- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
hayalgücümüzü geliştiriyorhahabende hikayemi yazarken koptum
ahahaa bak burda sana çok katılıyorum :) #hayalgücü :)))hayalgücümüzü geliştiriyor
aynen kızahahaa bak burda sana çok katılıyorum :) #hayalgücü :)))
Merhaba kizlar acil yardim etmelisinizz mahalleden iki erkek bana asiliyor iksii de benj istiyor ve yakisiklilar da biri sarisin biri esmer kivancla kenan anlicaniz sizce napmaliyimm mahalleden olduklari icin ayni anda idare edemem diye odum kopuyo sizce nasil basarcam yoksa birini mi secmeliyim hay Allah ne zormuss Allah dusmanimin basina vermesin cok zor bi durum
aldıklarını geri iste bence. vermezse gizlice al. hem daha yeni bi ilişki evlilik için bu ne aceleuzun zamandır bu siteye üyeyim bir gün benimde burada böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.konu şu ki hanımlar benim 24 senelik bir ilişkim var ve bu yıl nişanlanmaya karar verdik bir kaç yıl içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.
sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi tamamlıyoruz onun kara dediğine bende kara derim o kadar yani.asla beni üzmez bir dediğimi iki yapmaz ama kaynanamın şaka anlayışı çok farklı dün nişan hazırlığı için alışverişe gidecektik ama kaynanan ben hepsini aldım nişan bohçan hazır dedi ve ben çok şaşırdım ama onu üzmemek için ses çıkarmadım
akşam hep birlikte nişanlımın evine gittik tabi elimiz boş gitmedik bizde bohçamızı hazırladık
dantel havlu, gecelik, terlik, parfüm, yastık, gömlek, seccade, fes, tesbih, çorap, çift kişilik yorgan, nevresim takımı vs hemde hepsi markalı neyse biz hediyemizi verdik kaynanam gayet normal bir şekilde karşıladı teşekkür edip odasına götürdü.sonra canım gelinim bende sana bohça hazırladım dedi biz ailemle salonda otururken o mutfağa gitti ve bir tepsi bohça böreği ile geldi
gelinim bunlarda senin bohçaların dedi
ben ve ailem şok olduk o ise kahkahalarla güldü , bu devirde bohça mı yapılır diyerek beni ayıpladı
madem bohça hazırlanmaz neden bizim yaptığımız bohçayı aldı ben bu kadınla ne yapacağım bilmiyorum, nişanlımı çok seviyorum ama kaynanam yüzünden aramızın açılmasından korkuyorum
canım anca koca buldum kaybedemem onualdıklarını geri iste bence. vermezse gizlice al. hem daha yeni bi ilişki evlilik için bu ne acele
burayı geyiğe taşısak istediğim gibi yazarız bencedalga geçmiyoruz ki. eğleniyoruz azıcık
24 sene mi yuh acelen ne ya daha gencsincanım anca koca buldum kaybedemem onu( dünden beri ağlıyorum maddiyat önemli değil ama hazırladığım bohça 12bin tl civarı. kaynanam bence cimrilikten yapıyor böyle
taşıyalım o zamaaanburayı geyiğe taşısak istediğim gibi yazarız bence
nie banlanalım ki :)
Ay iyi fikirCanım buda dertmi baska mahalleye tasınıver böylece 2sinide idare edebilirsin.
Tasinamam param yok be kadin! Varsa gonder para!Canım buda dertmi baska mahalleye tasınıver böylece 2sinide idare edebilirsin.
Ay iyi fikir
Tasinamam param yok be kadin! Varsa gonder para!
Acaba ikisiyle de olup, ikisine de anlatsam mi ikinizi de seviyorum istiyorum diye. Hani durust kizmis deyip kabul ederlerled belki??? Offffffff
Hahahaha koptum yaaauzun zamandır bu siteye üyeyim bir gün benimde burada böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.konu şu ki hanımlar benim 24 senelik bir ilişkim var ve bu yıl nişanlanmaya karar verdik bir kaç yıl içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.
sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi tamamlıyoruz onun kara dediğine bende kara derim o kadar yani.asla beni üzmez bir dediğimi iki yapmaz ama kaynanamın şaka anlayışı çok farklı dün nişan hazırlığı için alışverişe gidecektik ama kaynanan ben hepsini aldım nişan bohçan hazır dedi ve ben çok şaşırdım ama onu üzmemek için ses çıkarmadım
akşam hep birlikte nişanlımın evine gittik tabi elimiz boş gitmedik bizde bohçamızı hazırladık
dantel havlu, gecelik, terlik, parfüm, yastık, gömlek, seccade, fes, tesbih, çorap, çift kişilik yorgan, nevresim takımı vs hemde hepsi markalı neyse biz hediyemizi verdik kaynanam gayet normal bir şekilde karşıladı teşekkür edip odasına götürdü.sonra canım gelinim bende sana bohça hazırladım dedi biz ailemle salonda otururken o mutfağa gitti ve bir tepsi bohça böreği ile geldi
ben ve ailem şok olduk o ise kahkahalarla güldü , bu devirde bohça mı yapılır diyerek beni ayıpladı
madem bohça hazırlanmaz neden bizim yaptığımız bohçayı aldı ben bu kadınla ne yapacağım bilmiyorum, nişanlımı çok seviyorum ama kaynanam yüzünden aramızın açılmasından korkuyorum
Canim kadincagiz hakli. Bu devirde bohca mi yapilir? O bohca boregi cok bile buna da sukur. Kayinvalidenin espiri anlayisi da ayrica cok hosuma gitti, keske benim de boyle bir kaynanam olsauzun zamandır bu siteye üyeyim bir gün benimde burada böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.konu şu ki hanımlar benim 24 senelik bir ilişkim var ve bu yıl nişanlanmaya karar verdik bir kaç yıl içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.
Cirkef kadin ben senin parana mi kaldim! Yetisin dostlar onuruma laf ettirtmem para istemisim asla bir kurus bile almam ben kimseden ben dilenci miyim fesat insanlar beni bulurKız sen terazi burcumusun. Önce ay iyi fikir yazmıssın sonra papara basmışsın
Göndereyim para fakir
Yeterki aşk hayatın yolunda gitsin hah
Cirkef kadin ben senin parana mi kaldim! Yetisin dostlar onuruma laf ettirtmem para istemisim asla bir kurus bile almam ben kimseden ben dilenci miyim fesat insanlar beni bulur
Yani illa gondermek istiyorsan biisi diyemem amaBu fakirlerde pek bi gururlu oluyor.
Aman göndermem para hoh
Yani illa gondermek istiyorsan biisi diyemem ama
Yakisiklilarin pesini birakmami mi istiyorsun onlari kapmak icin hemen rsmen para teklif ediyorsun bide soyle kac para istiyorsun diyor kiskancligindan tabi iki tane tas gibi delikanli beni istiyor senin yok diye baskasinin malina ne goz dikiyorsun sende hic utanma yok mu ikisi de benim ama soyledigin rakama gore bir tanesini verebilirimO yakısıklıların peşini bırakmamak için söyle kaç para nistiyorsunnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?