Fakir ruhlu muyum ben?

Bence onlara söyleyin öpsün de başlarına koysunlar sizi :)

Görmemiş herşeyi aldırıyor ile fakir ruhlu arasında fark yok sanki ikisi de uçlarda.
800 tllik kaz tüyü veya yüzde yüz yün kaban ile dandik polyester kaban arasında dağlar kadar fark var siz aynı kalitede ürünlerle kıyaslama yapın

Valla biz de eşimle hiçbirşey istemedik ailelerden, ne bohça ne alışveriş. Sadece bize karışmayın dedik, o kadar. Ben ona bir saat aldım, o bana bir takı bitti gitti.
Sen canın ne istiyorsa öyle yap. Onlar eşe dosta gösteriş yapacaklarsa bilemem ama bana da çok saçma gelir ve mutlu olmam böyle bir durumda.

Hayır dümdüz bir kabandı sıradan bir mağazada. Bugün aldım haki yeşili ve o fiyatının ceyregine. Hala gerekli olmadığni savunuyorum o denli fiyatın. Ha tek bir ihtiyaç olsa neyse tolere edilebilir desem..

Ama sizi oraya götüren onlar, fiyatlardan da haberdardırlar herhalde. Hala en iyisini ben bilirim modundasınız ama ya alışverişe çıkmayacaktınız ya da ihtiyaçlarınızı alacaktınız.

Nisanlinla ikiniz neden cikmiyorsunuz alisverise.ben bilmiyorum yani bu kadar kalabalik gidilmek durumu diye 1 sey mi var

Bende anlamiyorum. Konu sahibi anladigim kadari ile is güc sahibi. Neden 1950 köy adetlerine devam ettirmek istiyor bende anlam veremiyorum. Adet kültürü bile anlam veremiyorum. Evlenmeden önce seks tüh kaka, evlenirken seviscegin erkegin annesi "dur kizim, öyle ayicikli picama ile sevisilmez, ben sana seksi gecelik alayim, oglumu iyicene bastan cikarirsin" diyor adeta. Bir imza neleri degistiriyor gercekten.

Boşverinnnn siz içiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın. Zaten zamanla anlayacaksınız erkeğin ailesine melekte olsan yaranılmadığını.

Kayınvalidenin cebini düşünmek size mi kaldı acep? Onların gücü 800 tlik monta yetiyorsa, ay bu ısraf demekte neyin nesi ya ? zaten alamayacak olsalar o mağazalara götürmezler. İnanın bunlar hanenize bonus olarak falan yazılmıyor. Tekrar çıkın ve alın. Kim ne derse desin, böyle para hesabı yapan gelinler de hiç değer görmüyor. "Fakir Fakir" konuşmayın :)

Son düzenleme:
Baslgi gorunce yazmak istedim kiz kardesim bana hep sen fakir insanisin der:)))
Aza kanaat etmeyen cogu bulamaz. Siz bence normalsiniz. Yeni nesil genclik fena yere gidiyorr.. bide kendi paraniz degil ondan da rhat edememissinizdr. Ki gercktn boyle insanlara ihtiyacmz var

Benim nisan alisverisime eltim geldi.
Ben nisan sepeti istemedim gereksiz bisi nerede kullanilacak bu suslu sey ve ozamanin parasi 250tl idi.
Yok kaynanam al demis aldirdi esime.
Bende hic kullanmadim.
Kaldirip attim evlendikden sonra.
makyaj malz. geceligimi falan esimle begenip aldik.
Kina icin olan alisverislerimde kimseyi istemedim yanimda kimse gelmesin dedim.

Nisanda gercekden boyle istemedigim biseyi alacaklarini bilseydim onda da gelmeyecekler derdim.

Ben istemiyorum dedim ve aldi ya sonrasinda karistirtmadim ama.

Niye ruhumuz fakir olsun.
ona verdigimiz 250tl ben neler alirdim.
Ne gereksiz seyler.
Baska yerde ise yaramayan çul çaput.

Bak canım benim herşey iyi çok güzel ama onlarında fikrini almalıydın bi de eşya alırken aman ne olacak deme sonra alınmıyor bi de zevkler fikirler çok değişiyor bi de otur gelin evini izle vizyonun değişsin dur tahmin edeyim öğretmensin

ne alaka?

Yanlış anlamayın ama o evler çok alaturka ve itici pek vizyon değiştireceğe benzemiyorx

En sevdigimse sulalecek gecelik alinmasi. Benimkiler bir de soyunma kabinine dalip nasil durduguna bakmis, " bosver nasil olsa cikacak" diye gulmuslerdi

ViZyon değiştirmek için gelin evi izlemeyi tavsiye etmek
Kendimi bir yerden atasım var şu an

Kıyafet konusunda bir şey diyemem ama kuyumcudaki davranışınız gerçek bir fiyasko, hiç hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…