Fake konu acmak

Aaa olaylar olaylar.. Çocuk olduğu kesin mi kız? Belki bişi yaşanmamıştır.

Kıskanıyor musun beni sen?? Dilinden düşürmüyorsun bakıyorum da, kıskançların yapacağı iş bu! Sen git de zenci beyaz bebeğine ağla canım..

Tatlım dr a gidip her şeyin normal olduğu raporunu alırsan onlarda ikna olurlar bence. Git doktora sen git aileni ikna etmek için git vah vah sana..

Aşk olsun canım, şaka demiyorum ciddi konuşuyorum ben burda
pardonn ???? ben konuyu şaka yazdım ama sn ciddi misin canım haha inandın mı kız herkes yazmış yukarlara bende yazayım dedim inanmamışsındır umarım

gelir tabi neden gelmesin toplumsal mesaj veriyorum herald yaniiiiiii.
dikkatlice oku diye öyle yaptım hem seni ne ilgilendirir
toplumsal mesaj sana mı kaldı kor cahil
benim gibi okumuş hemde paylaşılamayan aşırı güzel bir kız olsan sanırım çıldırırdın
ay neyseki alçak gönüllüyüm

canım naptın öldün mü? intihar etmeyi bi beceremeyen bi arkadaş var karşımızda.. Allahım sabırr

Cıks ölemedim. Gece çok korktum evde yalnız. Sonra dedim en iyisi ben ilaç içeyim öyle öleyim uyur gibi. İçtim ilaçları bir süre sonra uyku bastırdı he tamam dedim ölüyorum.. Öğlen gibi açtım gözümü çok susamışım. İçtiğim onca (3 tane) supradyn e rağmen ölmemişim. Sonra kocam aradı gitmedim mi daha diye sordu. Dedim ilaç içtim gidiym tahtalı köye, tamam dedi haberini alınca ben gelirim. Bekliyorum öyle. Nasıl alcaksa haberimi KK61:

ufff cahil yaa neyseki ben tahsilliyim bak ölmk istiyorsan 5 tane solgar vitamin at
bak nalları nası dikiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…