- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
ooo amma habersiz kaldın sen ben o gece gittim çekti kolumdan sürükledi kırmızı bir odaya götürdü çıkardı malzemeleri sus dedi bağırdı sonra zenci biri geldi string giymiş sonrası malum
kimden şimdi çözemedim
sarhoştum eve zor attım ekndimi
beni sarhos ettiler
ben cici kızdım :/
sen söylemedin napcam ben şimdi cocuk hangisinden
Allah seni ne etmesin kıııııııztüh cocuğum zenciden baska yerleri
eli kolu benim beyazdan olaydı
talihsiz yavrum
bakın kusura bakmayın ama çeşitli çamaşır fotoları paylaşıyor bazı arkadaşlar
ismini vermek istemiyorum ama avatarında da ayakkabı resmi var
adını vermeyeyim ama tik ile baslıyor ayrıca
yani ismini vermek istemiyorum
bu site benim ahlakımı bozdu
yaaa yaaa şimdi kim suçlu ?
ya bilmiyorum basım döndü test aldım 2 kahverengi çubık çıktıAaa olaylar olaylar..Çocuk olduğu kesin mi kız? Belki bişi yaşanmamıştır.
Ay evet o foto aklima gelince bunlar cikti agzimdandiger sayfalarda daha neleerr nelerr yazdim bacimmm cok egleniyorum
Ben doktora gitmek istemiyorum ailem sevgilimi kabul etsin istiyorum ama nasil ikna etsem bilemiyorum cok uzuluyorum resmen sevgilimi gormezden geliyolar
Allah seni ne etmesin kııııııızerkek olacağını nerden biliyorsun? cinsiyeti belli mi? teknoloji ne kadar gelişmiş
Kıskanıyor musun beni sen?? Dilinden düşürmüyorsun bakıyorum da, kıskançların yapacağı iş bu! Sen git de zenci beyaz bebeğine ağla canım..
İŞTE SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE SAHİP OLAN İNSANLAR YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR BU ÜLKE!!! GERİ KAFALIerkek adamın erkek cocuğu olur benim sevgilim gey değil hıhhh
Senin donu da gördük totonu delik deşik etmiş hahahahaaaayytthahayt bikerem senin yok diye kıskanma dikenli don alan oldu mu sana
pardonn ????Aşk olsun canım, şaka demiyorum ciddi konuşuyorum ben burda
İŞTE SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE SAHİP OLAN İNSANLAR YÜZÜNDEN GELİŞMİYOR BU ÜLKE!!! GERİ KAFALI
(Canım çaktırmasana, tabi ki de ciddi değilimpardonn ????ben konuyu şaka yazdım ama sn ciddi misin canım haha inandın mı kız herkes yazmış yukarlara bende yazayım dedim inanmamışsındır umarım
gelir tabi neden gelmesin toplumsal mesaj veriyorum herald yaniiiiiii.of şimdi sana 65934454p tane beğeni gelir demi
büyük harfle yazınca yüksek sesle mi konuşuyorsun sanıyorsun
hahahaa(Canım çaktırmasana, tabi ki de ciddi değilim)
Senin donu da gördük totonu delik deşik etmiş hahahahaaaayytt
ya bilmiyorum basım döndü test aldım 2 kahverengi çubık çıktı
ne olcak biri de turuncuya çalıyor
toplumsal mesaj sana mı kaldı kor cahilgelir tabi neden gelmesin toplumsal mesaj veriyorum herald yaniiiiiii.
dikkatlice oku diye öyle yaptım hem seni ne ilgilendirir
kan testi nerde yapcamDikenli donu sen giydiysen sana yaklaşamamışlardır. Testlerin bozuk olabilir. Sen en iyisi yarın kan testi yaptır.
canım naptın öldün mü? intihar etmeyi bi beceremeyen bi arkadaş var karşımızda.. Allahım sabırr
ufff cahil yaa neyseki ben tahsilliyim bak ölmk istiyorsan 5 tane solgar vitamin atCıks ölemedim. Gece çok korktum evde yalnız. Sonra dedim en iyisi ben ilaç içeyim öyle öleyim uyur gibi. İçtim ilaçları bir süre sonra uyku bastırdı he tamam dedim ölüyorum..Öğlen gibi açtım gözümü çok susamışım. İçtiğim onca (3 tane) supradyn e rağmen ölmemişim. Sonra kocam aradı gitmedim mi daha diye sordu. Dedim ilaç içtim gidiym tahtalı köye, tamam dedi haberini alınca ben gelirim. Bekliyorum öyle. Nasıl alcaksa haberimi KK61:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?