sizde bana bunlari yazacaktiniz..evet inan ama koru korune degil..
gercekten odemisse de sizin yuzunuze vurup,uzmesine izin vermeyin..madem bi iyilik yapmis acisini cikarmasin..devamli minnet duymanizi istemesin..neyse

Son düzenleme:
kamera nerde, nereye el salliyacagim:a015:
saka demi? mafoldumben aglamak istiyorumsenağlama

haydi kk kızları hep beraber el sallayalım. zemuszemus bi fake konunun daha sonna geldik. senaryoda,oyuncu da berbattı şakkıdı

Bukadar berbat bir oyuncuda gormedim.yazdikca dibe vurduuuuu:roflol:

kizlar o parayla butun kk tatile cikar:roflol::roflol::sm_cool:

bize dedi ya abiye kuzu gibi kendinizi tvden geliştiriyorsunuz diye...tvye bakıp kenddini geliştirseydi böyle olmazdıkaydirigubbakcemile3:roflol: benmde bi kanal tedavim vardı onu yaptırsaklaelaelaelaelae

bize dedi ya abiye kuzu gibi kendinizi tvden geliştiriyorsunuz diye...tvye bakıp kenddini geliştirseydi böyle olmazdıkaydirigubbakcemile3:roflol: benmde bi kanal tedavim vardı onu yaptırsaklaelaelaelaelae

biz abiyeler tv den gelistiriyoruz kendimizi, konu sahibide fal kanalina mesaj atip ordan medet umuyo, acaba kim daha akilli bu durumda:icecream: binlerce celiskili mesajlardan sadece biri, hepsini bulup yazamam simdi , canim istemiyo tembelim:CüvCüv: ugrasamam-tatlicadiarzu-

porselen bile yaptiririz be:nazar:

94 milyar ödemek için kenarında köşende 300 milyarın olmalı ki sana koymasın
Yoksa bunu araştırır soruşturursun.Dava açarsın karşı tarafa

94 doğru olabilir ama 940 lira olarak olabilir
Yoksa eşin sabancı ya da koç ailesinden değilse o zor biraz

İnsan pazarda bile 50kuruşun pazarlığını yapıyor da
Siz nasıl ödersiniz ki boshayallersmile güzel bir rüyaydı :))

:1shok:delikafaduldenhihoyyytdelikafadulden

gel beraber yiyelim , bir hafta side de 5 yildizli ne dersinzemuszemus:içelim::icecream::CüvCüv:
sidemı :mymeka:
kıbrıs olsun 2 gun olsun yeter bana..zatı gece hayatında hemencıcık bıter bu para poker oynasam 1 gece yeter bana..:nazar:

biz abiyeler tv den gelistiriyoruz kendimizi, konu sahibide fal kanalina mesaj atip ordan medet umuyo, acaba kim daha akilli bu durumda:icecream: binlerce celiskili mesajlardan sadece biri, hepsini bulup yazamam simdi , canim istemiyo tembelim:CüvCüv: ugrasamam-tatlicadiarzu-

porselen bile yaptiririz be:nazar:
porselen devrı bıttı lamınant var artık ..:kahve:

sidemı :mymeka:
kıbrıs olsun 2 gun olsun yeter bana..zatı gece hayatında hemencıcık bıter bu para poker oynasam 1 gece yeter bana..:nazar:

porselen devrı bıttı lamınant var artık ..:kahve:

kk ca gidiyoz tatile ne kibrisi:mymeka:
hep kendini düsünme
okadar arkadasin sinirleri gerildi burda rahatlamak hepimizin hakki :nazar:
laminanta para yetmez porselen olsun , üc kurusun hesabini yapiyoz burda:mymeka:
sahi laminantmi bak bunu bilmiyom cünki dislerim hala inci gibin-tatlicadiarzu-ilgi alanima girmiyo
kazen abi acaba tatil indirimi yaparmikine:gitme:
accik geyik mi yaptik neeyvahedigeldismile

X