- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Blmyrm artk.Ben fake diğiliiimmm biktim artik fake fake fake fake arkadaslar ya benim nerem fake
ben pek nicklere dikkat etmiyorum ama böyle bir kaç kişi var ( bende içinde ) eğlenceli oluyor.bu arada yorumunu okudum superdi :))) kız seni dinlerse bir kaç konu daha acar kesin hahahahahaha mune burayı okumasınnnnnO topik altinda dalga gecmek yasak ben banlanmistim bi keresindeama bu bambaska bi topik azicik esinlenmeler olacak tabii :)
Hahaha tuh arkadasinin abisine de yuru demeyi unuttumben pek nicklere dikkat etmiyorum ama böyle bir kaç kişi var ( bende içinde ) eğlenceli oluyor.bu arada yorumunu okudum superdi :))) kız seni dinlerse bir kaç konu daha acar kesin hahahahahaha mune burayı okumasınnnnn
geç kalmış sayılmazsın konu hala kapatılmadı ve mune banlamadı biziHahaha tuh arkadasinin abisine de yuru demeyi unuttum
dalga geçmiyoruz ki. eğleniyoruz azıcıkaman kızlar dikkat açmayın böyle şeyler çok saçma ya insanlarla dalga geçmek hele bir derdim vara her konu açılıyor ve bazılarının belli oluyor ama fake olduğu.
yook size demedim canım yanlış anladın :) ben bir derdim var bölümüne sırf eğlence için fake konu açanlara kızıyorum ne gerek var değil mi insanları meşgul etmeye ? hem bende yukarı yazdım nasıl olmuş :) madem eğlenmek istiyorlar buraya yazsınlar gülmek için, değil mi amadalga geçmiyoruz ki. eğleniyoruz azıcık
yaa yanlış anladımyook size demedim canım yanlış anladın :) ben bir derdim var bölümüne sırf eğlence için fake konu açanlara kızıyorum ne gerek var değil mi insanları meşgul etmeye ? hem bende yukarı yazdım nasıl olmuş :) madem eğlenmek istiyorlar buraya yazsınlar gülmek için, değil mi ama
yook inandırıcılık için değil ki bunu yazarkenyaa yanlış anladımhiç sorma ya dalga geçiyolar resmen. hikayende güzel olmuş ama gülmeden yzaman gerek inandırıcı olması için
anladıııımmm hadi bakalımyook inandırıcılık için değil ki bunu yazarkenolması gerektiğini düşündüm haha
sen hikaye yazdın mı canım ? :)anladıııımmm hadi bakalım
yazmaz mıyııımsen hikaye yazdın mı canım ? :)
ayy neyse bulucam ama merak ettim :)yazmaz mıyııımyukarlarda ama eski sayfalarda kaldı
Allah bilir nerdedirayy neyse bulucam ama merak ettim :)
aynen hiç sorma yarısını atlaya atlaya son sayfalara kadar geldim ama bazı sayfalarda koptum resmenAllah bilir nerdedirmesajların çoğu geyik
bizde yazarken çok gülüyoruzaynen hiç sorma yarısını atlaya atlaya son sayfalara kadar geldim ama bazı sayfalarda koptum resmen
hahabizde yazarken çok gülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?