Fakir ruhlu muyum ben?

Kiymetinizi bilsinler. Ben de sizin gibiyim. 10 yillik suan montum ve botum. Ama sapasaglam.

umarim gelin evini izle vizyonun degissin derken saka yapiyorsunuzdur. Ici o kadar bos bir programki. Tahamül etmesi bile zor. Insana birsey katmayi birak götürüyorda :)

Öğretmen değilim
O programa tahammül edemiyorum, bir kez izleme gafletinde bulundum ve sükürle kapatmıştım

Konuyu takip edemiyorum bu hafta düğünüm de , yukarda bi yorum gördüm kuyumcuda yaptığın fiyasko olmuş diye.

Evet hak verdim , o an idrak edemediğim bisey oldu son anda yetişmiştik harala gürele. Bı anda bana o zamana kadar soyleneni söyledim işte. Ama gorumcemin gelmesi başlı başına fiyaskoydu. Bilemiyorum öyle gelişti iste taktikca sorun olmaya gidiyor en iyisi kaçmak.

Tuhaf duygular icerisinde ve stres altındayım bu ruh halinden çıkmam gerekiyor.

Bir alışverişe sırf para onlardan çıkıyor diye cumbur cemaat gidilmesi onların da pek bonkör olmadıklarını bana işaret etti .
Madem paranın kıymeti yanlarında yok nisanliniza verselermis belli bütçeyi onla ciksaymissiniz alışverişe .
Altınlar sizde kalacaksa düğünden sonra keske yolsaydiniz madem yatırım amaçlıydı fazladan faydaniz olurdu kendinize diğer çul çaput işleri zaten dediğiniz gibi gelip geçici şeyler.

Cok dogru düşünmüşsunuz ama karsi taraf size alin diyorsada yapacak birsey yok alin.. almayin deyipte alirsanda hatalisin onlarin kesesini düşünürsen de hatalisi..
Sen gelinsin hep hatali olacaksin zaten..

Neden alışverişe çıktınız?
Ucuzuna kaçtığınızı düşünüp arkada bık bık yapanları duyup neden enpahalısını almadınız?
Evlilik öncesi enkorkunç günler kv görümceyle alışveriş
Tesettür mağazasına neden girdiniz ? Kv görümce hangisi kapalıysa ... sen bak kendine bişeyler diyip telinizle birini arayıp dışarı çıkabilirdiniz

bende ayni sizin gibi yaptim sonra ne oldu biliyomusunuz ay zaten istemiyo diye bir gelin bohcasi bile yapilmadi en sonundada taaa kendi ceyizinden kalma sabahligini aldi geldi buda annemin ceyizinden sana dusenler diye
böylesi yolunur canim onlar senin iyi niyetini anlayabilecek potansiyelde insanlar degiller cunku

Allahım vizyon için gelin evi mi? neler görüyor bu gözler

Ya bence ortada çokta abes bi durum yok ama seni anlayabilen kişiler varsa. Mesela birçok kişi hak verdi sana burada ama aldırsaydın diyenlerde var malum.

Nişanlın seni anlıyor mu? Önemli olan o bence.

Bi de ruhum fakir diyince bi arkadaşım diyodu; hala menüdeki en ucuz yemeği seçiyorum, ruhum fakirlikten kurtulamadı diye :)

Nişanlım beni anlıyo canım da sanırım benim beklentim çok yüksek. Herkes beni benim kendimi tanıdığım şekilde görsun istiyorum sanirim. Ve de benim degerim parayla ölçülebilecek kadar basit olmamalı diye düşündüm, yani orda pahalı şeyler alacaklarına bir Güleryüz daha iyi olabilirdi, gorumcemin genel tavrı bu sanırım. Ya da beni begenmiyor kendince. Neyse bana nasıl davranırsa öyle yaklaştırm ben de

Bence herseyde hesap yapmanız cok itici. Sonuçta onlar alıyordu siz niye bukadar hesap derdine düştünüz. Kendi hayatınızda yapın istediğinizi ama karşı tarafın olduğu ortamda bukadar para hesabı itici durmuş.

Sen öyle düşünmüşsün fakat tam tersini göreceksin, hak etmeyen insanlara ince davranırsan onlar sana kaba davranır.
Alışveriş ücretini kim ödeyecek, onlarmı yoksa nişanlın kredi filanmı çekti? Yani borç sanamı kalacak?

Bende nişan alışverişimde senin yaptığına yakınını yaptım ama İnan değmiyor, bundan sonra acımadan düşünmeden hesap yapmadan yap alışverişini

Ben olsam sonuna kadar giderdim kasınmıslar cunku ahhhh ahh zamanında hıcbısry almamıslardı bizim pintıler

Alabilecek durumları varsa aldırın gitsin normal durumla da kıyaslamayın bir kere gelin oluyorsunuzAma maddi durumları kötüyse bilemem tabi Babaannnem hep derki çok aldıran Kadın kıymetli olur

anlattıklarınızda kendimi gördüm resmen. kv set takımı almak istediğinde masraf olmasın ben zaten takmam diyen bir tipim. Bilezik alacaklarında da işçiliği az olsun nasılsa takmıcam yatırımlık demiştim. Kv anneme bunlar erken yaşta zengin olur demişti . Neyse, ne oldu bu sayede sıfır borçla evlendik ve 5 senedir şükür hiç bir sıkıntımız olmadı. Kim ne derse desin en doğrusunu yapıyorsunuz.

Ayni kafadayim, vizyonum genistir, tarzım guzeldir cok sukur
Karsidaki insanlarin niyetine ve bakis acisina bagli ne dusundukleri.. Mesela benim icin de önce "Lavanta gözü tok kiz, paranin kolay kazanilmadiginin farkinda, cok görgülü" deyip 2 gun sonra gozden düşürmek için "cok havali, dikbasli, hicbi seyi begenmiyor almiyor" demislerdi, igrenc karakterliler.. Bak aynı duruşa 2 farkli yorum, hem de ayni kisiler tarafindan..
Sen ne yaparsan yap, kusur arayan bulur, bulamazsa üretir yakıştırır.. Dogrularindan vazgecme o nedenle..

Aldiracaksin 1000 liraya gecelik boylesine gorsun dunya kac bucak
Ben o donem bi kiyafet gorunce once fiyatina bakiyordum, sonra fiyati bahane edersem zorla alirlar diye begenmedigimi soyluyordum, yazik israf luzum yok diyerek.. Adım "hicbi seyi begenmiyor, başı burnu havada" oldu.. Bi de annesi diyordu ki, olsun kizim pahali olsun ne olacak, alsaydin.. Kina zamani da bi kiyafet alacaktik o donem nisanlim olan eski esim beyefendi ile, ikimiz gittik tabii, biraz tuzlu idi ama aldik, o "pahali al" diye yiğitlik yapan kv sonradan bi morardi, gormelisin
Yani, kusur arayana, gecinmeye gönlü olmayana ne yapsan boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…