- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Al bohçanı ver bohçamı deseydin keşke canım..uzun zamandır bu siteye üyeyim bir gün benimde burada böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi.konu şu ki hanımlar benim 24 senelik bir ilişkim var ve bu yıl nişanlanmaya karar verdik bir kaç yıl içerisinde evlenmeyi planlıyoruz.
sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi tamamlıyoruz onun kara dediğine bende kara derim o kadar yani.asla beni üzmez bir dediğimi iki yapmaz ama kaynanamın şaka anlayışı çok farklı dün nişan hazırlığı için alışverişe gidecektik ama kaynanan ben hepsini aldım nişan bohçan hazır dedi ve ben çok şaşırdım ama onu üzmemek için ses çıkarmadım
akşam hep birlikte nişanlımın evine gittik tabi elimiz boş gitmedik bizde bohçamızı hazırladık
dantel havlu, gecelik, terlik, parfüm, yastık, gömlek, seccade, fes, tesbih, çorap, çift kişilik yorgan, nevresim takımı vs hemde hepsi markalı neyse biz hediyemizi verdik kaynanam gayet normal bir şekilde karşıladı teşekkür edip odasına götürdü.sonra canım gelinim bende sana bohça hazırladım dedi biz ailemle salonda otururken o mutfağa gitti ve bir tepsi bohça böreği ile geldi
gelinim bunlarda senin bohçaların dedi
ben ve ailem şok olduk o ise kahkahalarla güldü , bu devirde bohça mı yapılır diyerek beni ayıpladı
madem bohça hazırlanmaz neden bizim yaptığımız bohçayı aldı ben bu kadınla ne yapacağım bilmiyorum, nişanlımı çok seviyorum ama kaynanam yüzünden aramızın açılmasından korkuyorum
Bak canım, bu devirde onu izlemeyen erkek yoktur, bulamazsın yani.. Vurur da sever de, onun bileceği iş. Erkektir yapar. Ben bu ilişkide hiçbir sorun göremedim canım, çok güzel bir çiftsiniz. Allah tamamına erdirsin inşallah..slmmmbenim bir sevgilim var biz birbirimizi çok seviyoruz ama o bana güvenmiyor herşeyime karışıyor hatta geçende bana vurdu küstüm ama bana çiçek aldı barıştık, kankiler ben çok seviyorum onu ama geçende onu p*rno izlerken yakaladım sizce ben ona yetmiyomuyum o beni sevmiyo gidip başka kadınlara bakıyorrrr ühühüü kankiler sizce ayrılmalımıyım ? eger ayrıl derseniz ayrılcam ona göre hahahaa alın size nasıl olmuş ama ben onu çokk seviyorum ama ayrılmak istiyorumm yaa ya da ayrılmasam mı ?
birşey sorcaynen kız
Bak canım, bu devirde onu izlemeyen erkek yoktur, bulamazsın yani.. Vurur da sever de, onun bileceği iş. Erkektir yapar. Ben bu ilişkide hiçbir sorun göremedim canım, çok güzel bir çiftsiniz. Allah tamamına erdirsin inşallah..
aslında haklısın erkek vururda severde adı üstünde eerrrrkkkkekkk o yaniBak canım, bu devirde onu izlemeyen erkek yoktur, bulamazsın yani.. Vurur da sever de, onun bileceği iş. Erkektir yapar. Ben bu ilişkide hiçbir sorun göremedim canım, çok güzel bir çiftsiniz. Allah tamamına erdirsin inşallah..
Aşk olsun canım, şaka demiyorum ciddi konuşuyorum ben burdaaslında haklısın erkek vururda severde adı üstünde eerrrrkkkkekkk o yanihaha neyse ki şakalaşıyoruz birde bunu gerçekten söylediğimi düşünemiyorum haha
Aşk olsun canım, şaka demiyorum ciddi konuşuyorum ben burda
Norweden haber alan var mı? En son erkek arkadaşına gidecekti dikenli donlu hani?
hamileymiş galiba. benden duymuş olma daNorweden haber alan var mı? En son erkek arkadaşına gidecekti dikenli donlu hani?
bööööyle kalırsın işte
Amanınnn!bööööyle kalırsın işte
dedikodu yapmayı sevmem yanlış anlama ama ne diye gidiyor ki yani çocuğu ne yapacam diye düşünmekten giremiyodur şimdi buraya Allah ıslah etsin. Yanlış anlama sevmem dedikoduyu falan gelse yüzüne de söylerimAmanınnn!
Biliyorum canım tabi, hiçbirimiz sevmeyiz dedikoduyu.. Yakında yeni konu açar, hamile miyim diye, bekleyelim görelim canım derim ben..dedikodu yapmayı sevmem yanlış anlama ama ne diye gidiyor ki yani çocuğu ne yapacam diye düşünmekten giremiyodur şimdi buraya Allah ıslah etsin. Yanlış anlama sevmem dedikoduyu falan gelse yüzüne de söylerim
bekleyelim canım bakalım bi konu açsın da ben ona diyeceğimi biliyorumBiliyorum canım tabi, hiçbirimiz sevmeyiz dedikoduyu.. Yakında yeni konu açar, hamile miyim diye, bekleyelim görelim canım derim ben..
Biliyorum canım tabi, hiçbirimiz sevmeyiz dedikoduyu.. Yakında yeni konu açar, hamile miyim diye, bekleyelim görelim canım derim ben..
Norweden haber alan var mı? En son erkek arkadaşına gidecekti dikenli donlu hani?
hamileymiş galiba. benden duymuş olma da
Konuyu açtı zaten. Bebek sevgiliden mi zenci adamdan mı diye düşünüyor.
Bence dikenli donu kim giydiyse bebek ondan değildir.
eli, kolu, ayağı zenciden kalan yerleri diğerinden tatlım.ooo amma habersiz kaldın sen ben o gece gittim çekti kolumdan sürükledi kırmızı bir odaya götürdü çıkardı malzemeleri sus dedi bağırdı sonra zenci biri geldi string giymiş sonrası malum
kimden şimdi çözemedim
sarhoştum eve zor attım ekndimi
beni sarhos ettiler
ben cici kızdım :/
sen söylemedin napcam ben şimdi cocuk hangisinden
tüh cocuğum zenciden baska yerlerieli, kolu, ayağı zenciden kalan yerleri diğerinden tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?