Fakir ruhlu muyum ben?

Aynı şeyleri yaşamışız resmen bende 2 yıllık evliyim ve nişan söz alışverişlerinde hep üzülürdüm sadece marka olduğu için para verdiğimiz şeylere çok ısrar ederlerse alırdım ama evlendikten sonra zaten alışverişe kayınvalidenizle çıkmayacaksınız o yüzden idare edin derim mutluluklar bu arada

Kaç kere nişan alışverisi yapacaksınız hayatınızda yada k.v ve görümce ile alısverişe çıkacaksınız ki keşke kaliteli güzel ihtiyacınız olan seyleri alsaydınız kaliteli kiyafet uzun zaman kullanılıyor.ayrica kuyumcuda işçilik istemeyen takı istemeniz hoş olmamış fakir ruhlu değilde cimri bir görüntü sergilemişsiniz

Eyfel kulesinin gölgesinde bim konserve yiyen sendin di mi:))
Afferin kız,ben takdir ediyorum seni,küpe koyup gömmüyorsun ya tadını çıkarıyorsun,helal:)
Evet o bendim

Bu da Cannes plajında şok market yaprak sarması yerkene
Yazık değil mi o har vurulup harman saçılan paraciklara. 850 liraya gecelik almissiniz. El insaf yaa, 850 liraya otobüsle Yunanistan'a gidip güzelim otelde ne geceler yaşardiniz...
Benim de arkadaşlarim evleniyorlar, sırf ben gibi gelen konuklar da kaftan giysin diye organizasyona bir buçuk milyar veriyorlar...
Arkadaşım, madem beni o kadar seviyorsun al götür bir fasıla, düğün öncesi eğlenelim:) Ya da o kadar has arkadaşiz, biz senin arkadaşinsak biz öyle birşey organize edelim... İnsan hiç kendi düğününde konuğu da kaftan giysin diye onca para harcar mi?
Konuklara hediye falan veriyorlar bir de...
Senin düğünün. Bırak da sana hediye versinler :))) bu yeni nesil düğün endüstrisini hiç anlamıyorum... Orta sehpa aldıkları için balayına gidemiyorlar, borçla harçla evlenip en guzel zamanlarını maddi sıkıntılarla geçiriyorlar...
Benim annem dikiş kursuna gidiyor yılardır. Sahsen ben evlenmeye karar verince onu abiye-gelinlik kursuna göndermeyi düşünüyorum. Bir gece giyinecegim elbiseye 5 milyar verene kadar kumaş parasına yapar annem bana :))

Kız ben konu sahibi değilim
850ye gecelik filan da almadım,benimkiler tekli,ekonomik:))
Valla bence de öyle,bak çocuklar okula gidiyor, avuç içi kadar tost kantinde 5,5lira.Yapıyorum yanlarına sandviç,harçlığınızı ister biriktirin,ister başka bir canınızın istedğini alın diyorum:)

Haha teşekkür ederim inşallah pişman olmam bu davranışımdan. ama konuşacak insan her türlü konuşuyor ya , aklima yasemin sakallioglunun zengo paylasimi geldi. Ahahhah biraz salivermem lazım kendimi sanirim
Ya olur mu tabi pişman olacaksınız. Bizim buralarda borca sokup kıyafet aldıran gelinler kıymetli ben pişman oldum ama yine olsa yine aynısını yaparım mantarım ben

evet çok haklısınız ben de giyimde ve ev eşyasında mınımalist basic tarzı severim.gösterişli durmuyorlar evde de dışarda da ama pahalı urunlerdir çoğu .zaten ne olduklarını kaç para olduklarını sadece onları kullananlar ya da satan satış elemanları biliyor aha haaaa.mesela tektaş pırlanta yüzük beştaş kolye 4 tanede tektaş küpeyle pazara bile gıdıyorum ben kımse farketmıyor bile.ama şöylee 2 tane sarı sarı bılezık taksam hemencecik hırsızı uğursuzu dahil farkederlerdi.

Hayır dümdüz bir kabandı sıradan bir mağazada. Bugün aldım haki yeşili ve o fiyatının ceyregine. Hala gerekli olmadığni savunuyorum o denli fiyatın. Ha tek bir ihtiyaç olsa neyse tolere edilebilir desem..
800 tllık kabanı gıyıp gıdecek ortamınız yoksa tabiki gereksiz .Yerine göre konumuna göre giyinmeli insan.asgari ucret alıp 500 tl lık spor ayakkabı gıyen de tuhaf benim için 15 bin kazanıp pazardan çakma marka ayakkabı alan da

evliya çelebi seniiiiii.valla seni hem seviyorum hem de çok ilginç buluyorum.standart türk kızı ve gelin adayı asla ve asla sen değilsin.Ama bence tam dünya insanısın nerde olsa yaşarsın kimseye muhtaç olmadan

Ooo ya cok tatlisin kuzum ama hic mi heves etmiyosun dicektimki senin zaten daha farkli ve guzel heveslerin var :)

pijamalar artık ya a10...1 den ya madam moss dan ha 2 ayda yırtılıyor ama olsun değişik değişik gıyıyorum işte daha iyi

Amaaaan hep aynı tantana en pahalisini secseydin gorgusuz, aç gözlü falan filan olabilirdiniz. Kayın aile kulp takacak yer muhakkak bulabiliyor. Keşke direkt alışveriş yaptığınız mağazaları belirleyip öyle alışverişe ciksaydiniz..

Benim ailem hicbirsey istemedi bohca disinda.. biz esimle anlasmistik ikimizde istemedik. Ama mecbur kaldik bana yaptik. Esime sordum cikalim sana da diye.. yillar sonra sosyal medya ortaminda gorumcemin yorumuyla kendime geldim.. Benim kayın validemde nisan alışverişinde tüylü terlik olmaz deyisime alternatif tullu pembe babet bulmuş koymuş.. Toplasan 2 kere giymedim daha bir sürü gereksiz şey.. öyle işte çok gereksiz seyler..

Bos verin onu bunu siz dogru bildiginizi yapin icinizden ne geliyorsa bildiginizi okuyun. Mutluluklar

Çok doğru yoldasınız. Ben de kullanmıycam hiç bir şeyi almadım. Altınları da tıpkı sizin mantığınızda aldım. Çok da memlunum. SiZin ruhunuz fakir değil onların ruhu aç ne alırsanız alın doymazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…