• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakir ruhlu muyum ben?

Ben o donem bi kiyafet gorunce once fiyatina bakiyordum, sonra fiyati bahane edersem zorla alirlar diye begenmedigimi soyluyordum, yazik israf luzum yok diyerek.. Adım "hicbi seyi begenmiyor, başı burnu havada" oldu.. Bi de annesi diyordu ki, olsun kizim pahali olsun ne olacak, alsaydin.. Kina zamani da bi kiyafet alacaktik o donem nisanlim olan eski esim beyefendi ile, ikimiz gittik tabii, biraz tuzlu idi ama aldik, o "pahali al" diye yiğitlik yapan kv sonradan bi morardi, gormelisin:KK53:
Yani, kusur arayana, gecinmeye gönlü olmayana ne yapsan boş..
:KK53:Senin kaynana da hak etmis :rapci:
Elbette gecinmek isteyen geciniyor bence de. Gonlu yoksa ne yapsan olmuyor

:KK53:Senin kaynana da hak etmis :rapci:
Elbette gecinmek isteyen geciniyor bence de. Gonlu yoksa ne yapsan olmuyor
Ödeyen kişi nisanlim, her şeyi yonetmek isteyen bunlar (kiziyla kv) :KK51: Neyse ki kurtuldum hepsinden:KK53:

Aşırı para hesabi itici bi sey bence de, cok abartmamak lazım ama evleniyorum diye cildirip gereksiz masraflara girmek de ne bileyim, daha itici..

Ödeyen kişi nisanlim, her şeyi yonetmek isteyen bunlar (kiziyla kv) :KK51: Neyse ki kurtuldum hepsinden:KK53:

Aşırı para hesabi itici bi sey bence de, cok abartmamak lazım ama evleniyorum diye cildirip gereksiz masraflara girmek de ne bileyim, daha itici..
Bir oglan anasi gelecegin deli kaynanasi olarak,sanirim bana en cok batacak sey evinde buzmeli don giyen gelin adaylarinin 1500-2000 liraya saten gecelik seti istemeleri ;) yahu sen onla mi buyudun,evinde ne giyiyorsan yine aynisindan al demek isterim ama,karisamam da. Al buyur oglum dusunsun parasini der cikarim ahahah

Bir oglan anasi gelecegin deli kaynanasi olarak,sanirim bana en cok batacak sey evinde buzmeli don giyen gelin adaylarinin 1500-2000 liraya saten gecelik seti istemeleri :KK66: yahu sen onla mi buyudun,evinde ne giyiyorsan yine aynisindan al demek isterim ama,karisamam da. Al buyur oglum dusunsun parasini der cikarim ahahah
Ay evet, kesinlikle cok itici.. Fırsatçılık, vizyonsuzluk gerçekten..

Normalde evet sizin gibi yaptım ama karşı tarafın bunu takdir etmek bir yana, eleştirmesi durumunda (ki söyledikleri şeyler eleştiriyi aşıyor) ben önüme geleni alırdım, sonra giymesem bile sağa sola dağıtır gerekirse çöpe atardım. Çünkü belli ki bazıları ancak bundan anlıyor:KK51:

Bu tarz durumlarda nabza göre şerbet vermek gerekiyor sanırım yani burada yanlış anlaşılacağım belki ama bende sürekli bu pahalı onu almayalım daha uygunu bulalım ne bilim altın alacağız yatırım amaçlı olsun vs diye gelince bir göz devirirdim.
İsraf başka birşey gereksiz yerde tutumluluk başka birşey. Ayrıca aileni de öyle sanıp bundan sonra herşeyin ucuzuna kaçtığınızı vs düşünebilirler yani abartmadan uygun görünenleri alabilirsiniz.

Ayni kafadayim, vizyonum genistir, tarzım guzeldir cok sukur :KK53:
Karsidaki insanlarin niyetine ve bakis acisina bagli ne dusundukleri.. Mesela benim icin de önce "Lavanta gözü tok kiz, paranin kolay kazanilmadiginin farkinda, cok görgülü" deyip 2 gun sonra gozden düşürmek için "cok havali, dikbasli, hicbi seyi begenmiyor almiyor" demislerdi, igrenc karakterliler.. Bak aynı duruşa 2 farkli yorum, hem de ayni kisiler tarafindan..
Sen ne yaparsan yap, kusur arayan bulur, bulamazsa üretir yakıştırır.. Dogrularindan vazgecme o nedenle..

Çok güzel yazmışsınız. Ben ne yaparsam yapayım konusacak olan her şekilde konuşur. Yani illaki haksız taraflarım vardır, yanlış davranmis olabilirim ama bunu kabul etmeyecek biri değilim ki. Bu hatayı benim karakterime indirgeyecek zihniyetten nefret ediyorum sadece.

Misafirlige gittik, burdaki kaynana bizim akrabamiz. Gelini odadan çıkınca hicbisey bilmiyor bu evlilik sürmez diyor, gelin o ara hizmet ediyor odaya girince kızım, yavrum devam. Umarım böyle bir durumun içerisinde olmam çünkü sahtelikten de iğreniyorum. Her dakika biri benim arkamdan ne diyor, ne yapiyor psikolojisine giremem

Çok güzel yazmışsınız. Ben ne yaparsam yapayım konusacak olan her şekilde konuşur. Yani illaki haksız taraflarım vardır, yanlış davranmis olabilirim ama bunu kabul etmeyecek biri değilim ki. Bu hatayı benim karakterime indirgeyecek zihniyetten nefret ediyorum sadece.

Misafirlige gittik, kaynana bizim akrabamiz. Gelini odadan çıkınca hicbisey bilmiyor bu evlilik sürmez diyor, gelin o ara hizmet ediyor odaya girince kızım, yavrum devam. Umarım böyle bir durumun içerisinde olmam çünkü sahtelikten de iğreniyorum. Her dakika biri benim arkamdan ne diyor, ne yapiyor psikolojisine giremem
Bahsettigin kaynana senin kaynana adayin degil, degil mi?

Ben senden kötüyüm. Aylik 5 e yakın kazanıyorum. Birşeye harcamıyorum. Bir geliyor annem çarpıyor bir ablam. Dağda ölen kurdun borcunu ben ödüyorum. Gidip arada bir yerlerde yemek yiyorum ikinciye hevesim kaçıyor. Napacagimi sastim ev alip taksite girmeyi düşünüyorum cesaret edebilirsem.

Nişanlım beni anlıyo canım da sanırım benim beklentim çok yüksek. Herkes beni benim kendimi tanıdığım şekilde görsun istiyorum sanirim. Ve de benim degerim parayla ölçülebilecek kadar basit olmamalı diye düşündüm, yani orda pahalı şeyler alacaklarına bir Güleryüz daha iyi olabilirdi, gorumcemin genel tavrı bu sanırım. Ya da beni begenmiyor kendince. Neyse bana nasıl davranırsa öyle yaklaştırm ben de
Ne fırsatçılık yapıp fahiş fiyatları şeyleri doldurun çantanıza ne de böyle kırk kere düşünün... Sonuçta evlilik yoluna girmişler burası Avrupa değil Türkiye, pamuk eller cebe girecek her halükarda :)

Back