Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

Bıde kufrun davası uzun surer benımde basıma geldıı zekıcı bır planın kurbanı olduk hala davadayısssss ve ayrıca mahkeme telın sahıbıne deıl telı kullanana mesajla su su emnıyet mudurlugunu gıdıp SU NUMARALI DOSYA ICIN ıfade vermenız gerekır dıyeee mesaj yada tel gelemsı lazımdıııı dırek 94 mılyar ceza kesılmez boytle bısey hukuken yokturr sızın davanız ne kadar surdukııı anlıttıklarınızdan 1 ay ıcınde sankı olmus bıtmıs bısey gıbııııı bence kandırılıyorsunuzzzESINIZ BIDE ZEKICE BIYERDE OKUDUKM GIBISINDE PALAVRA SIKMISSSS SIZDE HEMEN INANMISSINIZZ VE USTRUNDEN ONCA ZAMAN GECMISSS BEN OLSAM HEMEN BIR AVUKATLA GORUSURDUMM BIDE AILELERE SOYLEMEYELIM GIBISI COK SACMA 3- 5 MILYAR DEIL BU 94 MILYARRRR AILELERINDE FIKRI ALINIRR ETRAFA DANISILIR ARASTIRILIRRRRR ESINDE O PARAYI ODEMEYE ONCA MERAKLIYMIS SANKIII COKKK GARIP

Son düzenleme:
Böyle şey mi olur? Fena halde kandırılmışsınız. Bir kere böyle bir tazminat ya da ceza ödenecek bile olsa bir sürü mahkemesi olur, dava sürer kaç yıl. Reneta da yazmış, o avukat.
Yurtdışına yapılan evliliklerde bu tür dolandırıcılıklar filan çok oluyor. Ailenize konuyu açın yazın geldiğinizde, onlar araştırsın.
Ya kim donunda para sokar gümrükten? Bu bile palavra olduğunu gösteriyor.
Bir de çok çok zor okudum ben yazınızı. Hem çok uzun hem de hiç noktalama işareti yok. ınsanların yardımcı olabilmesi için daha dikkatli yazın lütfen. Okuyamayıp kapatan çok olmuştur.

Ne olur kusura bakmayın bunu bu şekilde söylediğim için, ama eşiniz sizinle çok çirkince dalga geçmiş.

Bacım fena halde oyuna gelmişsin.......

Konuyu okuyunca hatırladım bulup aşağıya ekledim..........
Alttaki haber bu yıl yayınlanmış senin o kadar para cezası almana imkan ihtimal yok....

05 Şubat 2010 09:15

SMS ve MSN yoluyla küfre para cezası

"SMS ve MSN yoluyla hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan bir kişi, bin 500 lira para cezasına mahkum edildi.

Ordu 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, M.A. (40) adlı şahsa karşı SMS ve MSN yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan H.A. (24), önce TCK'nın 125. maddesi gereği 90 gün adli para cezasına çarptırıldı.

Sanığın mahkemeye yansıyan olumlu kişiliği sonucu ceza 75 gün adli para cezasına indirildi. Sanığın ekonomik durumunu göz önüne alan mahkeme, 75 gün adli para cezasını bin 500 lira para cezasına ve bu cezayı 10 taksitte ödemesine karar verdi.

Mahkeme, sanığın 5 yıl süreyle denetimli serbestlik tedbirine tutulmasına da karar verirken, bu süreyi herhangi bir yasaklama veya yükümlülük yüklenmeden geçirmesini kararlaştırdı.

İHA

bu ne ya saka gibi tam bir fiyasko

94 milyar ne demek ya kandirilmissiniz ne yazikki

Bu işin temyizi var, itirazı var, nişanlın kaç mahkemeye çıktı? Avukat tutmadı mı kendine? Ne meraklıymış 94 milyarı ödemeye? Böyle birşey olur mu? Çok safsın, daha çocuksun bu çocukluğundan yararlanıp nişanlın sende ömür boyu sürecek bir vicdan azabı ve minnet duygusu yaratmayı başarmış.

kesinlikle yalan..böyle bir durum olamaz ya mahkeme açılması gerek,asıl mesaj atanın bulunması gerek,sizin kendinizi savunmanız gerek,acaba kandırıp mı sizden aldılar parayı diycemde eşiniz 26 yaşlarındaysa kandırıldığını sanmıyorum,bu bir tezgah olmalı.

ayrıca sorunuza gelince, sevgilim,yani evleneceğim insan maddi manevi her türlü bana yardım eder ve bunu yüzüme vurmazdı...

oy oy oy beni asmaları lazım o zaman...
bir küfür için 94 milyar para cezası haa bu memlekette bunu öğrendiğim iyi oldu anında Köse'yi donerim :))))

canmm benm eşinin 94 milyar dediği olay doğru yada düzmece hepsinden geçtm ama kendine yazık etmşsn o yaşta..Rabbim gönlündeki saflığa, iyiliğe karşılık dualarını kabul eder inş.

Yaşın küçük diye iyi kandırmışlar seni valla helal olsun Türkiyede hiç bir dava bu kadar kısa sürede sonuçlanmaz ayrıca elinize tebliğ filan geldimi bir evrak olması lazım dava açtıklarına dair madem avukat tutmuş eşiniz versin avukatın adını diyelimki doğru neden bu paraya itiraz edilmemiş direk birde internet üzerinden havale yapılmış Canım bunlar seni kusura bakma ama saf bulmuşlar hiç bir şey yapmamak için bu yalanı uydurmuşlar Kocanda çok akıllıymış bunu şimdi elinde koz olarak kullanıyor

araba kullanırken özellikle bayanlara hiç sebep yokken çok küfür edilir e onların hepsini mahkemeye versek 94 milyar dan oooooo vallahi Köse'yi doneriz :)))))

biraz değil nişanlısı hepten kandırmış sizzzzsempatiksalakcinni

bütün bayanlar hem fikir
bencede 94 milyar çok büyük bi rakam canım
çok ta inandırıcı değil
belki o yüzden aramızda kalsın demiştir.

sizin anlattiklarinizin dogru oldugundan yola çikarak söyleyebilirim ki,
bu gibi durumlarda bir avukat arayipta su sahisla görüsmek istiyorum demez, bunun için yetkili yerlerden sahis hakkinda bilgi toplanilir, ve eve mahkeme celbi gelir!
ki hakaret davasi olsun, siradan bir dava olsun, kisiye kendini savunma hakki tanir! bu Türkiye'de degil dünyanin herbiryerinde böyledir!!! en azindan medeni ulkelerde boyledir!!

onuda gectim, esiniz size bir süre önce bir yerde okudum diyor, ve bunu siz ona bu kufurlu mesajlari yazdiginizi söyledikten sonra söylüyor, bak bak bak ne kadarda ilgili bir nisanli...
güzel oyun güzel tezgah ee av 'da tecrübesiz ve saf olunca, mizansen'i çok kolay oldu!!!

ha birsey daha, günümüzde o leyla mecnun asklari kalmadi, simdi bir erkek 94 milyar gibi uçuk bir rakami duyunca zaten terk ederdi seni, basima böyle bir borç aldim diye küfürü birak yedi sülalene gazel okurdu!!! askmis!! 94 milyari kabullenecek asik varsa söyleyinde bende onla evleneyim!!!

bir mesele daha, bi tomar parayla gümrükten nasil geçmis bu adam yaaa, hiç mi röntgen makinasindan geçmemis bu??? geçmediyse ülkeden nasil çikti türkiyeye nasil girdi???
aileye'de anlatma demesi çok tuhafffff! seni uyandirmasinlar diye demis, sende korkundan susmussun, en azindan böyle böyle bir olay duydum arkadasimin basina böyle bir is geldi diye anlatip danisa bilirsin, insan çatlar bunu içinde tutarken!!
o yüzden sizinde anlattiklariniz sadece bir senaryodan ibaret geldi bana... varsayim üzerine konustum bende...

gel gelelim simdi evlisiniz, ne diyebiliriz ki bu saatten sonra, al bu adami karsina otur konus, beni bu kadar kandirmana ne gerek vardi, istedigin sevgiyse vermedim mi? vermiyorum mu??
esinin yasi senden buyuk olabilir ama çocuk beynine sahipmis, insan evlenirken bu isi ciddiye alir, yuva kurar, baba olur , sorumluluk sahibi olur, bunun ki gününü gün ederek eglenmede...
çok gamsiz bir adam olarak görüyorum esini!!!
peki sen simdi neden birini araya sokup, esine ayni oyunu oynamiyorsun, mesela ayni avukatin yine aradigini soyle, ve onun yarim kalan senaryosunu sen kaleme al!!
dene bakalim belkide itiraf eder sana oynadigi çirkin oyunu!!!

banada msj yoluyla küfür edermisin

94 milyarda istemem 50 bana kafii :)) havale numaramı veriorum

05454152145451541015215 ok :))

94 milyar ne demek ya,hemde bi küfüre tamam güzel birsey degilde..bugün insanlar arabayla kaza yapip birinin ölümüne sebep oluyor,yatarlarsa 1 ay yatiyorlar verdikleri para bu akdar degil sonucta insan var orda ama surda alti üstü küfür,iyi bi oyunun icine girmissiniz..
benece esiniz aradi,einiz ödedi güya kismeyede deme dedi al iste olan biten bu gecmis olsun

va anasına yaaa,adama bak bulmuş yavru kuşu kandırmışta kandırmış,utanmaz arlanmaz...

ne 94 milyarı arkadaşım yaa..hem kaç insan böyle bir rakam öder ki..zaten böyle bir dava böyle bir bildirme yöntemi böyle bir cezada olmaz..baştan sona senaryo..keşke baştan anlatsaydın bunları kk da..evlenmeden önce yani..allah kolaylık versin bence daha duyacağın çoook yalan var,çünkü adam yalan makinası...

94 milyar mı yalan...
millet birbirini dolandırıyo da takipsizlik çıkıyo
sizin mi peşinize düşecekler
sizi fena keklemişler bu size bi düzmece
bence

X