- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
canım o zaman bu çocuk ikisininde :S :S :Skırmızı gibi ama yeşil gibi de off şimdide turuncu sanki
kırmızı gibi ama yeşil gibi de off şimdide turuncu sanki
canım o zaman bu çocuk ikisininde :S :S :S
Canım uzgunum ama bu durumda 2sininde değil gibi gorunuyor.
İyi hatırlamaya calıs turuncu dediğine gore araya bi irlandalı fln karısmıs olmasın?
ay bi an çocuğun sandım. evet cnm böle olck. renklerdi daha farklı tonlarda olabilr amayani çocuğum böyle mi olcek
yani çocuğum böyle mi olcek
iş sonu iskoç wiski içmiştim devamını hatırlamıyorum yaa
Cok sanslısın canım yhaaa sirklerde fln calıstırırsın cok para kazanırsınnn
Ah canım yaaa bak bu olabilir benim bi arkadasımda bu scotchlardan içmişti hamileyken sonra bebek aşırı çilli doğmustu
Neden dikkat etmiyorsunki böyle seylere.
Ertesi gün hapımı kullansan acabaa?
Hahahahahah kızlar konuya bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-hoslandim.801717/
ayni burda acilan fake konular gibiymis hahah
Aynen, gidip yorum yapayimKesin fakedir kafaya alıyo milleti
Ben fake diğiliiimmm biktim artik fake fake fake fake arkadaslar ya benim nerem fakedalga mı geçiyorsun bizimle sen? utanmıyor musun? yaşın kaç 12 13 falan mı. bıktım fake hikayelerden ya bu ne
Sensin psikiyatra gitbence psikiyatr a git
O fake degilse ben de burda aniricam zaten hic yaratici degiil hikayesiii daha cok toyKesin fakedir kafaya alıyo milleti
Hadi ya topige yazıyoruz ama banlanmayiz inşallahmune geçen uyardı.böyle konular ile dalga geçenler banlanacak diye..ama elde değilki bir iki satır yazmamak :))))))
O topik altinda dalga gecmek yasak ben banlanmistim bi keresindemune geçen uyardı.böyle konular ile dalga geçenler banlanacak diye..ama elde değilki bir iki satır yazmamak :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?