Fakir ruhlu muyum ben?

Ben alışverişe eşimle çıkmıştım. O kadar bilgisizdik ki parfümümü falan yanlışlıkla kendim almışım

Kayınvalidemle de bir iki alışverişte bulunduğumuzda sizin tarzınızda takılmıştım.

Bizim lügatta bunun adı tokgözlülük ama sizin adınız hesapçıya çıkmış.. ayıp etmişler.

Sen onları götürseydin Beymen’e. Bi dünya markası çanta ayakkabı kıyafet alsaydın. Görselerdi :)
Bi de cidden cümbür cemaat şu alışverişlere çıkmayın ya çok kötü

bende yeni cıktım alışverise ki sizinle aynı kafa yapısında olan biriyim gelinlik yada altınlar vs çok şey istemedim hep karsı tarafı düşündüm yinede 70 bin gitti düğün alısveris altınlar. mobilyalar beyaz esya vs bir eşarpa hayatımda 150 tl vermem ama sizinle aynı duruma düşmek istemediğimden karsı tarafın agzına laf vermemek için alındı tabi içim acıdı ama sonra eltimin giydiklerini görünce bosfer iyiki aldırmısım dedim şimdi sonuç olarak eşim borclarla uğraşıyor ama ne yapablirimki demir tavında dövülür demişler erkek tarafı boyle istedi yoksa cimri vs görüncektim gözlerine

Baya zenginler herhalde.. İşçiliği az olan olsun demek kötü bişey değil ki.. Giymeyeceğin bişeye o kadar para yatırmak anlamsız tabi. Ben de o kadar parayı bir kabana vermek istemem. Hele şimdi internette daha güzelleri daha uygun fiyata satılıyor. Bunu biliyorken..

Çok güldüm konunuza. Yok bence huyunuz suyunuz gayet iyi. Öyle üzülmeyin. En iyisini yapmışsınız. Pahalısını alınca aldı aldı bizi batırdı, almayınca da bizi beğenmiyor moduna giriyorlar demek. Üzülmeyin

Düğün alışverişinin farkı fiyatına değil beğendiğine bakmaktır. 5 yıldır evliyim o gün aldıklarımın hala özel bir yeri var. Biz de öyle illa pahalı olsun yada uygun olsun diye bakmadık. Beğendim pazarlığını yaptık. Yani esas olan beğendiğini almak. Para hesabını neden yaparsınız böyle zamanda bilmem :)

O taraf bir şey demedi mi, kızım hesap yapma gönlüne göre al filan gibisinden?

Kuyumcuda abartmissiniz.
Ruhu fakir degil direkt eli sIki cimri biri olarak gormusler sizi.
Yoksa gorumce bununda hesabini yapiyor demezdi.

Baktin adamlar alacak her seyi e be kizim neden aldirmiyorsun. Kiyafet tamam da altini al alabildigini. İsraf olmaz. Yatirim olur işçili işçisiz doldur gitsin.

Her durum farkli sekillerde ifade edilebilir .
Bu cok pahalı demek yerine kabanim cok .Hemde bundan daha guzel ,giysim var dolabim dolu denilebilir ve fakir ruhunuzu kurtarabilirdiniz .Görgüsuz olmadıgıniz kesin de .
Altin konusunda da bir set fiyatina kullanırim diye alabileceginiz yüzukler var .Niyetler onemlidir .Geleceğimizi belirler hic bozdurmak zorunda degilsinizdir belki .
Kendinizi kasmayın bence .
.Bozdurunca iyi para etsin demek biraz itici olmuş .

tesettür magazasina girmesine nedeni nişanlisinin ailesi kapanir başi diye düşünmüşlerdi..
bence kimsenin zoruyla kapanmanin anlami yok. içinden ne geliyorsa öle davran ailesi için nişanlin için başinin kapatma.. @lenagravel

Tamamını okumadım ben bı çok şeyi aldırdım ama fiyatı daha makul olanı almıştım hep bu sonrasında bana geri döndü herşeyin pahalısi eltime ucuzu bana geldi güzeli ona çirkini bana verildi

Çünkü o herseyini bel..... Dan aldırdı benim komple mobilyalarim onun tamamının yarışı kadardi çok pişmanım

Genel olarak görgülü ve tok gözlü bir kadına benziyorsunuz. Yanlış anlamayın. Ama kuyumcuda dediğiniz biraz açgözlülük gibi olmuş bence. Hani "hatırası, hediyesi, güzelliği kalsın, benim için önemli olan para etmesi" der gibi. :)

Sizde hic bi problem yok mesela ben dugun alisverisine cikmadim.esimle beraber bi kac elbise aldik sadece.sizin yerinizde olsam gider en sacma seyi en pahali yerden alirdim bunlar iyilikten anlamiyor belliki

Niyet iyi olsada biraz itici olmuş. Düğün alışverişi birazda imkan varsa, en keyifli zamanlardır. Normalde 800 lira vermeyebilirsiniz ama yıllarca giyebileceğiniz düğünde bayramda üstünüze alabileceğiniz şık bir kaban için biraz para vermek gerekir madem niyetleri var, keşke bu kdr ısrar etmeseydiniz. En azından orta kalite bir kaban, şık bir elbise çanta ve ayakkabı alabilirdiniz.
Altınlar konusunda siz değil onlar şekillendirmeliydi. Öyle söylemeniz tam tersi etki yapmış, siz çok renk vermeyin heveslerini kırmayın. Bir kolye de mi hatıra kalmasın, bir yüzük te mi almasınlar. Hiç mi düğüne gitmeyeceksiniz, takmak istemeyeceksiniz. Sorun aslında çok baskın olmanız olmuş, bu kdr diretmeyin biraz akışına bırakın. İstiyorlarsa yapsınlar, istemeseler yine suç alsanız suc almasanız suc sartlara uyum sağlamaya orta yol bulmaya çalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…