- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
Siz normalsiniz de onlar çok mu varlıklılar acaba? Kullandığınız mağazalar falan farklı sanki. O yüzden olabilir.
Örneğin D&G den alışveriş yapan biri Koton'u döküntü bulur, onun normali o çünkü çok ucuz gelir.
Böyle bir durum mu var aranızda?
D&G ye gerek yok, koton günümüzün fazla ürün çeşidi bulunan tasarımları hoş kumaş kalitesi orta/düşük standart bir mağaza. Öyle çok zengin de değilim ama öyle.Siz normalsiniz de onlar çok mu varlıklılar acaba? Kullandığınız mağazalar falan farklı sanki. O yüzden olabilir.
Örneğin D&G den alışveriş yapan biri Koton'u döküntü bulur, onun normali o çünkü çok ucuz gelir.
Böyle bir durum mu var aranızda?
Siz haklısınız. Sadece bu düğün alışverişini yapmaya karar verip, herşeye çok pahalı demeniz sorun. Bu alışveriş gençlerin almakta zorlanacağı şeyler için yapılır.Valla eşim de kotondan defactodan alır. Gecmiste evet çok marka takıntısı varmış ama şuan yok o kadar. Ha görümcem gencliginde asiri marka kullanirmis şuan kendi kiyafetini kendi dikiyor da , bende olmayan marka algisi var yani. Örneğin metro altindan falan bot aldırdım çok uygun ve kaliteliydi orasi için o tabiri kullandi mesela. Lafları çok keskin olmasa iyi kadın da.. neyse idare ettiğim yere kadar , yoksa asla susan bir tip değilim bakalim
Akıllı kadının hali başka olur.
Tasarruflu olmaktan vazgećtiniz galiba..Ama bugün napiyorum, çarşıya kendim çıkıp mont, çanta ve ev ayakkabisi alip faturayi yolluyorum hahaha napayım
İhtiyacima tasarruf yapmiyorum dağ bayır gezecegiz ve mont getirmedim alınacaksa bu lazım ben yine ortalama bişey bulurumTasarruflu olmaktan vazgećtiniz galiba..
Gecelik mecelik boşverin de şöyle en kalitelisinden birkaç çanta modası geçmeyecek, bir kaç çift de ayakkabı alın derim. :)) Madem çok hevesliler..
Ama ben başkasının parasıyla nasıl cimrilik yapabilirim ki ? Sadece boşa düşündüm onları onu farkettim, ki bu durum da onlara özel değildi..
Niyet iyi olsada biraz itici olmuş. Düğün alışverişi birazda imkan varsa, en keyifli zamanlardır. Normalde 800 lira vermeyebilirsiniz ama yıllarca giyebileceğiniz düğünde bayramda üstünüze alabileceğiniz şık bir kaban için biraz para vermek gerekir madem niyetleri var, keşke bu kdr ısrar etmeseydiniz. En azından orta kalite bir kaban, şık bir elbise çanta ve ayakkabı alabilirdiniz.
Altınlar konusunda siz değil onlar şekillendirmeliydi. Öyle söylemeniz tam tersi etki yapmış, siz çok renk vermeyin heveslerini kırmayın. Bir kolye de mi hatıra kalmasın, bir yüzük te mi almasınlar. Hiç mi düğüne gitmeyeceksiniz, takmak istemeyeceksiniz. Sorun aslında çok baskın olmanız olmuş, bu kdr diretmeyin biraz akışına bırakın. İstiyorlarsa yapsınlar, istemeseler yine suç alsanız suc almasanız suc sartlara uyum sağlamaya orta yol bulmaya çalısın